השבוע הובא ע"י רובנס מתכון לאזני המן נראה לי שחסר במתכון אבקת אפיה!!!!! מה דעתכם?
1מדינת ישראל New member 11/3/06 #1 ../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif השבוע הובא ע"י רובנס מתכון לאזני המן נראה לי שחסר במתכון אבקת אפיה!!!!! מה דעתכם?
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif השבוע הובא ע"י רובנס מתכון לאזני המן נראה לי שחסר במתכון אבקת אפיה!!!!! מה דעתכם?
P pirge New member 11/3/06 #2 שושי, המתכון שנתתי עם התמונה זהה לזה כמעט בדיוק בדיוק,אולי אפילו בדיוק. כמובן עם א ב ק ת א פ י ה. מילאתי עם חלבה בדבש ושוקולד צ'יפס לבן. תראי במאמרים. יצאו במילה אחת...נ פ ל א . לא לאפות עד להשחמה. מספיר זהוב חומי. אצלי לא מפסיקים לבקש אותם.
שושי, המתכון שנתתי עם התמונה זהה לזה כמעט בדיוק בדיוק,אולי אפילו בדיוק. כמובן עם א ב ק ת א פ י ה. מילאתי עם חלבה בדבש ושוקולד צ'יפס לבן. תראי במאמרים. יצאו במילה אחת...נ פ ל א . לא לאפות עד להשחמה. מספיר זהוב חומי. אצלי לא מפסיקים לבקש אותם.