יום רביעי אז איך עובר עליכם החופש ?
H How I Disappear New member 31/3/10 #1 ../images/Emo159.gif יום רביעי ../images/Emo159.gif אז איך עובר עליכם החופש ?
P PerfectSP New member 31/3/10 #2 מגניב D: ../images/Emo190.gif אני רוצה להאריך אותו בשבוע יש מתכונת במתמטיקה אחרי החופש ואני צריכה להתחיל ללמוד ולא בא לי!!! ויש מלא דברים שאני רוצה לעשות אבל אי אפשר כי יש מלא דברים לעשות לבצפר אבל מחר ת"א D:
מגניב D: ../images/Emo190.gif אני רוצה להאריך אותו בשבוע יש מתכונת במתמטיקה אחרי החופש ואני צריכה להתחיל ללמוד ולא בא לי!!! ויש מלא דברים שאני רוצה לעשות אבל אי אפשר כי יש מלא דברים לעשות לבצפר אבל מחר ת"א D:
P PerfectSP New member 31/3/10 #4 באמת??../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif אז אני רוצה לפגוש אותך!!@#$% D:
H How I Disappear New member 31/3/10 #5 ../images/Emo6.gif הבעיה שאני לא אוכל לבוא אלייך כי אני עם אנשים חח אם את רוצה- אני בעזריאלי
H hadarinke New member 1/4/10 #8 You better to think התעוררתי לצערי משיחת טלפון של חברה שיכורה, חזרתי לישון, נסעתי לתל אביב עם אבא, ראיתי מרתון על תודלות הרוק בערוץ 8, בית קפה בתל אביב עם חברה, יצאתי לבירה עם רועי, סידרתי לו גבות, ועכשיו אני פה. מחר תל אביב, מופע של רונה ועוד ארבע מופעים נוספים.
You better to think התעוררתי לצערי משיחת טלפון של חברה שיכורה, חזרתי לישון, נסעתי לתל אביב עם אבא, ראיתי מרתון על תודלות הרוק בערוץ 8, בית קפה בתל אביב עם חברה, יצאתי לבירה עם רועי, סידרתי לו גבות, ועכשיו אני פה. מחר תל אביב, מופע של רונה ועוד ארבע מופעים נוספים.