יא שמנים.

../images/Emo157.gif יא שמנים. ../images/Emo157.gif

אתם מודעים לעצם העובדה שאוטוטו, בסוף החודש, אנחנו יוצאים לחופש פסח?.. ^^ יופי. אם כך, אני מצפה מכולכם, להזיז ת'תחת שלכם, ולארגן לנו איזה מפגשפורומ. להזכירכם, הותיקים של הפורומ [
], המפגש הזה מנסה לצאת לפועל עוד מחופש ראש השנה. o_O טוב, אני מציעה שנמשיך את המסורת ונפגש בעזריאלי, כדי שאנשים כמו טחור יוכלו לעבור, להצביע ולומר- הנה מפגשפורומ אע'ריהצלצלוללללל. [
עזבו.] בכל מקרה, מיציתי. אני מצפה מכם להזיז ת'תחת שלכם לעבר היומן\טבלת יאוש\לוחשנה, ולסמן ב-
כ-ז-ה גדול שאתם עסוקים ביום אחד מהחופש. ^^ המ. זהו. שתקתי. :|
אוהבת אתכם. ^_^

flowers girl

New member
ווייייייפייי די דודההה../images/Emo9.gif

ני אוצהה
מארגוווו האניי
מה סה סה
בקושי כותבת, ובפעם היחידה שאת מכניסה את הראש להציץ, את רודה בנו
חצופית
טוב נו, נסלח לכונת
(אני סתומה ומסטולה מסרט שראיתי עכשיו- "בנות בסטייל". עזבו אותי) ני אבואאאא

מארייי...../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

מסכימה איתך בכל מילה
הותיקים של הפורום
הפעם אל תתעצבנו ותעזבו כי ניר שעזב..חסר פה..וא-ל תגידו שלא
אזז.. יומיים אני לא יכולה בגלל-מסע פסח(רוללזז...נוסעים למכתש..6 שעות נסיעה בשביל יומיים..איזה טוב שיש פרוטקציות למחוז חיפה[סניף טבעון]ואולי נטוסס..!)ויום אחד כבר יש לי מפגש בפורום בנ"ע.. בד"כ מטייל מארגן את המפגש בדקה האחרונה..
אוהבת אותך,מארי,ככ התגעגעתי אלייך

יששששששששש! מפגשייה!!!!!!!!11

המצות עליי
אבל כמו שאני מכיר ת'פורום המג'ייף הזה, אני אסע עד לב המפרץ בשביל להסתובב עם רינה, עם טרמו [
] ועם אחד שאוכל שיחים ומעלים עננים ע"י המחשבה. אז יאללה, אם לא יהיו 14, אולי 15 אנשים...ביום! אנ'לא בא. וכן, אני מאיים.

termometer

New member
למה מה רע בלב המפרץ?[../images/Emo11.gif]

אגב,נראה לי שהכבש הזה כבר למד איך להעלים עננים
כבר שלושה שבועות הוא מעלים את העננים.. לפחות את הסילון הוא לא הצליח להעלים...

חחחחחחח ../images/Emo6.gif אשכרה!

נראה לך שהוא כבר יודע איך מעלימים עננים גדולים?
חסר לו אם מחר לא קורה כלום...

../images/Emo6.gif חחח. נו, אתם כאלה שמנים!

לא חבל על העננים? בסוף הם יעלמו מרוב שאתם מדברים על זה, יא שמנים. בלי שום כוח מחשבה.
ואז לא יהיו לנו עננים. ו.. אליאור!!!!!!!!!!!111 יואו! אתה כ"כ שמןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!1111 אני אגרור אותך למפגש הזה. ו.. אם כבר הזכרת את רינה, אני אגרור גם אותה. כדי שיהיה לך מעניין. ו.. מצחיק.

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifחמודי...

כשר לפסח עושה לך את זה??
טפו. זה פשוט ד-ו-ח-ה. בפסח לא אוכלים כלום. חוץ ממצות רטובות עם שוקולד

Moranus

New member
האמ...האמ....

סורי אני לא מאלה שנפגשת עם אנשים מהאינטרנט. וחוץ מזה איזה חופש פסח כבר יהיה לי שבחלק הראשון שלו אני צריכה ללכת לבית ספר? באמצע יש ליל סדר נוראי. ובסוף אני צריכה ללמוד למתכונות? פאק...החיים גרועים בכיתה יא

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifשמנה../images/Emo35.gifהורדתי 2 קילו../images/Emo70.gif

מפגשפורומ? אני אגיד לכם את האמת?
יצא לי החשק...ואין סיכוי קלוש בעולם שההורים האלו יסכימו. מתה עליך.

די כבר איתכם../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אתם אל יכולים להיות *קצת* יותר אופטימיים?! רמי-א-ל תחשוב אפילו שאתה לא בא,ברור? מטייל-כולנו יודעים שלא רק שאתה תבוא אתה גם תארגן אודליה-את יודעת מה אמרתי לך בקשר למפגש הקודם שירנוש ואלכס-שירנוש בטוח באה,סמכו עלי,אין מה שאחיות לא יכולות לשכנע,ואלכס..אני סומכת על שירן. ונועייייית-כפרה עליה

למעלה