הקורבן

misformetallica

New member
../images/Emo155.gifהקורבן../images/Emo156.gif

והשבוע:::::::::::::::::::::::::: MakeItHurt..................לי שאלו שאלות כאוות נפשכם

מריאן 3

New member
חחח

לא הבנתי, השבוע הקורבן זה אתה?
בכל אופן... אממ- איך קוראים לך? בן כמה? מאיפה? מה הגובה שלך? צבע שיער? צבע עיניים? מה הדבר האחרון שאכלת? איזה עוד להקות חוץ מסיסטם אתה אוהב? באיזה פרומים/קומונות אתה נמצא עוד? מה אתה הכי אוהב לשתות? מה אתה הכי אוהב לאכול? אמא או אבא? איפה אתה עושה את החג? עזרת בנקיונות פסח? טוב, אממ זהו... תהנה!

ashkeloni

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

1. אזזזזזזזזזזזזזזזז.....מנשמע? 2. דומה יותר לאבא או לאימא? P: 3. תרביץ שמות של 5 להקות שאתה שומע הכי הרבה חוץ מסיסטם! 4. מה אתה עושה בזמנך החופשי חוץ ממחשב?
5. גר יחסית קרוב לחברים? 6. גר קרוב לבצפר? P: 7. יש אחים? 8. חשבון בנק? 9. מה המספר והקוד שלו? P: 10. כן, הכסף שהיה שם? לא אני לקחתי אותו, נשבע!!
11. ממתי אתה פה בפורום? 12. איך קוראים לך?

Evil Pig

New member
מנשמע?

אתה אוהב את השם שלנו? מה דעתך על עגבניות ? מה יותר טעים פאסטה ברוטב עגבניות או ברוטב שמנת? מרק ירקות עם עוף או בלי עוף? נכון שבן אדם שחולה בשפעת העופות זה כמו דג שחולה בפרה המשוגעת? איזו גיטרה יש לך < אני מחזיר>? כמה זמן אתה מנגן? על מה היית רוצה לנגן שאתה לא? אתה אוהב את נתן? נכון שלא יותר ממני? אתה בטוח? נשבע? טוב נגמרו לי השאלות יוםטוב!

ssdd12345

New member
מוקהקהקהקה...

האם רצה לך פעם המחשבה של להתאבד בראש????

misformetallica

New member
חלה טעות......./images/Emo3.gif

קיבלתי מסר ממשתמשת בשם MakeItHurt וקוראים לה לי......אני לא הקורבן.....אם עד מחר היא לא תענה על השאלות אני יענה עליהם

Evil Pig

New member
LOL!!!!!!!!

וכולנו חשבו שזה לך... אז להבא תכתוב " ושמה הוא לי" ואז אין ספקות... לא נורא.. זה אל ניראה כאילו היא הולכת להגיב להן בקרוב..

misformetallica

New member
שבוע הבא זאת גלי...

זה לא רעיון טוב.....כי אם לחברי הפורום יש שאלות ספציפיות אליה?

MakeItHurt

New member
סליחה שלא עניתי ...

הייתי במחנה אבל עכשיו.. איך קוראים לך? שמי הוא" לי בן כמה? אני בת 14 מאיפה?מנהריה מה הגובה שלך?1.58 צבע שיער? חום שטני צבע עיניים? כחול מה הדבר האחרון שאכלת?אומ... קרפ צרפתי איזה עוד להקות חוץ מסיסטם אתה אוהב? אממ סינרגיה..גריין דיי באיזה פרומים/קומונות אתה נמצא עוד? עברי לידר השומר הצעיר וסינרגיה מה אתה הכי אוהב לשתות? מים... מה אתה הכי אוהב לאכול? אממ גלידה... אמא או אבא? אממ.. אף אחד איפה אתה עושה את החג? בבית עזרת בנקיונות פסח?לצערי אזזזזזזזזזזזזזזזז.....מנשמע?סבבה..! 2. דומה יותר לאבא או לאימא? P:אממ אימא 3. תרביץ שמות של 5 להקות שאתה שומע הכי הרבה חוץ מסיסטם!סינרגיה גרין דיי fall out boy מטאליקה 4. מה אתה עושה בזמנך החופשי חוץ ממחשב?אממ יוצאת לאכול גלידה.. 5. גר יחסית קרוב לחברים?אממ תלוי איזה.. 6. גר קרוב לבצפר? P:לא. 7. יש אחים?4 אחיות 8. חשבון בנק?לא 9. מה המספר והקוד שלו? P:חח 10. כן, הכסף שהיה שם? לא אני לקחתי אותו, נשבע!!חח 11. ממתי אתה פה בפורום?אממ לוזוכרת 12. איך קוראים לך?לי אתה אוהב את השם שלנו?כן מה דעתך על עגבניות ?איככ מה יותר טעים פאסטה ברוטב עגבניות או ברוטב שמנת?עגבניות
מרק ירקות עם עוף או בלי עוף?מרק ירקות?! איכס.. נכון שבן אדם שחולה בשפעת העופות זה כמו דג שחולה בפרה המשוגעת?כה איזו גיטרה יש לך < אני מחזיר>?אין כמה זמן אתה מנגן?- על מה היית רוצה לנגן שאתה לא?גיטרה אתה אוהב את נתן?כן נכון שלא יותר ממני?כן אתה בטוח?כן נשבע?כן!! אני בתת!! האם רצה לך פעם המחשבה של להתאבד בראש????כןן..

למעלה