חג שמח

קסאם פה

New member
../images/Emo157.gifחג שמח../images/Emo157.gif

החלטתי לנסות את התחום של קייט סרפינג,אין לי ניסיון קודם ומהיכרותי עם עצמי כפזיז בהחלטות רכשתי קייט יד שניה ולא מתחרט לרגע,פאן אדיר. זה התחיל כאילוץ כתוצאה של תאונת אופנוע ורגע זה מאד מתאים לי. אגב,התברר לי באיחור שהשכן שלי בקיבוץ זיקים הוא מדריך לשעבר ואף בעיקבות הקנייה שלי נסע לרכוש היום קייט
חג שמח לכולם, שמח להצטרף ואולי תמונות יגיעו בהמשך. נבו.

kiteaway

New member
תהנה

ברוך הבא שיהיה בהצלחה עם הספורט הנדיר הזה, קח את זה בבטוח ונסה לא לעשות שטויות בתחום הבטיחות עם הקייט זה ספורט מדהים אבל מאוד עוצמתי בקיצור בהצלחה,תהנה ובמידה ותצטרך עזרה וטיפפים אנחנו כאן נשמח לעזור אתה מוזמן להגיע לערב תאוריה שלנו בעוד 10 ימים בבית ינאי,זה יעזור לך קצת אנחנו מקווים חג שמח

hagitoz

New member
בהצלחה נבו- רק בזהירות ../images/Emo140.gif

היי, ברוך הבא כמו שעמית ענבר איחל לך ועדכן אותך שלא תעשה שטויות וכל מה שלא תחליט לעשות תעשה בצורה בטוחה ואחראית. הספורט לפעמים די מטעה, הוא נראה כמשחק מאוד נחמד אבל הוא ממש לא תמים אז שים לב...מציעה לך לעשות קורס כמו שצריך ואנחנו נשמח בפורום לייעץ לכך בכל דרך אפשרית תמיד ובכל שאלה שתעלה על לבך. אז ספר לנו, מהיכן אתה בארץ ואיפה אתה מתכנן לגלוש? בהצלחה וחג שמח! חגית עוז

קסאם פה

New member
תודה,נהנה לגלוש

עם ה
(אין אייקון של מצנח
אנחנו גולשים בחוף זיקים(דרומית לאשקלון),החוף הכי דרומי בים התיכון בשטח ישראל. התנאים אידייאלים לגולשים,חוף פתוח ורחב ללא הפרעות של שוחים רכבים ושאר מזיקים לספורט כמו סלעים וכו'. את ההדרכה אני מקבל מהשכן במקביל לגלישה שלו. אתם מוזמנים להגיע לחוף לגלוש בלא הפרעה,נשמח לארח אותכם. נבו.

hagitoz

New member
היי נבו

מצויין, רק תעדכן את השכן שלך שעד 15 קשרים הוא מלמד אותך ומ- 15 קשרים תוכל לתת לו לגלוש כי אחרת מניסיון -זה לא עובד
- אם אתה מבין למה אני מתכוונת.... כמה גולשי קייט יש בחוף זיקים? האמת שאף פעם לא יצא לי לגלוש שם, הכי רחוק שהייתי עד היום זה אשדוד וכמובן אילת, טרם יצא לי לגלוש באשקלון. מעניין, נשמח לראות תמונות של המקום, תבקש שיצלמו אותך בצפונית הבאה. אבוא לבקר ... חגית עוז

למעלה