אהלן!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאהלן!

כמו שאתם בטוח שמים לב, בכל התקופה האחרונה הפסקתי לכתוב בפורום. כבר אין לי ממש זמן לנהל את הפורום, והגעתי למסקנה שעדיף שאפרוש ואפנה את הניהול למי שבאמת מגיע ויכול להשקיע ולהרים את הפורום. אז למי שלא הבין, אני פורש מהניהול. שיהייה המון בהצלחה לאורי עם המשך ניהול הפורום, והמון בהצלחה לכולכם בלימודים השנה. המשך שבוע טוב ולילה טוב לכולם!

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לB R A Y E R על ניהול הפורום ומאחלים לו המון בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז ובכלל.
גולשים אשר הנם שביעיסטים הרואים עצמם מתאימים לניהול הפורום מוזמנים למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות יינתנו בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. בהצלחה!

נמש164

New member
תגידו../images/Emo12.gif

אם אני רוצה להציע את עצמי לניהול פורום (בכללי) קראתי פעם שצריך לעשות איתם פגישה או משו כזה. מישהו יודע איך ז הולך? (והכוונה לאורי וברייר שכבר היו/עדיין מנהלים פורומים)

tamaguchi girl

New member
אכן כן :)

יש פגישה במשרדים של תפוז ברמת גן, משהו כמו 20דק' חצי שעה. אצלי לפחות זה היה שהצעתי את עצמי לניהול פורום, החזירו לי מייל עם מס' טלפון של המשרדים לתיאום הפגישה, הייתי בפגישה ואחכ קיבלתי ניהול :)

LOLI152

New member
היה שלום (ותודה על הדגים!)

:) בכנות לא ממש הייתי פה בזמן שניהלת. אבל הפורום מצליח ומסודר, אז בטח היית מנהל מצוין;) תהנה. להיות עסוק זה כיף!:)

ביי ../images/Emo24.gif

לא באמת יצא לי להיות בפורום כשעוד היית כאן אז לא יצא לנו לדבר בכלל
אבל בכל זאת, ביי ובהצלחה בהמשך

למעלה