שאלון

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאז שאלון לפני שעוזבים?

שם:זהר גיל:15 וחצי עיסוק נוכחי:תלמידה? דרכי תקשורת:אה? דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות:לרקוד!! דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות:אממ ללמוד? מוזיקה אהובה:הכל אבל בעיקר רוק מוזיקה שנואה:מוזיקה מזרחית דכואונית שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה):more than a memory-hoobastank (ד"א שיר מומלץ ביותר) סדרה אהובה חוץ מקייל XY:אממ חברים..כל מיני תאמת מאכל אהוב:רק אחד? פסטה,שניצל טירס,פיצה ועוד מלאא אדם אהוב:בת דודה שלי
ריח אהוב:אופוריה או היפנוטיק על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר?"אני רוצה לישוןןןן"
על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון?בד"כ על מה שהיה ומה שיהיה למחרת ופסח: אוכלים חמץ?חס וחלילה! אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד?לפעמים עושים סדר?ברור אם כן, איפה?סבתא
תוכניות לחופש:ללמוד?
ציטוט:"תנו חיוך הכל לטובה"
משהו למסור לאנשים בפורום:שאני אוהבת אתכם ולא חשבתי שאתם זוכרים אותי בכלל ונחמד לדעת שכן ושאני אחסר עם ההערות שלי על האנשים שלא משרשרים נכון
ותמונה:טוב נו..

נויה XY

New member
:)

שם: לינוי גיל:17 - עוד 3 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עיסוק נוכחי:תלמידת תיכון :(, לומדת נהיגה (עברתי לאוריה בחמישי:)) דרכי תקשורת:? דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות: לרקוד, לקרוא, לצאת לבלות מוזיקה אהובה: משהו עם קצב :) מוזיקה שנואה: מזרחי... שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה): היום עדיין אין... סדרה אהובה חוץ מקייל XY: אחד נגד 100 (אני לא רואה הרבה טלוויזיה) מאכל אהוב: פתיתים אדם אהוב: אמא ריח אהוב: שו? על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר? מה הולכים לעשות היום? על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון?אני עייפההההההההההה ופסח: אוכלים חמץ? כל כל כן D: אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד? לאאא שונאת מצות עושים סדר? אם כן, איפה? בבית :( תוכניות לחופש: מופע החלקה על הקרח !!!

Fairy Blue

New member
עונה ../images/Emo9.gif

כי אני חדשה וזה דורש שם: אין
דרכי תקשורת:אמממ..? דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות: לא לעשות כלום דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות: כנ"ל מוזיקה אהובה: כל מיני מוזיקה שנואה: דיכאון/מזרחית
שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה): סדרה אהובה חוץ מקייל XY: תיכון בלו ווטר מאכל אהוב: פסטה אדם אהוב: מאט
ריח אהוב: ריח של אוכל של אמא (איזה שמנה אני
) על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר? על זה שאין לי כח להתחיל את היום על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון? שאני אתעורר בעוד 100 שנה ופסח: אוכלים חמץ? חס וחלילה אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד? לא זה עושה לי בחילה עושים סדר? כן אם כן, איפה?בבית
תוכניות לחופש: עבודות באנגלית/מתמטיקה/היסטוריה ועוד.. ציטוט: אם החיים מפנים לך את הגב- תיגע להם בתחת משהו למסור לאנשים בפורום: אממ...זה נראה פורום נחמד אז שימשיך להיות כזה
ותמונה:

עונה!../images/Emo13.gif באיחור.../images/Emo3.gif

שם:עדי גיל:13 וחצי עיסוק נוכחי:תלמידה דרכי תקשורת:מסרים ומי שרוצה את המסנג'ר,שישלח לי מסר
דברים שאת/ה אוהב/ת לעשות:לקרוא,לכתוב,לישון ולרכב על סוסים. דברים שאת/ה לא אוהב/ת לעשות:ללמוד,לנקות את הבית ולקום מוקדם. מוזיקה אהובה:מטאל ורוק מוזיקה שנואה:מזרחית ופופ. שיר נדבק של היום(כי לכל יום יש כזה):אין לי
לא שמעתי מוזיקה המון זמן
סדרה אהובה חוץ מקייל XY:בנות גילמור,האוס,השנים הטובות(נגמר
) וגיבורים. מאכל אהוב:פסטה וסלט. אדם אהוב:המשפחה
ריח אהוב:של אוכל טעים כשאני חוזרת הביתה
על מה אתם חושבים כשאתם קמים בבוקר?דרך לשכנע את אמא לא ללכת לבית ספר. על מה אתם חושבים כשאתם הולכים לישון?איזה באסה לקום מחר מוקדם וגם דרך לשכנע את אמא לא ללכת לבית ספר. ופסח: אוכלים חמץ?לא,אבל בטעות כשחיכיתי למטוס אכלתי שוקולד שהיה בו משהו שלא פענחתי אם זה חמץ או כשר לפסח... אם לא, אוכלים מצה עם שוקולד?כן עושים סדר?כן אם כן, איפה?באגנליה עם הדודים
תוכניות לחופש:לישון
ציטוט:- משהו למסור לאנשים בפורום:הייתי באנגליה ובגלל זה נעלמתי
ותמונה:-

למעלה