סדנת מקל

·Samra·

New member
../images/Emo157.gif סדנת מקל

שלום שלום לרקדניות, מישהי מכירה מקום באיזור ת"א שבו ניתן ללמוד טכניקות מתקדמות עם מקל? כרגע אני יודעת רק את התנועות הפחות מורכבות ולשלב את המקל בריקוד, יותר הייתי רוצה לדעת את כל ה"קישוטים"... תודה, סמרה

orlilili

New member
סדנת מקל גם למתחילות

שלום לכולם, אני חדשה בפורום אז נעים מאוד שמי אורלי אני מהשרון רוקדת כבר שנתיים ותמיד אוהבת ללמוד אני גם רוקדת סלסה כבר 7 שנים ומאוד נהנת משני העולמות למרות שיש בהם הרבה מהמשותף והדומה גם במוזיקה וגם בריקוד עצמו אני מאוד ישמח לדעת על סדנאות לימוד למתקדמות, ריקוד מקל, סגאת וצעיף תודה וערב נפלא לכלם

היי את מהשרון~~!!

איפה אפשר ללמוד ריקודי בטן באיזור?? אני גרה בכפר סבא.... אשמח אם תודיעי לי במסר אישי יום נעים!!

fifi ness

New member
ב"ה סדנא למקל ב-8.5.04 יום שבת

הרמה לרקדניות ברמה בינונית, עוד לא עדכנתי בלוח מודעות . ב22.5.04 תתקיים סדנא לריקוד בלאדי. שתי הסדנאות ייתקיימו במרכז ערבי יהודי ביפו. בין השעות 12:00 עד ל-4:00 בצהריים. עלות כל סדנא 200 ש"ח. לשאלות נוספות בפרטים ולהרשמה ניתן להתקשר אל ליאת שחף 053-968480 03-7321685 ולשאלות ספצפיות בעניין רמה וכדומה אפשר להתקשר אלי בבוקר עד הצהריים בטלפון 056-670880 פיפי.

באלאדיה

New member
נהדר!! איזה קטע ../images/Emo6.gif

בדיוק חשבתי לעצמי כך בחג - למה אין סדנאות עם מקל? זה דווקא מפתה אותי יותר מחלק מהאבזרים האחרים והנה קיבלתי. אז ברוכות הבאות המשתתפות החדשות שבאו בקריאה המצוינת הזו (תמיד ניתן להתעדכן באירועים/סדנאות/הופעות/מסיבות בלוח האירועים - קישור בפס הכחול למעלה) תודה לפיפי ולוורד -שוב זורם דם חדש בלוח האירועים שלנו ויש למה לחכות. אגב פיפי - לי יש מעין מקל סבא מעץ שיחסית למקל הקלסי הוא די מגושם וכבד - זה יכול להתאים?

ו ר ד 11

New member
בחירת מקל לריקוד והופעה

ישנם מקלות שונים כאמור והמקל המקורי הוא אכן עבה ומוגשם יותר. הטיפ במקל הוא: שמקל טוב הוא מקל שהאורך שלו יגיע לך עד הטבור!!! קדימה למדוד ורד

fifi ness

New member
לגבי מקלות: יהיו מקלות מכל הסוגים.

אציג את כל המקלות שיש וכן אפרט במה כדאי לרקוד ,הסברים על סגנונות ומוסיקה לריקוד המקל,קוארדינציה שתאפשר המשך עבודה עצמית והכוונה להמשך התפתחות היצירה בריקוד בעזרת המקל. לא רק תעלולים, אלא להפיק ממנו גם את הקוים הנשיים והפולקלוריסטיים.
פיפי.

fifi ness

New member
בלאדיה יקרה הביאי עך את המקל

לכל המשתתפות יהיה מקל לרקוד בו,לא תהיה בעיה אך כדאי שתביאי אותו אתך ואוכל להדגים את השמוש בו. יש אפשרות להשתמש בכל מקל .
פיפי.

olgi

New member
יש../images/Emo70.gif יהיה מעניין בחודש הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

orlilili

New member
תודה

תודה רבה לכולם על קבלת פנים חמה, ועל האינפורמציה, וכן אני מחכה בקוצר רוח לשיעור המקל אז ניפגש בשבת פיפי ביי

fifi ness

New member
בתשובה לשאלה האם תהיה כוריאוגרפיה

כן,תהיה גם כוריאוגרפיה שתרכז את אשר נלמד.בתקוה שעניתי במידת האפשר. בכייף פיפי.

למעלה