חמישי

How I Disappear

New member
יואווא כמה לימודיםםםם ../images/Emo178.gif

בפיזיקה יש לי בוחן ביום שני ואני חייב ללמוד פרק שלם של וקטורים !! בלשון היא נתנה לפסח לעשות בערך 20 עבודות [שכל אחת היא כמו בגרות] ואני גם צריך לעשות את המיקודית ששמה יש עוד 20 מבחני בגרות ! בהיסטוריה אני צריך ללמוד ולשנן את כל החומר ולעשות את המיקודית [לא בתור עבודה או משהו] במחשבים אני חייב חייב חייב לעשות את כל הספר וגם את המיקודית כי מיד אחרי הפסח יש לי מתכונת !! בקיצור בפסח לא ישעמם לי היום סתם היה לשון, היסטוריה, פיזיקה ומחשבים בכולם היה משעמם

מישהו פה טוב בתנך ומשעמם לו?../images/Emo12.gif

בכל אופן, היה מעפן כרגיל. אנגלית - למדתי למבחן בהיסטוריה. מבחן בהיסטוריה, היו לי את השאלות אז הלך בסדר
אבל לא 100.
הייתי אצל היועצת... בלהבלה. תנך, לשון ותנך. המורה להיסטוריה נתנה עבודה מפלצתית - בכתב יד!
אין לי בעיה עם העבודה כי יש לי מיקודית אבל עדיין... כלבה! והתחלתי אותה בשיעור תנך.

הו../images/Emo12.gif אנחנו עוד במלכים ב' :S

המורה שלי נתנה לי פעם איזה אתר טוב באינטרנט ללמוד לתנ"ך אני לא זוכרת תשם שלו
אם אני אזכר אני אגיד לך

PerfectSP

New member
עוד?אנחנו במלכים א' XD ../images/Emo190.gif

אני אפילו לא יודעת מה אנחנו עושים בשיעורים

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

אנחנו נראלי מלכים א' פרק יט' בערךD: בטוח שצריך ללמוד את שניהם ואת ירמיה?כי אנחנו קצת מאוד בפיגורXD

מן הסתם.

וכמובן שלא לומדים את כל הספרים אלא רק 'פרקים נבחרים'. בחלקם זה אפילו רק מספר פסוקים. אחרי זה צריך ללמוד את סיפורי הבריאה.

PerfectSP

New member
כן אנחנו לומדים פרקים נבחרים.. ../images/Emo190.gif

ובכל זאת בפיגורXD פאק אנחנו בחיים לא נגיע ככה לבגרותXD

DevilGirl92

New member
../images/Emo185.gif

גררו אותי בכוח מהבית מוקדם, אז בשביל העיקרון הברזתי מהשעה הראשונה וישבתי לדבר עם ילדים מי"א
יום ארוך מידי
מיום שני חופש

למעלה