The X-Files:Fight The Future

LoLo16

New member
../images/Emo153.gifThe X-Files:Fight The Future

הסרט של תיקים, שאין לי מושג איך קוראים לו בעברית, ישודר ביום ראשון בערוץ הסרטים (4, רק לכבלים) בשעה 21:30. מי שמקליט או רואה יצטרך להפסיד את פרק ההמשך, END GAME, ב-AXN...
עוד משהו, אני לא יודעת אם אתם יודעים, אבל ערוץ MBC הלבנוני גם משדר פרקים של TXF, כל יום ראשון בשעה 18:00 ושידור חוזר בשני ב-7:00. יש כתוביות בערבית אז אין דיבוב ואפשר לראות רגיל. אז ביום ראשון יש הרבה מתיקים
תהנו

תודה לולו על המידע

אני מקילטה את הסרט לא אכפת לי מה!!!! מקסימום יש שידור חוזר ביום שני לפרק של תיקים

rach5

New member
הסרט בעברית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הסרט נקרא: "תיקים באפלה- הסרט"...
וזאת באמת דילמה רצינית - אבל אני חושבת שאני אראה את הפרק ב-AXN, כי את הסרט יש לי בוידאו...

אבל יש בעיה אחת

איך אני מעיפה את אמא מהסלון להקליט סרט בתשע וחצי אין לי מושג.....

rach5

New member
למה להעיף את אמא ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את לא יכולה פשוט לכוון הקלטה בזמן שאמא בסלון

אין לוידאו שלי טיימר....

זה וידאו ישן כזה ..........אז צריך איכשהו לגרום לאמא לזוז מהסלון שאניא כול הללקיט כי היא שונאת את הסרט הזה

rach5

New member
שאלה...

אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר בזמן ההקלטה?? כי אם כן אז אין שום בעיות..... אבל אם לא....

לא אי אפשר לעשות את זה

יש לי וידאו ענתיקה זה מה שקטרה כשקונים ודיאו בהנחה שעולה 200 שקל איין טיימר אין כלום זה הוידאו הכי פשוט שיש!!

rach5

New member
../images/Emo4.gifבאסה...

את יכולה לבקש שמישהו יקליט לך....

scoutlavie

New member
כשאני רוצה לראות תיקים

ומישהו אחר רוצה לראות עוד משהו , א ני פשוט אומרת שהם יודעים שאני מכורה , אז לא יעזור להגיד לי בהיגיון משהו כמו :כבר ראית את הפרק, כי אז אני אומרת שראיתי לפני כמה שנים , ובכלל , הרבה יותר כיף לראות אותו כשיודעים מה עומד לקרות. אחרי שנים , המשפחה שלי כבר קיבלה את זה .

o c e a n

New member
גם אצלי זה היה ככה

עד שקיבלתי וידיאו וטלויזיה לחדר (נראה לי שהסיבה העיקרית למתנה כזאת הייתה תיקים באפלה) ההורים שלי ידעו שביום שיש תיקים באפלה הם מתחפפים מהסלון הם כבר היו רגילים לזה הרגלתי אותם מהר מאד בהתחלה אמנם לא הייתה כל כך בעיה כי זה היה משודר די מאוחר והם כבר ישנו אחר כך הם ידעו שאני כבר מכורה אז הם היו בשקט בשקט מסתלקים

1Shir

New member
וואו גדול!!!

לא ראיתי את הסרט, איזה מעולה. זה יעשה לי את הערב.

o c e a n

New member
יש לי שאלה לכל מי שלא ראה את הסרט

לא ראיתם אותו כי לא הייתם רואים בתקופה ההיא תיקים באפלה או בגלל שהוא לא היה חיוני לפרקים בסדרה ??.

1Shir

New member
אף פעם לא נכנסתי לתיקים באפלה באמת

כי לא ראיתי את ההתחלה ומהאמצע קשה להתמיד בסדרה הזו. אני בכלל לא זוכרת שהסרט היה בקולנוע. (לזה התכוונת ב-ב"בתקופה ההיא"?) דווקא נראה לי שהוא כן חיוני לסדרה, לא? בקיצור אף פעם לא השקעתי וראיתי אותו. פעם מזמן השאלתי אותו מהוידאו אבל נרדמתי ולא הספקתי לצפות בו. בשבילי שתיקים באפלה התחילה מהתחלה זה חלום שהתגשם שמאפשר לי סוף סוף לאהוב את הסדרה הזו באמת ואני אכן עושה זאת. חלמתי עליה כל הלילה וזה נכנס לי חזק ללב.

o c e a n

New member
זה לא כל כך קשה להכנס לזה

באמצע כי כל פרק עומד בפני עצמו הפרקים שהם סיפור מתמשך היו בדרך כלל מעטים (לפחות בעונות הראשונות) אז זה לא כזה בעייתי אולי גם יותר קשה להכיר את הדמויות אבל זה לא כל כך קריטי אפשר להכנס לזה מהר. הסרט עצמו לא היה מי יודע מה חיוני לא נראה לי שאם לא הייתי רואה אותו לא הייתי מבינה משהו בהמשך הסדרה הוא די עמד בפני עצמו שזה טוב לדעתי אני אמנם ראיתי אותו המון המון המון פעמים אבל לא לכולם יש או הייתה את הזדמנות הזאת

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אמא לא מסכימה יש תוכנית עצוב שהיא רוצה לראות!!!! מי שיקליט שישלח לי גם לראות עוד פעם במקום להקליט!!!))))): איזה עצב לאנושות!!!! עצב ובכי מרורים!!!!!!!!!!!! ): ): יום שחור לתיקים!! הלוואי היה לי ספוטר כזה הייתי תולה בחדר=>

ואגב הסרט ממש לא קשור לסדרה

כי גרון עמוק נמצא שם חי וזה אחרי הסדרה וגרון עמוק מת בסדרה......ויש שם את איש הסיגיות אבל הוא גם מת בסדרה בפיצוץ ההוא אבל סקאלי ומאלדר חברים טובים וזה קורה רק במהלך הסדרה אז יש איזשהי סטירה כי הם נהיו חברים רהבה אחרי שגרון עמוק מת... ודבר שני מישהו שם לב שהצלב בסרט הוא לא כמו הצלב של הסדרה של סקאלי.. בסרט יש חתיתה תלת מימדית בולטת ועוד אחד קטן דו מימד באמצע הצלב ובסדרה כל הצלב הוא דו מימד כאילו נראה שטוח.......הסרט מאוד לא אמין לסדרה ובכלל אל מדברים על החטיפה של אחותו של מאלדר.או ההקרבות או הקנוניה שהיה שם בצמרת של הממשלה לגבי ההקרבות...אז את יכולה לנוח ולראות את הסרט בלי חשש!! זה הצלב בסדרה=>

הצלב בסרט הוא שונה ותישמו לב

ועדו דבר כשמישהו מתקשר למישהו זה לא תמיד השעה 11:21 ועוד תמונה מתחילת הסרט שנראה ממש כמו תחילה של פרק אחד שגרון עמטוק אמר למאלדר לעזוב את החקריה זה אותו באר בול!!!!! תשימו לב זה המשפט היחידי שהוא מדבר על אחותו הוא אומר אני מאלדר שאחותו נחטפה ואני ספוקי או משהו כזה זה המזכר היחיד של סמנתה בסרט אולם -הדירות של סקאלי ומאלדר נראות כמו הדירות שלהם בסדרה טוב הדירה של סקאלי טיפה שונה אבל מאוד דומה לזאתי שלה בסדרה...

למעלה