נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

יום כיפור צמים או לא צמים
אני לא צמה כי אני לא מסורתית והכל.. וגם אני לא מתכוונת להרעיב ת'צמי בשביל כלום...

S m e l l y Cat

New member
הממ..../images/Emo108.gif

אנלי מושג:| אבל רוב הסיכויים שלא כי אני אולי אסע באופניים או משו.. (כןןןןן אזמהה זה כייףףף
) וחברה שלי פעם שעברה שהיא צמה וגם נסעה באופניים אז היא התעלפה והרגישה ממש לא טוב..

הממ לאדעת../images/Emo105.gif

בעיקרון תמיד צמתי שהייתי בקנדה במחנה שלי בטו באב.... אבל לא בא לי לצום כי אז אני יהיה חלשה והכלללל.......... ואני מסורתית וזה לא שכל כך אכפת לי... לאדעת אבל זה גם נורא בריא וזה די כיף אחרי שסיימת ההרגשה שצמת ועברת את זה... לאדעת... חיחי יומולדת של עמית - להכין לה משו יפה או לא להכין לה משו יפה?
^-^

the z girl

New member
גם אני צמתי..

אבל השנה אןי לי עם מי.. כל החברות שלי חושבות "למה להרעיב את עצמי".. וזה אבל לדעתי זה כמו אתגר כזה (ואני אוהבת כאלה) וזה ק יום אחד.. זה ממש לא קשהה.. רק הקטע של הבלי לשתות אני לא יכולה כי אני בשלבי התייבשות חמוים (מה שמזכיר לי ללכת לקחת כוס מים .. זאת תהייה הכוס השניה שלי היום וכבר עשר בלילה.. עדיך שאני אשתה) בכל אופן אם יהיה לי עם מי אני אצום.. י זה כיף זה.. לבד זה סתם משעמם וכשמשעמם אני אוכלת

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifאני .....

לא צמה.....כי אף אחד במשפחה שלי לא צם וזה לא ממש עוזר.....וגם אני לא מסוגלת....ניסיתי פעם לצום וחברה שלי שברה את הצום שלה לפני ואכלה במבה.....אז אחרי שעתיים נשברתי ואכלתי חלה עם צימוקים....

Chuchit

New member
צמה. פעם ראשונה שלי (?)../images/Emo28.gif

מנסה לפחות
ח לא יצליח לי

Chuchit

New member
אני צמה כי אני רוצה לנסות../images/Emo28.gif

אני לא חייבת.

the z girl

New member
בהצלחה!

זה רק יום אחד.. כמה את כבר אוכלת ביום? (שאלה מטומטמת.. גם להכי דקיקות זה מטומטם לשאול אותם כי מה הן יעשו בלי הגזר ליום?! חח.. בכל אופן) בהצלחהההה...! וזה באמת רק יום אחד.. צמים בשישי או שבת? או ראשון בכלל?

thebaby

New member
ראשון בלילה עד שני../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

אני צם
ההורים שלי מסורתיים וזה... אבל כל הלילה אני בחוץ זה לא שאני לא יכול לאכול
לא יודע זה לא קשה... וההורים שלי רוצים וזה בריא. אז למה לא
אז אני צם

¥EleVatioN¥

New member
ממתי לצום זה בריא?../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

או שאני סתם בורת הארץ והאומה?

Chuchit

New member
ממתי באמת?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אורלע אורלע.. את והסטיות שלך. מה עיכלת היום תגידי לי?
לצום - זה לא בריא. זה כאילו ל"שמנות" שרוצות "להרזות" או משו. צ'יייזססס אני חכמה או מה? (NOT)
ליללהה טוב

¥EleVatioN¥

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אחרי כל מה שקרה אני ממש נמנעת לעכל דברים בעייתיים

Snooopy Girl

New member
אממ...../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

כן, אבל לא בשביל המסורת... בשביל עצמי כי זה קשה ואני רוצה לדעת שאני מסוגלת לעמוד בזה :|

Snooopy Girl

New member
../images/Emo3.gif*נותנת פייב*../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

אבל כנראה שאני לא אצום הייתי חולה, היום זה נהיה יותר גרוע אני מרגישה ממש ממממממממממש חרא :| לא נראה לי שאני אצליח לצום ככה בעע

the z girl

New member
../images/Emo140.gifתהיי בריאה

ואסור לצום אם את חולה זה ייגרום לך ייסוריםם..

למעלה