ביעור חמץ

../images/Emo159.gifביעור חמץ../images/Emo159.gif

ובכן ימים אלו טרם החג, כולם עסוקים בהכנות, קונים מתנות, מתרוצצים הלוך ושוב ומחפשים פרורי חמץ בנרות בכדי לבער אותם... לא יכולה שלא להרהר בפרורי החמץ שאני צריכה לברור, לבער ולנער, לטאטא אותם החוצה ולהתחיל נקי נקי את האביב הבא עלינו לטובה.
מה תשליכו? מה תשאירו? למי תפתחו את הדלת בתקווה שיבוא ללגום מעט יין ואולי יפזר "על הדרך" קצת אבקת קסמים?

אחחחח....

אם רק כל הוואג'עראס הזה היה נגמר כל כך מהר גם במציאות... רק על זה שווה לומר דיינו...!!! ואפילו לברך ברוך המוציא פיתה מהמקפיא...

אני צריכה

את אליהו הנביא דחוףףףףף
מחר בשעה הזאת אשב על כסא לא נוח בבר אילן במשך 4 !!! שעות לבחינה המסכמת לתואר (הלו לא להתלהב נשארו עוד 2 סמינריוניות 4-5 עבודות ככה "בקטנה" ושלושה מבחנים- בינהם סטטיסטיקה). אשתדל לפתוח איזו דלת אולי הוא יבוא ויתן השראה. צריכה את כל האנרגיות החיוביות שאפשר. שאר החמץ יחכה. ארררררררררררר.

אפשר להשליך את הגרוש כפירור חמץ ???

אשכרה נמאס לי ממנו, מהקיטורים, מהבכיינות, מהמסכנות. די !!! שימצא כבר מישהי ויירד ממני, עברו יותר מ 3 שנים, הוא עוד לא הבין שאין דרך חזרה ??????

חשבתי על זה

אבל לא מכירה מישהי בסביבתי שאני עד כדי כך רוצה לנקום בה
עוד ניסיתי לרמוז לו השבוע שהוא צריך לטפל בעצמו ושיש סיבה שאחרי (לדעתי) עשרות רבות של דייטים הוא עדיין לבד ללא מערכת יחסים משמעותית אחת מאז שנפרדנו, והוא עדיין טוען בתוקף שאצלו הכל בסדר
.

לי יש כלל...

כמו שלא מחכה לכיפור כדי לבקש סליחה, ככה לא מחכה לפסח כדי להשליך :) ובכלל - לא מאמין בדברים לא מוחשיים.

למעלה