איזה שקט?, כולם בחופש? נחים?

../images/Emo157.gifאיזה שקט?, כולם בחופש? נחים?

מישהו עובד בחוה"מ? גם אני נהנית מהבטלה, למרות שאידיאולוגית אני חושבת שספריות צבוריות צריכות להיות פתוחות בחוה"מ. אמנם לקוראים ניתנה אפשרות לשאול ספר נוסף, ללומדים הושאלו ספרים לתקופה ארוכה יותר, ובכל זאת ספריה היא תרבות הפנאי לא? בעיה שתיפתר כשיבוא
. המשיכו לבלות לטייל
ולהנות

אלינקה

New member
איזה חופש עובדים

אצלנו פתוח בחול המועד אבל רק בקר מ10 עד 14 וביום שישי מ930 עד 1215

../images/Emo161.gif. יש צדיקים בסדום.

ובאמת הספריה בחולון יוצאת מן הכלל בתחום השרות לקהל. הספריה פתוחה גם בשבתות נכון?

אלינקה

New member
כן היא פתןחה 7 ימים בשבוע

השבת לא אבל רוב השבתות כן ועדיין הקוראים שנו לא מרוצים

אלינקה

New member
למה לא פתוח יותר שעות

שכחו שלפני 5שנים הספריה היתה פתוחה 5 ימים בשבוע עד 1845 היום 3 ימים עד 1945 יומיים עד 1845 יום שישי ושבת

בתיה4

New member
אולי תעבירו את המיטות שלכן לספריה?

אבל גם אז בטח יתלוננו.

אלינקה

New member
חשבנו על זה ../images/Emo1.gif

רוצים שנעבוד עד 2200 הרי אנחנו ספרניות אין לנו משפחה, ילדים וכו' האמתחשבנו לקחתתילנדיים הם יותר זולים מאיתנו

../images/Emo42.gifבוקר טוב בקור אור, בתיה, אני מצד

נותן השרות רוצה מצד אחד להשקיע פחות מאמץ. אבל אם לא אתאמץ - אגדע את הענף שאני יושבת עליו - צריך לעודד פעיליות ספריה מעבר לשעות ה"סטנדרטיות" - כדי לאפשר מתן שרות ליותר לקוחות - הן הספריה היא מוסד לתרבות הפנאי, ופנאי יש בדר"כ אחרי שעות העבודה. נותני השרות יכולים לעבוד במשמרות ולהיות מתוגמלים על כך. ל

אלינקה

New member
את צודקת

אבל אצלנו אין סידורים להורים עובדים אחה"צ המשכורתשלי הולכת על גן על צהרון ועל מטפלת לזמן עדשאני חוזרת הביתה ומילא ההוצאות והמשכורת ה"גבוהה" הבעיה היא שאני לא רואה את בני מספיק ומצבי טוב אני עובדת רק 3 ימים ערב למרות שכיף לפעמים השקט בעבודה) אולי זה לא מקצוע לנשים צעירות בעלות משפחה?

בתיה4

New member
כעקרון את צודקת

אבל הבעיה היא שהעובדים אינם מתוגמלים. יתכן וצריך לבדוק אופציות נוספות כמו לקחת עובדים שרוצים לעבוד רק בשעות הערב תמורת תגמול הולם. ואני משוכנעת שאפשר למצוא פתרונות יצירתיים. למיטב ידיעתי, אולי אני טועה, זה לא מה שקרה בחולון. אפשר לאמר שישנה הרעה משמעותית בתנאי העבודה שלהם. ומה עושים למי שאינו מוכן לעבוד עד 10 ? מפטרים? גם לאחר שנים של עבודה?

אלינקה, בתיה, כמובן שאתן צודקות.

ואני התייחסתי לרצוי. ואין הרצוי דומה למצוי. וחבל.

למעלה