שאלון פסח

../images/Emo155.gifשאלון פסח../images/Emo155.gif

תענו
שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? האם צריך להאריך את חופש פסח? אם כן-בכמה זמן? קיבלתם עבודות לפסח? מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? ובאיזה שעות אתם קמים? שומרים כשרות? עושים ניקיון פסח? עושים סדר פסח? אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? מה אתם מתכננים לעשות בחופש? מתכננים ללכת להופעות של עידן? אם כן, לאיזו הופעה? טסים לחו"ל? לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? אוהבים מצה? נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? אכלתם פעם מצהפיצה? אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות? אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג? ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...
קרדיט לפורום עידן יניב

../images/Emo214.gifעונה, מתארגנת ויוצאת...../images/Emo13.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? אני לא יודעת.תשאלי את השאלה הזאת שוב כשנסיים את החג
נורא חיכיתי וציפיתי לחופש הזה, אבל היו בו מלא אכזבות.. אני מקווה שהכל רק רושם ראשוני שלי, ושהמצב ילך וישתפר..כי בתכל'ס, אחרי שמתאכזבים מאוד קל לעלות, ואני חושבת שאני באמת במגמת עלייה.
האם צריך להאריך את חופש פסח?בוודאי!
אם כן-בכמה זמן?שנה..שנתיים... קיבלתם עבודות לפסח?עבודת יחידה של הבגרות, מתכונת ביום שאני חוזרת, מבחן יומיים אחרי שאני חוזרת לבצפר.זה ענה על השאלה?
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?נראה לי שתנ"ך... באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?אין שעה.בדר"כ לא מאוחר מדי [לא אחרי 2], אבל גם לא בעשר.. ובאיזה שעות אתם קמים?יש לי שעון מעורר פנימי. באחת עשרה אני ערה
שומרים כשרות?
עושים ניקיון פסח?בחדר במיוחד! אני מקווה.. עושים סדר פסח?אני חושבת.. אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?נמ, המצב קשה. תחזרי על השאלה הזאת כשנהיה יותר קרובים, אין לי מושג
מה אתם מתכננים לעשות בחופש?כעת אני יוצאת לתל אביב, חברה שלי באה לישון אצלי, ביום שלישי יש אירוע חשוב, ביום רביעי חברה באה לישון אצלי ובסופ"ש אני נוסעת לדרום.. מתכננים ללכת להופעות של עידן?הא?! שיבוא להופעות שלי
אם כן, לאיזו הופעה?כתבו בספר מחזור עליי:"הדר ומופעה התקשורתי".לכו על זה
טסים לחו"ל?לא כרגע.. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?אין לי כבר כלום, עוד לא קלטתם?!
איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? זה משתנה
אוהבים מצה?כשיש לי מצברוח מצתי למדי.. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? מצה בכלל זה טוב! אכלתם פעם מצהפיצה?אני אחשוב על זה ..
אם כן-היה טעים?לא אכלתי. כבר התחלתם לנקות?לאאאאאאאאא!!![
] אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?כשיהיה לי זמן [ויהיה, נכון?
] אתם בכלל מתכוונים להתחיל?חחח, מתישהו ..אני מניחה
מה אתם הכי אוהבים בחג?חברות שלי?
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... חרא? לפחות אתמול הוא היה כזה, אולי ישתפר עם הזמן..

אני יענה

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? : אני לא שמח לצאת לחופש כי אין לי חופש האם צריך להאריך את חופש פסח? אם כן-בכמה זמן?: זה תגידו אתם לי לא מפריע חופש זה דבר טוב שומרים כשרות? כן עושים ניקיון פסח? כן עושים סדר פסח? אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? עושים סדר אצל המשפחה מה אתם מתכננים לעשות בחופש? אחרי הסדר ללכת לישון אוהבים מצה? מאוד נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? נכון אכלתם פעם מצהפיצה? אם כן-היה טעים? לא ירדן לא אכלתי אבל אני ישמח לאכול אם יהיה הסבר איך להכין כבר התחלתם לנקות? מנקה לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? כן אני בטוח שכן אבל אחרי פסח יש הפתעה זהו עניתי על השאלון הזה ובגדול שהיה לכולם אחלה של חג ואחלה של חופש

עניתי

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?ברורר האם צריך להאריך את חופש פסח?כןןןןןןןןןן אם כן-בכמה זמן?שבוע קיבלתם עבודות לפסח?אממ לא עבודות אבל יש ללמוד לבגרויות שזה יותר גרוע מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?אנגלית באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?אממ עד עכשיו הלכתי לישון ב2-3 ובאיזה שעות אתם קמים?אממ 11 בערך.... שומרים כשרות?כן עושים ניקיון פסח?בערך כי אנחנו נוסעים לאילת לשבוע עושים סדר פסח?כן:) אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?אילת... מה אתם מתכננים לעשות בחופש?לא חשוב מה העיקר לנצלל אותו כמה שהכי אפשר... מתכננים ללכת להופעות של עידן?אממממ אם כן, לאיזו הופעה?בא לי הופעה של סינרגיה או מירי מסיקה אבל את האמת הכי הכי הכי בא לי של מאיההההההה טסים לחו"ל?אממ רק עכשיו חזרתי חחחח לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?בעזרת השם איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?אמצע אוהבים מצה?חמוד נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? כןןןן אכלתם פעם מצהפיצה?לא אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות?כן אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג?חופששששששששש והצחוקים של ליל הסדר ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... החופש הכי מנוצל ושיהיה הכי כיףףףףףף בעולםםם חג שמח וכשר לכולם...........

nitzangro2

New member
עונה[=

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?מצד אחד כן ומצד אחד לא.. כי אחרי החופש, יום אחרי, יש לי מתכונת בתקשורת:( האם צריך להאריך את חופש פסח?כןןןןןן אם כן-בכמה זמן?בהרבההההההההה קיבלתם עבודות לפסח?לא מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?לשון!!!!! באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?נראה כבר.. חחחח ובאיזה שעות אתם קמים?12,1,2 שומרים כשרות?בערך.....חח עושים ניקיון פסח?המנקה מנקה.. עושים סדר פסח?מצומצם אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?אצלנו נראה לי:S מה אתם מתכננים לעשות בחופש?ללמוד\= ולבלותתתתתת ולישוןןןןןןןן והרבההה! מתכננים ללכת להופעות של עידן?ממ אם כן, לאיזו הופעה?ממ טסים לחו"ל?בחופש הגדולל(= לספרדד!! לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?אני מקווה! אני חייבת! איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?לפעמים ככה לפעמים ככה אוהבים מצה?לא נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?לא אכלתם פעם מצהפיצה?לא אם כן-היה טעים?לאאאאאאאא כבר התחלתם לנקות?לא אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?אף פעם! אתם בכלל מתכוונים להתחיל?לא מה אתם הכי אוהבים בחג?את החופשש.. לייק-דה! ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...אחד הטוביםםםםםם! פסח שמחחח

urimz5

New member
עונה!!!!../images/Emo163.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? שמייח.. האם צריך להאריך את חופש פסח?צריךך אם כן-בכמה זמן?ב-70 שנה... קיבלתם עבודות לפסח?לא.. מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?2,3,4,5 ובאיזה שעות אתם קמים?2,3,4,5 שומרים כשרות?כן. עושים ניקיון פסח?כן. עושים סדר פסח?כן. אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?אצלינו.. מה אתם מתכננים לעשות בחופש?לישון קצת.. מתכננים ללכת להופעות?אולי.. אם כן, לאיזו הופעה? טסים לחו"ל?לחוץ לעיר.. לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?איזה תיכנונים?? איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?לפעמים ככה ולפעמים ככה אוהבים מצה?בעעע לא נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?בעעע לאאאא אכלתם פעם מצהפיצה?לא אם כן-היה טעים?אמרתי לאאאאאא כבר התחלתם לנקות?כן אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?אתמול.. אתם בכלל מתכוונים להתחיל?לא.. מה אתם הכי אוהבים בחג?אפשר לישון הרבה.. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...מגניבבב........... אני עיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
לילה טוב!! ממני

למעלה