מ מטייל עם סנאים New member 12/2/04 #15 כן, אבל לא ככה רושמים light ../images/Emo3.gif העיקר הכוונה, לא?
R rAmikube New member 12/2/04 #16 אחרי היום שאני עברתי אתמול אני יכול לכתוב BOOK עם שגיאות...בעע.. כן...חשבתי באותו רגע על איי סי קיו לייט...
אחרי היום שאני עברתי אתמול אני יכול לכתוב BOOK עם שגיאות...בעע.. כן...חשבתי באותו רגע על איי סי קיו לייט...
ע עוגיפלצת... New member 11/2/04 #5 אני דווקא במצב רוח יותר טוב ..... שידרגו לי את הפלפון !!! ועוד בחינם !!!!!
F flowers girl New member 11/2/04 #8 תתחאאאדש../images/Emo70.gif איזה מגניב, מה שפלאפונים עושים לאנשים..
M Moranus New member 12/2/04 #18 איזה מבצע זה בחינם? אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי וגם ההורים נכנעו ומסכימים אז יש מבצעים של משהו חינם או מוזל?
איזה מבצע זה בחינם? אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי וגם ההורים נכנעו ומסכימים אז יש מבצעים של משהו חינם או מוזל?
I icודליה New member 12/2/04 #19 ../images/Emo110.gifתתחדש../images/Emo70.gif אבל עדיין.... 3510i שליטה....
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/2/04 #11 ../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif את יודעת למה אני בוכה