פעם, לפני הרבה זמן, ראיתי איפושהוא
תמונה של עקרת בית אמריקאית צעירה בוכיה, כשמהפה שלה יוצא "בלון" עם הכיתוב "The house is clean but my life is mess". אז ערב ליל הסדר 2004, שבוע לפני יום הנישואין השביעי שלנו, אני גם קצת מרגישה ככה.. אנחנו מחכים למציאת תורמת בפדיוס, אבל למען האמת ממש לא בוער לנו כי אני כבר לא כל כך מאמינה שאצליח להחזיק הריון, ואני מפחדת מעוד הפלה ובכלל אני מרגישה עייפה ולראשונה בחיי מרגישה צורך לחכות עם הטיפול הבא כדי לצבור כוחות. אנחנו מאד רוצים לאמץ, אבל המצב העגום בעמותות לאימוץ חו"ל גורם לנו להסס לפני שאנחנו עושים את הצעד הזה. צ'טערת אם במקום סדר עשיתי רק בלגן, לפחות הבית נקי ומצוחצח לפסח
סביון
פעם, לפני הרבה זמן, ראיתי איפושהואעושים סדר!![]()
באווירת החג ואווירת הניקיונות שכולם עושים (לא אנחנו אישית, אבל שמעתי שיש טרנד כזה של ניקיונות עכשיו), החלטתי לפתוח שירשור עושים סדר. מה יש? כאן לא צריך לעשות קצת סדר? אז בהתחלה גם אני לא בדיוק הבנתי למה אני מתכוונת, אבל בסוף הצלחתי להסביר לעצמי, ועכשיו אני אנסה להסביר את עצמי גם לכם. פשוט יש מן הרגשת בלגן בזמן האחרון, חוץ מזה שיש כאן המון בשורות רעות על שליליים (וגם על פיטורים) - גם יש הרגשה שכולנו קצת מבולבלים ולא בדיוק יודעים מה הכיוון ולאן ממשיכים. יש כאן אנשים עם שליליים ראשונים שקצת מבולבלים וגם אנשים שלצערנו ממש מנוסים עם שליליים שבכלל לא יודעים מה לעשות עם עצמם. בקיצור, חשבתי שכל אחד יחשוב קצת ויספר מה הכיוון, לאן הולכים ומה התוכניות ל"אחרי החגים". יאללה, נראה לי שזה יכול לעזור... בואו ננסה!
תמונה של עקרת בית אמריקאית צעירה בוכיה, כשמהפה שלה יוצא "בלון" עם הכיתוב "The house is clean but my life is mess". אז ערב ליל הסדר 2004, שבוע לפני יום הנישואין השביעי שלנו, אני גם קצת מרגישה ככה.. אנחנו מחכים למציאת תורמת בפדיוס, אבל למען האמת ממש לא בוער לנו כי אני כבר לא כל כך מאמינה שאצליח להחזיק הריון, ואני מפחדת מעוד הפלה ובכלל אני מרגישה עייפה ולראשונה בחיי מרגישה צורך לחכות עם הטיפול הבא כדי לצבור כוחות. אנחנו מאד רוצים לאמץ, אבל המצב העגום בעמותות לאימוץ חו"ל גורם לנו להסס לפני שאנחנו עושים את הצעד הזה. צ'טערת אם במקום סדר עשיתי רק בלגן, לפחות הבית נקי ומצוחצח לפסח