...רגע לפני תפוח הזהב ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב מסתיימת ההצבעה המדוברת ביותר ברחבי האתר: יותר מעניין מהאוסקר, יותר מותח מ"גלובוס הזהב" הפורומים הנבחרים לשנת 2004 . הזדמנות אחרונה בהחלט להצביע לפורומים האהובים עליכם בקישור הזה. אז קדימה! השפיעו!!
מבצע "קמחא דפסחא" יוצא לדרך. פורום "למען הקהילה" מתארגן למתן אפשרות למשפחות שאין להן לחגוג את ליל הסדר באמצעות תרומות. פרטים נוספים בפורום.
הערב ב-21:00 "פינת המומחה" כבכל שבועיים בפורום תסמונת טוראט: הפסיכולוגית חנה וייסמן תענה לשאלותיכם בפורום- ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

brunu

New member
בחירת מלכת היופי אתמול

ספרו חויות... כנראה הטעם שלי גרוע ויכול להיות שזה אומר ששאקירה מכוערת?????? אהבתי את 2,8,10 ו12 הבלונדינית שבמציאות היא ככה ככה אבל בטקס היא הייתה יפיפה לקראת הגמר כשנשארו 6 וכל המועמדות שלי עפו בחרתי ב18 ריטה היא מאוד יפה וב20 בגלל שם משפחה משותף חחח טוב אז ריטה מקום 2 ופרידמן חביבת הקהל וניצחה איזה גדות אחת היא בהחלט חמודה אבל לדעתי היו יפות ממנה בסך הכל טקס יפה מאוד...הרבה נפלו/מעדו אפילו פיקית אחת חח אבל הם שרו יפה וגם רוני שקצת קילקלה לעצמה את השיר וגם השיר של הארויזיון די נחמד בהתחלה נראה לי מפגר כל היללות שלו אבל שהתחיל לשיר באנגלית זה נשמע נחמד מאוד

perrinat

New member
הצבעתם לתפוח הזהב../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

באיזה פורומים בחרתם

brunu

New member
הצבעתי...

שאקירה,סלולארי וטלנובלות...מה שלא התאים הצבעתי עוד משהו לא זוכר

למעלה