תמר חנונית מספר 1?????????????????????????????????????? יאאאאאאאאאא א-נ-י ל-א ח-נ-ו-נ-י-ת!
ה האחמית New member 14/3/04 #1 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif תמר../images/Emo46.gif חנונית מספר 1?????????????????????????????????????? יאאאאאאאאאא א-נ-י ל-א ח-נ-ו-נ-י-ת!
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif תמר../images/Emo46.gif חנונית מספר 1?????????????????????????????????????? יאאאאאאאאאא א-נ-י ל-א ח-נ-ו-נ-י-ת!
ה האחמית New member 14/3/04 #2 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ורק שתדעי... מחר אני חוזרת לבית ספר( ולא לאשכול יותר!) ואני יודעת איזה כיתה את...ככה ש....
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ורק שתדעי... מחר אני חוזרת לבית ספר( ולא לאשכול יותר!) ואני יודעת איזה כיתה את...ככה ש....
T tamar brandy New member 14/3/04 #3 אוקיי.. בואי נדבר בשפה יפה יותר (חחחח לא שזה מתאים לי) את מופתניקית... ומה המופתניקים? חנונים ו-חרשנים (חי חי חי <חנונית>)
אוקיי.. בואי נדבר בשפה יפה יותר (חחחח לא שזה מתאים לי) את מופתניקית... ומה המופתניקים? חנונים ו-חרשנים (חי חי חי <חנונית>)
ה האחמית New member 14/3/04 #4 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif .... אני "לומדת" בכיתת מופת...אבל אני לא חנונית!!!!!!! וזהו!
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif .... אני "לומדת" בכיתת מופת...אבל אני לא חנונית!!!!!!! וזהו!
S shiroosh999 New member 16/3/04 #6 נמאס לי מזה!! אני ושירן!! אחוות המופתניקים!!!!!! ואם תמר עוד פעם תרד עלינו אני אישית אוכל אותה!!! (למרות שאני לא קניבלית!) ושירן! תהיי חזקה!!!!! באש ובמים המופתניקים!!!!
נמאס לי מזה!! אני ושירן!! אחוות המופתניקים!!!!!! ואם תמר עוד פעם תרד עלינו אני אישית אוכל אותה!!! (למרות שאני לא קניבלית!) ושירן! תהיי חזקה!!!!! באש ובמים המופתניקים!!!!
T tamar brandy New member 17/3/04 #8 חי חי חי חי יש לי חידוש לחתימה... אבל עדיין לא שיניתי מחר אני אשנה- זה משו ענקקקקק