פסח שמח!

oasis147

New member
../images/Emo155.gif פסח שמח! ../images/Emo155.gif

ממ שיהיה לכולכם פסח שמייח! תהנו מהחופש (בתקווה שאין לכם הרבה ש.ב...)
ומהאוכל של פסח , שחוץ מהקניידלעך ועוגיות של פסח, הוא די איכסה
וזהו!
תהנו :)

OrdinaryDay

New member
../images/Emo140.gif

קניייידלעך! רק בשביל זה שווה לחגוג את פסח, בשביל שיהיה אפשר להגיד קניייידלעך! חג חביב לכם! וזכרו: עדיף מצה אחת ביד משתיים בפיתה! חפשו את הפירמידה בקצה הרחוב, הריחו את הלחם שנשאר בקצה הארון. אני לא יודעת מה איתכם, אך אני כופרת וגאה בכך! לעולם לא אוכל מצה שיש לי אפשרות לאכול לחם/פיתה! למה גם אני צריכה לסבול בזמנים כאלה שיש אפשרות לאכול משהו מקמח? i am free! free! אההם, כן... חג שמח לכם!

oasis147

New member
אני עדיין מתלבטת אם לאכול חמץ או לא

לא כי יש לי זכרונות רעים מלא לאכול קמח חיטה: יש לי אלרגיות, אז בהמלצת חברות הלכתי לנטרופת, או משהו כזה. הבנאדם היה מ ש ו ג ע ! איך הוא החליט למה אני אלרגית?! לפי זה שהוא שם חומרים על היד שלי, וטלטל מטוטלת מעל. לפי זה?! זה טמטום! בקיצור, הוא החליט שאני אלרגית לקמח חיטה וקקאו. וכל מה שאני אוכלת בערך זה לחמיה עם שוקולד!. אז לחודשיים אכלתי רק פריכיות אורז (דווקא די נחמד כשמתרגלים), מה שהשאיר לי טראומות מלא לאכול אוכל נורמלי. כן כי זאת מסורת... חוצמזה, זה ישבש את כל הסידורי אוכל בבית שלנו... בע, כתבתי הרבה

dun16

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo45.gif

גמני כופרת גאה!!!
זה כזה כיףףף.. שכולם צמים ביום כיפור או אוכלים כשר בפסח.... אני כ"כ נהנת... חחח
ומצות זה זוועההה...
אהה אמממ שכחתי להגיד... זו אני דנה... (§hada)
החזרתי את היוזר הישן שלי... פסח שמח כולם...

E

Elektra Natchios

Guest
לא נכון!

כמה שזה נשמע מגעיל זה ממש ממש ממש ממש טעים! ואני עדיין חושבת שבייגלעך נשמע יותר מגניב!

White Stripe

New member
איכס מצותתתתתתתתתתת

גם מגעיל גם משמין..
אבל הקניידלעך של סבתא.. אוו.. וגלי... איזה יצור חמודדדדדדדד והרבה מוזיקה והרבה חמץ
והרבה יעלה והרבה לא ביצפר והרבהההההההההה אוי פאולו קואלו..

oasis147

New member
אכן אין בי"ס ../images/Emo63.gif

אבל במקום יש מלייאנתלפים עבודותץ בע! אני אתגעגע לשכבה שלי

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo4.gif

אני רוצה להבין משהו.. המורות חיות בשביל למרר לנו את החיים?! הן הפילו עלינו עבודה לחופש! (ועוד מאתיים מבחנים אחרי החופש) אבל לא!! זה לא מה שאתם חושבים..זאת לא סתם עבודה!! זאת - עבודת שורשים!!! פשוט הרסו לנו את החופש!! ובנוגע לאוכל בפסח..- ברור שאוכלים חמץ!! מצות יושבות בבטן כמו אבן!! ומה כל-כך מצחיק בקניידלעך?! בייגלעך זה מצחיק! קניידלעך לא!

oasis147

New member
את יודעת איזו עבודה לי יש?!

עבודה ענקית בהסטוריה!! משהו עצום על נשים בעליים השניה... oh well, לפחות זה מענין

dun16

New member
../images/Emo4.gif

גם לי יש חופש עמוס..
זה כאילו יצאנו לחופש.. אבל זו רק אשלייה.. כי בעצם אני כל השבוע הראשון מתחילה כל יום ב8.. לתגבורים בכימיה.. ועוד עבודות וכו' וכו'... זה בכלל לא חופששש...!
פאקינג

E

Elektra Natchios

Guest
למה? למה להרוס לנו את החופש?!!!!

dun16

New member
כנראה שמישהו שם

למעלה.. מאוד נהנה מזה...
חחח.. נקווה שנחייה..
גרר נדבקתי לדואט של מישל עם ג'סטינקייס... זה כזה יפהה... חבל שלא הוציאו לזה קליפ זה היה יכול להיות ממש מצליח לדעתי..

dun16

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

הייי
אין לי בלוג.. אבל אני אוהבת לקרוא בלוגים

למעלה