שאלון פסח

נופר 5551

New member
../images/Emo155.gif שאלון פסח ../images/Emo155.gif

האם אתם אוהבים מצות? אתם אוהבים מצות עם שוקולד? אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? טעמתם פעם מצה עם אבוקדו? איך היה טעים? אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר? האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח? אם כן,איזה? מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? האם את/ה מברך בסדר בפסח? אתה אוהב את חג פסח? דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח?

../images/Emo110.gif

האם אתם אוהבים מצות? לא
אבל זה לא חוכמה כי אני גם לא אוהבת לחם.. אתם אוהבים מצות עם שוקולד? רק את זה אני אוכלת בפסח
אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? לא ולא טעמתם פעם מצה עם אבוקדו? לא אוהבת אבוקדו
איך היה טעים? חחחח>>>>>>>>>>>>>>>^^ אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? אמממממ ההורים שלי גרושים.. פעם היינו חוגגים הרוב בבית אצל אמא.. כאילו שהייתי קטנה יותר.. ובשנים האחרונות מכתה ד בערך אנחנו חוגגים כל הזמן את החג אצל המשפחה מצד האבא
והשנה אנחנו חוגגים גם מצד האבא
איזה תסבוכת
אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר? לא:p האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? חחחחחחח אמממ בסדר עצמו כל האנשים שרים אבל אני קצת פחות
יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח? חחחח לא זוכרת כ"כ
אם כן,איזה? ^ מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? ^ מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? אממממממממממ אחד מהאבות.. אבל שקוראים תהגדה [זה עם ה נכון?
] אז עושים תורות מי קורא
האם את/ה מברך בסדר בפסח? ^^^^^^^^^^ אתה אוהב את חג פסח? כן מאוד
מכמה סיבות:] 1. חופש ארוך.. 2. זה בדר"כ יוצא ביומולדת שלי [השנה היומולדת יוצא אחרי] ויש עוד סיבה אבל עזבו
דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח? 9

שונאת ונהיית חולה אח"כ!.

ושנה שעברה שרתי להם את חג גדיא 6 אוו 7 פעמים. אווווווווף רק לדבר על זה עושה ל י בעעעע

../images/Emo205.gif

האם אתם אוהבים מצות? ככה ככה
אתם אוהבים מצות עם שוקולד?
אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? אממ, קשות
טעמתם פעם מצה עם אבוקדו? לעעעע
איך היה טעים? ^^^^^^^^^^^^^^ אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? עם המשפחה.. אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר? לע
האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? כעעעע
יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח? כע
אם כן,איזה? חד גדיא
מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? אממ, יש מלא
מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? אבא
האם את/ה מברך בסדר בפסח? כע
אתה אוהב את חג פסח? נחמד
דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח?6

עונה

האם אתם אוהבים מצות?כן אתם אוהבים מצות עם שוקולד?מאדדדדדדדדדד אתם אוהבים מצות רטובות או קשות?קשות טעמתם פעם מצה עם אבוקדו?לא איך היה טעים? אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח?סבתא וסבתא אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר?כן האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח?כן יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח?לא אם כן,איזה? מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח?די די יינו מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל?כולם האם את/ה מברך בסדר בפסח?כןן אתה אוהב את חג פסח?כןןןןןןןןן דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח?בדרך כלל 10 כי יש חופש ארוך עכשיו 9 כי יש לי השלמות עכשיו

עונה../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים מצות? כע אתם אוהבים מצות עם שוקולד? כע אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? רטובות טיפה טעמתם פעם מצה עם אבוקדו? לע חח איך היה טעים? לא יודעת אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? סבתא וסבא או דודים אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר? אממממ כע נראה לי האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? כנ"ל יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח? אמממ לא ממש .. אם כן,איזה? --------- מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? 1 מי יודע 1 אני יודעת
מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? סבא ודוד האם את/ה מברך בסדר בפסח? כע כשצריך אתה אוהב את חג פסח? כע דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח? 9

גזניוס

New member
עונההה

האם אתם אוהבים מצות?כןן אבל תלוי עם מה=] אתם אוהבים מצות עם שוקולד?לפעמיים אתם אוהבים מצות רטובות או קשות?מסתומרת?! טעמתם פעם מצה עם אבוקדו?לאא בעע שונאת אבוקדו איך היה טעים?... אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח?אצלנו או אצל דודים או אצל סבתאא אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר?לא האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח?לא דעת יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח?כן חג גדיא חח זה לא נגמרר אם כן,איזה?^^ מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח?לא דעתת מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל?לא דעתת האם את/ה מברך בסדר בפסח?אני לפעמיים קוראת.. אתה אוהב את חג פסח?את החופש כן..את החג ככה.. דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח?8 =]

עונה ../images/Emo26.gif

האם אתם אוהבים מצות? כן... אתם אוהבים מצות עם שוקולד? כן
אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? קשות טעמתם פעם מצה עם אבוקדו? לא.. חח איך היה טעים? ^^^ אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? סבתא
עם דודים וכו' אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר? לאא.. האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? חח לא יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח? לא... אם כן,איזה? ^^^ מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? אממ... מה נשתנה?
מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? סבא האם את/ה מברך בסדר בפסח? לא... אתה אוהב את חג פסח? כן דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח? 9

אני ופיצ עונים ביחד... ../images/Emo118.gif../images/Emo108.gif

האם אתם אוהבים מצות? פיצ ועינב: כן אתם אוהבים מצות עם שוקולד? פיצ: כן עינב: לא זה משמין
אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? פיצ: רטובות עינב: קשות טעמתם פעם מצה עם אבוקדו? פיצ ועינב: לאאאאאאא
איך היה טעים? לאאא אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? עינב ופיצ: או בבית או אצל אח שלנו אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר? עינב ופיצ: כן האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? עינב ופיצ: כן יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח? פיצ: לא עינב: כןןןןן אם כן,איזה? עינב: אתת חג גגדיאא ואי זה איזה חצי שעהההההה ואין לי כוח מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? פיצ: אחת מי יודע עינב: אפחד
מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? מה זאת אומרת?? האם את/ה מברך בסדר בפסח? מה אתה אוהב את חג פסח? עינב: ברוררר פיצ: כןןן דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח? עינב ופיצ: 10

../images/Emo39.gifעונהה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים מצות?כעע! אתם אוהבים מצות עם שוקולד?יאמממממ זה הכי טעים!! אתם אוהבים מצות רטובות או קשות?קשות!! טעמתם פעם מצה עם אבוקדו?אני מתה על אבוקדו אבל לא ניסיתי במצה בע איך היה טעים?-- אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח?או אצל סבתא[כמו כולם] או שאנחנו מזמינים אלינו! אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר?אממ משתדלת אבל ניראה לי שכע האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח?לא זוכרת חח משתדלת.. יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח?אממ יהי שעמדה משו כזה יכול להיות שאני לא מסמפטת לא זוכרת אם כן,איזה?אופס עניתי למעלה --- מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח?אממ 1 מי יודע חח הוא חמודי! מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל?סבא האם את/ה מברך בסדר בפסח?לא אוהבת אבל לפעמים תוקעים לי להגיד אתה אוהב את חג פסח?כעעעע בארורררררר~!! דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח?10!! תודעעעעעעע!!

עונהההההההה

האם אתם אוהבים מצות? כן אתם אוהבים מצות עם שוקולד? לא אני לא אוהבת שוקולד אתם אוהבים מצות רטובות או קשות? קשות טעמתם פעם מצה עם אבוקדו?לאאא איך היה טעים?לא טעמתיי אצל מי בדר"כ אתם חוגגים את סדר פסח? אצל דודים שלי בקריית שמונה אתם אוכלים את כל המאכלים שבסדר?כן האם אתם שרים את כל השירים שבסדר פסח? כן יש שיר שאתם שונאים בסדר פסח?לא ניראה לי דווקא שירים יפים אם כן,איזה?^^^ מהו השיר האהוב עליכם ששרים בסדר פסח? שמחב רבהה ניראה לי זה היחידי שאני זוכרת מי מברך אצלכם בסדר פסח בדרך כלל? עושים סבב האם את/ה מברך בסדר בפסח?כן! אתה אוהב את חג פסח?מאודדד דרג מ1-10 עד כמה אתה אוהב את פסח? 9 זה עדיים קשה בלי חמץ

למעלה