חדשים

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifחדשה .

היווש , אני חדשדושה פה ומאוד אוהבת את הילארי . (אתמול גם הזמנתי את הסרט 'שתיים עשרה במחיר אחד 2' - סרט מהמם !) על עצמי :
ספיר
כיתה ו'
בת 12
השתלבות מהירה לי ;] . אני רק מבקשת שתרשמו את שמכם ובני כמה אתם , כדי שאני אכיר אתכם יותר טוב :) .

Liatushillary

New member
שלום לכולם!

שלום שמי ליאת ואני בת 14 וחצי. אני חדשה פה בשבילכם אבל בשבילי לא כ"כ, תמיד נכנסתי לפה כבר איזה חצי שנה אני פה מסתכלת בעידכונים ובהודעות שאתם כותבים. וחשבתי שהגיע הזמן שגם אני אצטרף ואהיה כמו כולם. ות'אמת הפורום קצת הדרדר, ואני חושבת שכולם מרגישים את זה פה אז אפשר לעשות משהו מעניין. מקווה שאשתלב יפה: )

OMG Thats Shiri

New member
ברוכה הבאה:] ייאי עוד מצטרפים

אנחנו פשוט חייביםםםם להעיר את הפורום!! חייבים!! מכל הפורומים שאני בהם [אבריל, מקפליי, פוסיקט דולז] אני הכי מעריצה את הילארי, ואת כל השאר טיפה פחות [שלא נדבר על הפוסיקט דולז, שאני ממזמן שם רק בגלל האנשים
], וזה ממש חבל לי שדווקא הפורום שאני הכי הכי רוצה להיות בו כזה יבש..=[ ועוד עכשיו בקאמבק של הילארי!! אני בעד לעורר אותו פעם אחת ולתמיד![: הוו ו..אני שיר, 13 מראשל"צ :]

נכון

אוף רשמתי לך מלאה דברים בקשר לזה והכו לנימחק אז מההתחלהה חח אוקי אני גם ניסיתי ליפני כמה זמן לאורר את הפורום בהתחלה זה הצליחה עשיתי שירשור ענקי של תמונות ואנשים שמו ואז הכול הפסיק ושוב שומם ואז רשמונו חדשות ואז שוב שומם ועוד כול מיני דברים אז יש לך רעיון ?

0verpr0tected

New member
אני...

פעם הייתי נכנסת לכאן המון! וכבר ממזמן יבש פה רצח.... פעם....היה ממש כיף להכנס לפורום... ואני פעם ממש ממש ממש הערצתי אותה... ועכשיו כבר ממש ממש לאא! ולדעתי אחת הסיבות זה בגלל הפורום...כאילו...בגללל שלא היה פה אף אחד....אז גמאני בקושי נכנסתי... ואז גם ירד לי כבר מהילארי..... אתם צריכים לעשות משהוא ודחוףףףף לא יודעת מה...צריכים מישהוא שיהיה אכפת לו! שיעדכן כל יום! שיפרסם את הפורום בפורומים או קומונות אחרות! תעשו כאן כל מיני משחקים ופינות... צריך מישהוא אחראי... ולדעתי....המנהלת של הפורום הזה לא עושה שום דבר!!!! אבל ממש כלום...היא סתם היא בכלל לא מנהלת...לדעתי צריך עוד מישהוא שינהל את הפורום... וזהו...לדעתי....

לדעתי את צודקת!

אני ינשע לשים כול יום חדשות ותמונות ומשחקים אבל תתחילו להיות פה בישביל לשחק ולהגיב אל הכול!

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifתודה ! ../images/Emo24.gif .

יש פה בנות במקרה בגיל שלי או משהו ?

OMG Thats Shiri

New member
:OOOOOOO

סורי, רגע התלהבות שיש אשכרה חדשה בפורום, אנחנו יבשים כמו לאדעת מה. ברוכית, אני שיר, 13 :]

Sapir Danker

New member

באמת למה הפורום כזה יבש ? באמת חבל , מה , עזבו פה הרבה ? או שהפורום היה כך מאז הוקם ?

0rin

New member
../images/Emo214.gif

אני גם סוג של חדשה.. כי אני כל הזמן נכנסת ויוצאת...חחח אני אiרִין בת 15 תהני

Sapir Danker

New member

איפה " קמילה רוחאס " ? בזכותה הגעתי לפה D:

someone9

New member
היי

היי.. אני חדש פה.. לא חדשה, חדש.. חח אני מתאר לעצמי שכולם פה בנות, אבל.. מה לעשות שאני מהבנים הנדירים שאוהבים את הילארי דאף?? =] (כן, גם זה קיים..) אז.. אני חולה על הילארי דאף... ומקווה להשתלב פה טוב ביניכן :) חיחי

ברוכה הבאה

ונירא לי אולי יש עוד בן אחד לא חח לא יודעת אבל אני מקירה הרבה בנים שאוהבים את הילארי יש הרבה אולי לא פה חח אבל יש =] ספר קצאת אל עצמך!=] אני ליהי בת 16

someone9

New member
אממ

אני מעדיף לא לציין את שמי.. לא את האמיתי בכל מקרה חח יש לי פה בלוג והכל... די אישי... לא רוצה שמישהו שאני מכיר ימצא את זה.. אולי אני ימציא לי איזה שם יום אחד חח ואני בן 13.. את זה אני יכול לומר =] חח

למעלה