פסח מתקרב

Sapientia

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo157.gifפסח מתקרב../images/Emo161.gif../images/Emo159.gif

שרשור חברתי חגיגי
אז... איפה אתם בחג? איך הולך עם הניקיונות? ובכלל- איך ההרגשה לקראת האביב המתפרץ (האמנם?)? ולמרות שנותרו כמה ימים- חג שמח

Fairywitch

New member
חג שמח מפורום חומריו האפלים../images/Emo140.gif

טרילוגיית ספרים מדהימה

מה זה? ../images/Emo32.gif חגיגי לקראת החג?

אז ככה, הלכלוך בפח הבית מצוחצח, הגינה אביבית, ססגונית, ריחנית. ואנחנו נחגוג כאן אצלינו סדר מרובע דורות: סבתא רבא, סבא סבתא (אני ובעלי), בנים בנות, ונכדות. לגדוד הנ"ל מצטרף גם אחי ומשפחתו. כך שכיף בטוח שיהיה. ובקשר לאוכל- בינתיים רק על הנייר.
חג שמח

חג שמח

אז ככה: בחג אנחנו אצל הורי. בחוה"מ אני בעיקר עם הילדים, פרט ליומיים שהם אצל הסבים שעליהם אני בונה כדי לגמור לתקן מאמר ולשלוח אותו לשיפוט חוזר... נקיונות: פסח, סוכות והשבוע שלפניהם הם התקופה הכי לחוצה בעבודה של אשתי (בתחום תיירות פנים) ועם מזג האויר ההפכפך בעונה זו פשוט לא כדאי לנקות. בקיצור, אצלנו נקיון פסח עושים בשבועות. אביב מתפרץ? לדעתי הוא או-טו-טו מסתיים. הפריחה מתחילה להיגמר והכל מתחיל כבר להצהיב. מצד אחד חבל, מצד שני פחות קדחת השחת. חג שמח

Sapientia

New member
הבוקר הגב שלי כואב../images/Emo10.gif

אתמול עשיתי מהפך בחדר שלי: הזזתי רהיטים, שטפתי פסלונים ומוביילים (ויש לי המון
), שאבתי ושטפתי, והכי חשוב- סיידתי את הקירות
המון סיפוק, למרות העייפות וכאב הגב. מחר תור המרפסת הקטנה שלנו- שם כל הספרים שלי נמצאים, והם מחכים לאוורור ואיבוק...

חייםלוי

Member
מנהל
אצלי עם כמות הספרים שיש לי וחוסר

הזמן שיש לי אין סיכוי קלוש שאאבק אותם. רק לחשוב על זה מושיב אותי בכורסה עם ספר לקרוא.

Sapientia

New member
בכל פסח אני תוהה...

איזה סרט ישדרו שוב
"עשרת הדיברות" או "נסיך מצרים"
אבל שלא תטעו- אלה שני סרטים שאני ממש ממש אוהבת

Sapientia

New member
אה, והכנתי ברכה בשם הפורום../images/Emo26.gif

אפשר להפיץ בפורומים השונים שאתם גולשים בהם, אבל מומלץ להוסיף אותם שם רק בשרשורי
או שרשורי פסח

little light

New member
פסח שמח לכולם!!! ../images/Emo162.gif ../images/Emo157.gif

לא הייתי פה המון זמן
חנה - כל הכבוד על הסיוד
!! אני מסירה כובע וירטואלי לפניך
כספרנית שעדיין לא כבולה למשפחה וילדים אני מרשה לעצמי לבלות את הסדר בפריז
(בטח עם כל יתר הישראלים). שיהיה לכולנו פסח שמח ורגוע ושנצליח למלא במהלכו את המצברים

Sapientia

New member
איזה כייף לך../images/Emo9.gif

אני אנוח בבית, עם המשפחה המצומצמת (אבא, אמא, סבתא)...

little light

New member
חסרתם גם לי ../images/Emo7.gif ../images/Emo182.gif

ואני בטוחה שיהיה לך חג מצוין אפילו שזה רק עם משפחה מצומצמת
. לך יש יותר סיכוי למלא מצברים מאשר לי יש. אני רק ארוקן אותם

perhay

New member
חג שמח לכולכם!../images/Emo24.gif

השנה אני מוזמנת אצל מחותני, ולכן נחסך ממני עמל רב. פסח מביא עמו נוסטלגיה מהסדרים בבואנוס איירס, עיר הולדתי, בקרב המשפחה המורחבת אצל סבא וסבתא. מאז שעליתי לפני 24 שנה, נוכחתי בסדרים רבים. חלקם הגדול אורגנו על ידי בתוקף מרכזת חג פסח בקיבוץ. אף אחד מהסדרים האלה לא השתווה לסדרים של ילדותי. לגבי זכרונות פסח מיוצאי קהילות שונות אני ממליצה לכם להכנס לאתר המוזכר בכתובות אינטרנט נלוות. בכלל, מומלץ האתר בכללותו: www.chagim.org.il

למעלה