שאלון

|פרמידה|../images/Emo221.gif|../images/Emo13.gif

|פרמידה|שם:אור |פרמידה|גיל:14.7
|פרמידה|עיסוק נוכחי:תלמידה שנרשמה אתמול לתיכוןD: חחח. |פרמידה|דרכי תקשורת:מסן [email protected] |פרמידה|דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות:אממ.. לצאת עם חברים, לקרוא, לכתוב, לטייל, צופים, מוזיקה, מחשב..:) |פרמידה|דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות:אמממממ לא יודעת
. ללמוד למתמטיקהD: |פרמידה|מוזיקה אהובה:פאנק רוק ופופרוק |פרמידה|מוזיקה שנואה:מטאל ו |פרמידה|שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה):מממממ..... שיר מארתורXDDDDD 'תננו לי לנגן לנצחח קחו את כל התהילה תנו לי לנגן לנצח אז קחו את הכסף ותנו את המנגינהD: " [או איך שזה הולך
נו נדבקים לי שירים מוזרים
] |פרמידה|סדרה אהובה חוץ מקייל XY:גיבורים
, חברים, האו.סי, נמלטים, החיים עפ"י נד [עפ"י פרק 1 אבל שיהיה
] |פרמידה|מאכל אהוב:צ'יפס |פרמידה|אדם אהוב:אח |פרמידה|ריח אהוב:אממ הריח שאחרי גשם |פרמידה|על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר?אממ מאד תלוי
נגיד היום זה היה 'איזה חווווווום'
שונאת קיץ |פרמידה|על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון?גם.. אבל אתמול זה היה מחשבות על התיכון... נכנס בי חזק חחח. |פרמידה|ופסח: |פרמידה|אוכלים חמץ?לא |פרמידה|אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד?כן:] |פרמידה|עושים סדר?כן |פרמידה|אם כן, איפה?לאדעת
|פרמידה|תוכניות לחופש:אוקיי עד עכשיו הייתי בטיול של יומיים ונרשמתי לתיכון[
], ועוד זה... טיול אתגר, שופינג, לעשות עבודות:(, להתאמן לאודישן, חברים, משפחה... |פרמידה|ציטוט: |פרמידה|משהו למסור לאנשים בפורום:היי?
סתם. אתמול נרשמתי לתיכוןD: תיאטרון כימיה ומחשבים^^ |פרמידה|ותמונה:היה לי בתקייה משום מה
|פרמידה|הודגש באמצעות מדגישומטיק

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמאז ומתמיד../images/Emo6.gif

קשה לנחש איך כותבים את האייקונים של תפוז

איך אני אוהבת את הפרק הזה בארתור!

זה הפרק שפרנסין מקימה להקה!
וואי איזה נוסטלגיה זה ארתור! בהצלחה בתיכון

m o r 1 0 2

New member
אני מתה על השיר הזה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ראיתי את הפרק הזה מלא פעמיםXD חח הלהקה של פרנסין

megahertz

New member
גם אני..

שם: ערן גיל: 18 וחצי ככה עיסוק נוכחי: עובד (חוסך כסף עד הגיוס) דרכי תקשורת: מסרים..? דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות: לנגן, לשמוע מוזיקה, לנהוג, לרכב על אופנועים (בקרוב
), לשתות
דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות: לצאת לקלאבים, פרחות
מוזיקה אהובה: רוק, מטאל, F'אנק, פיוז'ן. מוזיקה שנואה: מזרחית. שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה): Dream Theater - Forsaken סדרה אהובה חוץ מקייל XY: סמולוויל, דקסטר, נמלטים. מאכל אהוב: כל אוכל בעיקר, אה, וגם בשר. אדם אהוב: לא יודע, מחפש כרגע
ריח אהוב: מה? על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר? "שיט
, צריך ללכת לעבודה". על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון? "שיט
, צריך ללכת מחר לעבודה"
ופסח: אוכלים חמץ? משתדל. אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד? בטח
עושים סדר? ברור. אם כן, איפה? אצל המשפחה בטח, לא יודע. תוכניות לחופש: חופש? אמממ לא יודע עדיין, נזרום. ציטוט: לא יודע, צריך לשאול מישהו שאני מדבר איתו הרבה. משהו למסור לאנשים בפורום: לא תודה, אבל אני פנוי אפשר למסור אלי. ותמונה: אין לי (אני על המחשב בעבודה) וואו, כמה זמן לא עניתי על סקר

hodaya157

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: הודיה גיל: 17+ עיסוק נוכחי: לומדת..אבל לא נשאר עוד הרבה זמן
דרכי תקשורת: אייסי
דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות: בישול וקריאה...וסודוקו
דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות: מוזיקה אהובה:רוק, פופ-רוק , רוק אלטרנטיבי [אם זה מה שאני חושבת שזה
] מוזיקה שנואה: מזרחית שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה): bullet for my valentine-heart burst into fire סדרה אהובה חוץ מקייל XY: אבודים, הישרדות, האוס מאכל אהוב: צ'יפס [שכבר חודשיים לא אכלתי!!!
] ומרק עדשים..
אדם אהוב: אחותי ריח אהוב: קרואסון חם..! על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר? "דאמת רק 7!
" [ותמיד זה 7..
] על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון? לא חושבת..רואה טלווזיה ונרדמת....
ופסח: אוכלים חמץ? לא.. אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד? לא.. עושים סדר? כן אם כן, איפה? בבית.. תוכניות לחופש: לא ידעת...אבל צכה ללמוד למתכונת, יום אחרי שנגמר החופש
ציטוט: Good shoes won't save you this time משהו למסור לאנשים בפורום:Enough is enough! I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!! ותמונה:אין כח לחפש..

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo156.gifעונה../images/Emo156.gif../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

שם:מור
עיסוק נוכחי:תלמידה בחופש
דרכי תקשורת:מסן:[email protected]
דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות:לשמוע מוסיקה
,לראות סרטים ולקרוא
דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות:שיעוריםXDDD
מוזיקה אהובה:בון ג'ובי בהחלטט
הלהקה הכי טובה בעולם כולו והיא תמשיך להיות
אני חולה על מוסיקת רוק ישנה,אני בקטע של להקות ישנות
מוזיקה שנואה:מזרחית,שחורה ודיכאון,גועל נפש
שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה):britney_spears-radar החדש שלה מעולה,אני חורשת עליו
סדרה אהובה חוץ מקייל XY:חברים
שנות ה-70 מכורה
מאכל אהוב:פסטה+פיצה
אדם אהוב:המשפחה שלי,חברות שלי וג'ון בון ג'ובי
ריח אהוב:של בושם ואוכל
על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר?מה הולך להיות לי בהמשך היום... ומזל שקמתי
על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון?אממ..מה אני אעשה מחר
ופסח:
אוכלים חמץ?יאפ
אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד?ברור
עושים סדר?יאפ
אם כן, איפה?אצל דודה שלי עם כל המשפוחה
תוכניות לחופש:אממ..ים,קניון,סרטים,פגישות
ציטוט:
משהו למסור לאנשים בפורום:
ותמונה:אני בטיול השנתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoFaR815

New member
מצחיקים אותי אלה שאוכלים חמץ

אבל עושים סדר והכל.. XD

adii1201

New member
זה כמו אצלנוXD../images/Emo6.gif

אנחנו צמים ביום כיפור אבל בארוחה המפסקת אנחנו אוכלים לזניה של בשר עם גבינה למעלהXD

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאנחנו אוכלים ארוחה מפסקת ואף-אחד לא צם../images/Emo12.gif

NoFaR815

New member
איש באמונתו יחייה ../images/Emo69.gif

אח איזה פניני חוכמה...

למעלה