חג שמח חג שמח לכולם ! למה אתם מתחפשים? {אני לא מתחפש ...פארש, נכון?}
I i c u 2 New member 25/2/10 #1 ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif חג שמח ../images/Emo70.gif ../images/Emo149.gif חג שמח לכולם ! למה אתם מתחפשים? {אני לא מתחפש ...פארש, נכון?}
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif חג שמח ../images/Emo70.gif ../images/Emo149.gif חג שמח לכולם ! למה אתם מתחפשים? {אני לא מתחפש ...פארש, נכון?}
D DJ עמיר כהן New member 26/2/10 #7 תודה רבה אבל לא כ''כ טרי. בני כבר בן 9 חודשים כמעט אבל זה חג פורים ראשון שלי כאבא,ופעם ראשונה שדואג לבן שלי לתחפושת,תודה רבה חג שמח.
תודה רבה אבל לא כ''כ טרי. בני כבר בן 9 חודשים כמעט אבל זה חג פורים ראשון שלי כאבא,ופעם ראשונה שדואג לבן שלי לתחפושת,תודה רבה חג שמח.
י יערית ושמעון לנצח New member 26/2/10 #4 חג פורים שמח ... גם אני בינתיים לא התחפשתי רציתי אבל לא יצא האמת שבגיל 28 יש הרבה פחות התלהבות . אבל זה חג כייפי והתלהבתי לחפש את הבן שלי לפו הדב כפרה עליו
חג פורים שמח ... גם אני בינתיים לא התחפשתי רציתי אבל לא יצא האמת שבגיל 28 יש הרבה פחות התלהבות . אבל זה חג כייפי והתלהבתי לחפש את הבן שלי לפו הדב כפרה עליו
א אאפרת כהן New member 26/2/10 #6 לא התחפשתי.. אני פארשית, מכיתה ד' לא התחפשתי אני מגלה שיש עוד הרבה כמוני