פורים.....

preguica

New member
../images/Emo154.gifפורים.....

עשיתם משהו מיוחד? הודה או משו כזה? או סתם ככה, דברים לא קשורים לקפוארה.....? ספרו חופשי אמ.... אתמול באימון עשינו משהו שווה ביותר.... סידרנו מזרונים בכל האולם וסידרנו את זה ככה שהיו חורים כאלה קטנים ושיחקנו אנגולה ככה...על שטח ממש קטן. זה היה ממש כיף... ואז עשינו משחק כזה שצריך לקחת סוכריה עם פה... מישהו, אני לא זוכר מי, אמר שקוראים לזה סנטה מריה..אבל לא חשוב. עשינו טורניר וזה היה ענקקק.. ויום שני יש לי הופעה חוץ מזה, בבצפר היה ממש כיף היום...כמעט כל הבצפר שלנו התחפש . לא משהו מיוחד

jennie 00

New member
חג שמיייייייייח../images/Emo152.gif

אממ... יום ראשון יש לנו משהו של הקבוצה עם הודה ותחרות תחפושות וכול מיני דברים נחמדים (רק חבל שאני לא יכולה להיות שם
) בבצפר היום היה נחמדד היו כאלה אנשים עם תופים חחח ובאו גם עם שופרות היה די נחמד הם היום כאלה סטלנים שרנו "יחד" ו"עוד יבוא שלום עלינו" וכאלה חחח ד"א למה כול אחד התחפש

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אממממ לנו...

היה פורימון ביום רביעי.. והוא היה פשוט חרא סתם הביאו אלינו את שגיב פרידמן ה"מאוד מצחיק" ואת הדורבנים.. והיה סתם משעמם..לא כמו בשנים קודמות שהיה כיף לאללה..חפיף אין מה לעשות..הבצפר שלנו פשוט דפוק! חיחיחיחיחי ד"א אני התחפשתי לסק8רית...

Bantus

New member
אני הייתי פייה...

עם שמלה שעוברת את התחת, ושם נגמרת!!!!

thorondor

New member
../images/Emo10.gif

הייתי אמור לבלות את כל היום בהופעות עם המאמן שלי, אבל בגלל שבית-הספר האהוב שלי החליט שמי שלא בא היום יורדות לו מנות, נאלצתי ללכת לבית הספר. בסוף אף אחד לא בדק נוכחות, אז לא היו יורדות לי מנות אם הייתי מבריז.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif מנות?!

או מיי גאד גם בבצפר שלך זה ב"שיטת המנות"?!? פאקינג שיט! (איזה פה מלוכלך יש לי חחח) באיזה בצפר אתה?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif יא אללה! אני חשבתי שאנחנו

היחידים.. איזו שיטה מפגרת! שונאת!

Mr HaiM

New member
חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo154.gif

לי לא היה משהו מיוחד בבית ספר סתם ריקודים שירים וזה.. ובקפוארה היום היה כיף
לא עשינו משהו מיוחד
כמו תמיד היה מאוד כיף

jennie 00

New member
יש דווקא הרבה

שמשתמשים בשיטת המנות ודניאלוש שיטת שיטתץ המנות היא שיטה שכול פעם שאת מחסירה שיעור יורדת לך מנה או משהו כזה ואחרי שייורדות מספר מסויום של מנות יורד לך ציון ושמישהו יתקן אותי אם טעיתי איפשהו

avishem

New member
חחח.... התחפשתי לחייל בטירונות!!!

שחזר הביתה לשישי-שבת.

jennie 00

New member
ווווווואי אבי איזו תושיה חיחיחי

סופ סופ שומעים ממך דבר איתי ספר מה הולך... מחכה ךשמוע ממך

למעלה