p r u d e n s
New member
../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|
מדריך פרודנס לטיפוח עצמי
קומי מתי שבא לך. תתעלמי מזה שאת צריכה להוציא את הכלב. תתעלמי מזה שיש תוכנית שאת רוצה לראות. את צריכה את שנת היופי שלך. תישני עד שתתעוררי, ותנסי לחשוב על דברים טובים כדי להשיג חלומות טובים. כי יום טוב מתחיל בשינה טובה.
סדרי גבות. אבל רק באמצע, אם צריך. תאמיני לי, אחר כך תרגישי הרבה יותר טוב וזה גם לא כואב. רק תנסי לסדר ישר!
נקי אוזניים. באמת לא כדאי שאנשים ייראו מה יש לך בפנים... אבל אני מזכירה לא להיכנס עמוק מדי...
הצטיידי בשמפו ובסבון הנוזלי שאת הכי אוהבת (אני ממליצה על "פינוק") ותיכנסי למקלחת ארוכה וחמה. אחר כך תסתרקי טוב טוב.
תתלבשי יפה, כאילו את הולכת לצאת. אפילו שאת לא הולכת לשומקום, זה נותן הרגשה טובה יותר מכשאת מסתובבת בפיג'מה כל היום. מומלץ לבחור את הבגדים האהובים עלייך, ולא לצאת. כדאי גם להשקיע בגרביים, תחתונים וחזייה. אפילו שאף אחד לא רואה את הלבנים שלך, את עדיין יודעת מה יש שם, וזה נחמד לדעת שיש לך את התחתונים המדליקים, החזייה המפוספסת והגרביים הסגולים הקצרים.
שימי את הקרם גוף הכי ריחני שלך. כדאי לבחור בקרם הקציפתי של נטורל פורמולה, כי עד כמה שהשם הזה נשמע קיטשי- הוא לא יקר, הוא ריחני בטירוף ואחרי שמורחים אותו העור מרגיש ממש טוב והריח נשאר לאורך זמן.
כנ"ל דאודורנט. עדיף סטיק, ועדיף אחד בריח פרחים, או בריח אחר שישתלב עם הקרם. כדאי ללכת על ליידי ספיד סטיק כי זה מהיר יותר, ידידותי לסביבה וגם לא משאיר כתמים על החולצה ולא מגרד.
עכשיו סדרי את השיער יפה, ובדרך תרגישי כמה נעים הוא אחרי שסירקת אותו כל כך מושקע. כדאי לך להמשיך לסרק אותו גם אחרי שנפטרת מכל הקשרים. ככה יותר נוח לחשוב שהשיער שלך כזה כל הזמן, וזה גם ממש כיף לסרק שיער חלק.
עכשיו שימי מעט בושם. עדיף אחד מבקבוק יפה, זה נותן הרגשה טובה. אני מעדיפה קנזו, אבל יש בקבוקים הרבה יותר טובים, כמו החדש של אסתי לאודר, אבל הוא ממש יקר.
כמעט סיימנו... עכשיו שמים לק בצבע יפה שאת אוהבת. עדיף אחד לא בולט, בגווני אפור, לבן, ורוד או חום, כזה שרק את יודעת שהוא שם, ותמרחי בצורה מושקעת.