חג שמח חג שמח לכולם ופסח כשר לאכול רק מצות.......
I igorelo New member 11/4/06 #1 ../images/Emo159.gifחג שמח חג שמח לכולם ופסח כשר לאכול רק מצות.......
S s h u r i k New member 12/4/06 #8 ../images/Emo31.gif לאכול כל מה שבא לך, אבל עם זאת לדעת לכבד מנהגים ואנשים אחרים ולא לנופף בככרות לחם מול הפנים!
../images/Emo31.gif לאכול כל מה שבא לך, אבל עם זאת לדעת לכבד מנהגים ואנשים אחרים ולא לנופף בככרות לחם מול הפנים!
E E K O New member 13/4/06 #17 מה אני אגיד לך אני יכול להבין אותו שתיקן אותך, ההודעה שלך נשמעה -ככה-....
E eMiFrEaK New member 12/4/06 #13 =)))) חג שמח!!!! שיהיה לכולם חג מדהים!! ובעיקר לחיילים ביננו שסוף סוף קיבלו קצת זמן לנשום!! נ.ב התחדשתי בפירס נוסף... והוא מדהים, נכון שוריק?
=)))) חג שמח!!!! שיהיה לכולם חג מדהים!! ובעיקר לחיילים ביננו שסוף סוף קיבלו קצת זמן לנשום!! נ.ב התחדשתי בפירס נוסף... והוא מדהים, נכון שוריק?
B beatman Member 12/4/06 #16 חג שמח../images/Emo9.gif../images/Emo155.gif סוף סוף רגילה רק שלא יהיה פיגוע
E E K O New member 13/4/06 #18 חג שמח וכשר נחמד לראות שמישהו טרח לעשות הודעה שכזו ובמיוחד אם הוא חדש בפורום =] התוכניות שלי לפסח הן כדקלמן: -להתחמק מפיזיקה [בינתיים הולך טוב] -ללכת לבומבמלה [ההסעה יוצאת בשבע בבוקר] -לאכול כשר
חג שמח וכשר נחמד לראות שמישהו טרח לעשות הודעה שכזו ובמיוחד אם הוא חדש בפורום =] התוכניות שלי לפסח הן כדקלמן: -להתחמק מפיזיקה [בינתיים הולך טוב] -ללכת לבומבמלה [ההסעה יוצאת בשבע בבוקר] -לאכול כשר