|אאומר||מרי|

p r u d e n s

New member
../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

מדריך פרודנס לטיפוח עצמי
קומי מתי שבא לך. תתעלמי מזה שאת צריכה להוציא את הכלב. תתעלמי מזה שיש תוכנית שאת רוצה לראות. את צריכה את שנת היופי שלך. תישני עד שתתעוררי, ותנסי לחשוב על דברים טובים כדי להשיג חלומות טובים. כי יום טוב מתחיל בשינה טובה.
סדרי גבות. אבל רק באמצע, אם צריך. תאמיני לי, אחר כך תרגישי הרבה יותר טוב וזה גם לא כואב. רק תנסי לסדר ישר!
נקי אוזניים. באמת לא כדאי שאנשים ייראו מה יש לך בפנים... אבל אני מזכירה לא להיכנס עמוק מדי...
הצטיידי בשמפו ובסבון הנוזלי שאת הכי אוהבת (אני ממליצה על "פינוק") ותיכנסי למקלחת ארוכה וחמה. אחר כך תסתרקי טוב טוב.
תתלבשי יפה, כאילו את הולכת לצאת. אפילו שאת לא הולכת לשומקום, זה נותן הרגשה טובה יותר מכשאת מסתובבת בפיג'מה כל היום. מומלץ לבחור את הבגדים האהובים עלייך, ולא לצאת. כדאי גם להשקיע בגרביים, תחתונים וחזייה. אפילו שאף אחד לא רואה את הלבנים שלך, את עדיין יודעת מה יש שם, וזה נחמד לדעת שיש לך את התחתונים המדליקים, החזייה המפוספסת והגרביים הסגולים הקצרים.
שימי את הקרם גוף הכי ריחני שלך. כדאי לבחור בקרם הקציפתי של נטורל פורמולה, כי עד כמה שהשם הזה נשמע קיטשי- הוא לא יקר, הוא ריחני בטירוף ואחרי שמורחים אותו העור מרגיש ממש טוב והריח נשאר לאורך זמן.
כנ"ל דאודורנט. עדיף סטיק, ועדיף אחד בריח פרחים, או בריח אחר שישתלב עם הקרם. כדאי ללכת על ליידי ספיד סטיק כי זה מהיר יותר, ידידותי לסביבה וגם לא משאיר כתמים על החולצה ולא מגרד.
עכשיו סדרי את השיער יפה, ובדרך תרגישי כמה נעים הוא אחרי שסירקת אותו כל כך מושקע. כדאי לך להמשיך לסרק אותו גם אחרי שנפטרת מכל הקשרים. ככה יותר נוח לחשוב שהשיער שלך כזה כל הזמן, וזה גם ממש כיף לסרק שיער חלק.
עכשיו שימי מעט בושם. עדיף אחד מבקבוק יפה, זה נותן הרגשה טובה. אני מעדיפה קנזו, אבל יש בקבוקים הרבה יותר טובים, כמו החדש של אסתי לאודר, אבל הוא ממש יקר.
כמעט סיימנו... עכשיו שמים לק בצבע יפה שאת אוהבת. עדיף אחד לא בולט, בגווני אפור, לבן, ורוד או חום, כזה שרק את יודעת שהוא שם, ותמרחי בצורה מושקעת.

C honey

New member
מה זה, פרו??|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

גם את נהיית לי משועממת??!..

סתיו מם

New member
וואו, פרו../images/Emo24.gif

ממש המדריך המושלם לבת המושלמת...
העצות שלך מעולות, ואני פתאום מרגישה שממש בא לי להשקיע בעצמי. אולי לסדר אני אדפוק הופעה? ואם כבר סדר, אז מה אתן לובשות לסדר???

C honey

New member
אני לא תכננתי עדיין,|אראגורן|../images/Emo185.gif

אבל אני מקווה ללכת מתישהו לקניות עד אז!!! (לא שאני אספיק..) וסתיו, עוד משהו: צפי כרגע למסר.., טוף?

Roniii

New member
פרו????../images/Emo53.gif

אני הוזה או שחטפת מכת שמש בטיול צופים הזה? מה זה גם את נהיית דנה? לא!!!! אני רוצה את פרו שלנו בחזרה! הדבר היחידי שמרגיע אותי בהודעה שלך זה שהיא נכתבה ב-7 בבוקר אם באמת היית הופכת לדנה, לא היית קמה לפני 12:30 תודה אלוהים

p r u d e n s

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

אפשר להבין אותי, הייתי בטיול שלושה ימים ורחוקה מהציביליזציה, בלי מקלחת ושירותים... אבל זה עדיין לא אומר שאנלא אוהבת קרמים וכאלה כי אני כן, רק אתמול עשיתי את זה בצורה מופרזת והיום אני צריכה לעשות את זה שוב כי לטל (העיגול הורוד) יש בת מצווה. בדרך כלל אני שונאת להתייפיף (לא ידעתי איך לכתוב את זה, תקנו אותי) ובחתונה של אחותי זה יהיה נורא|מבועת| הולכים לעשות לי שיער ציפורניים בגדים איפור!

C honey

New member
לק אפור וחום?|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

ותודה פרו!!!..

p r u d e n s

New member
כן,../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

אלה גוונים שמשתלבים עם הסביבה, והחום שאני משתמשת בו הוא חום אדמה כזה אז מרחוק זה נראה פשוט מבריק. אם תשימי כחול או משו אז ייראו את הצבע מרחוק וזה דבר שאני לא אוהבת... כמובן שכל אחת וההעדפות שלה

ODana

New member
בוקר טוב...../images/Emo11.gif

אכן, רק עכשיו התעוררתי, ושפשפתי את העיניים חזק חזק כדי להיות בטוחה שזאת פרו... ואכן כך! כל הכבוד, אחותי. ידעתי ששם, מתחת לכל השרים והטבעות יש נפש ענוגה ומטופחת, שיודעת להעריך דברים חשובים כמו לק... ברכותיי

p r u d e n s

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

יש לי את הצד הזה, הוא פשוט לא נראה הרבה בפורום. אני שמה קרם כל יום ומטפחת ת'ציפורניים

רותם271

New member
עכשיו ראיתי ת'הודעה... ../images/Emo116.gif |צ'לי

| וגירדתי את ראשי בתמייה (נראה לי שרושמים את זה ככה..) אם זו באמת את?! כל הכבוד פרו!! ממש הפתעת אותי!!
הקיצר כל הכבוד וממש בא לי ללכת לעשות לעצמי טיפוח עצמי כזה מושלם!! אהה ותהני בחתונה וזה ממש כיף לעשות את כל הדברים האלו וזה...

p r u d e n s

New member
*תמיהה../images/Emo3.gif../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

וגמלי לפעמים מותר לטפח ת'צמי, לא?

../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif|פאראמיר|

תתחדשי על הפינה העצות ממש נשמעות טוב ואני אולי אשתמש בהן... רציתי לדעת באיזה טיול היית? כי אני גם בצופים ואתמול חזרתי מטיול כוכב... דרך אגב טיול כוכב ממש שווה!

p r u d e n s

New member
הה,../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

אני הייתי בים אל ים. איפה זה טיול כוכב?

../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif|פאראמיר|

רציני?! שנה הבאה אני אהיה בים אל ים זה של כיתות ח' ואני רק ב-ז' איזה כיף לך... את לא היית בטיול כוכב הית אמורה להיות שנה שעברה... יש שני מסלולים אחד ביער אודם והשני בנחל זויתן וביום האחרון נוסעים ללונה גל!!!!

למעלה