אנשים!!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אנשים!!

הידעתם? יש הבדל בין זכר ונקבה כשכותבים עלייך....כאילו לזכר זה עליך..לנקבה זה עלייך...

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif הרבה זמן שלא היה פה..

סקר(תודה אילן שהזכרת לי!) אז הנה סקר..אבל הפעם מתקשר לנושא הפורום(בית שמש..)-
בית ספר-
מה דעתכם על הבית ספר?
מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש?
מה חסר בבית שמש לפי דעתכם?
חברים בתנועת נוער כלשהיא?
בעע *חושבת על עוד שאלות* דבר חיובי לגביי בית שמש-
דבר שלילי לגביי בית שמש- וזהו נראה לי...כל השובתים למינהם *שיעול* קומקום *שיעול* - אל תענו!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ושאלה ששכחתי...

האם לדעתכם הפורום תרם ל"קהילה" של בית שמש? ולכם? בעע שאלה קצת מוזרה...

SavageGirl1

New member
כן זה ידוע שכותבים ככה../images/Emo8.gif

ולסקר:
בית ספר- שייבר (ברנקו וייס א' למתעקשים..)
מה דעתכם על הבית ספר? על הפנים!
מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש? אין הרבה כאלה...
מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? ים
-מלא צוחקים על זה שיש בבית שמש טיילת בלי ים..
חברים בתנועת נוער כלשהיא? אממ אם 'אחרי' נחשב לתנועת נוער, אז כן=]
דבר חיובי לגביי בית שמש- עיר קטנה ושקטה (לפעמים..)
דבר שלילי לגביי בית שמש-טוב יש הרבה:כיכרות בכל חור
, ההשתלטות של החרדים,העובדה שזאת עיר קטנה שכולם מכירים את כולם,שאין מקומות בילוי נורמליים אממ וכו'...
האם לדעתכם הפורום תרם ל"קהילה" של בית שמש? ולכם? אממ אולי.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ../images/Emo4.gif

בית ספר- ברנקו וייס מה דעתכם על הבית ספר?חרא של בית ספר! חרא של הנהלה! מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש?אממ אין ממש.... מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? ים!!!!! חברים בתנועת נוער כלשהיא?הנוער העובד והלומד! דבר חיובי לגביי בית שמש- אממ שהיא עיר קטנה... ובעע לא יודעת.. דבר שלילי לגביי בית שמש- אממממ יש מלאאאאא חוסר במקומות בילוי... משעמם פה.....לא יודעת יש מלאא... בקשר לפורום- אממ נראה לי שכן:)

בֶל

New member
טוב.....

בית ספר- ברנקו וייס
מה דעתכם על הבית ספר? סביר מינוס
מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש? בעע לא יודעת... אין פה מקומות בילוי... טוב.. נגיד הפארק וארומה.
מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? מקומות בילוי
חברים בתנועת נוער כלשהיא? לא
דבר חיובי לגביי בית שמש-עיר שקטה ובטוחה
דבר שלילי לגביי בית שמש-יותר מידי ערסים וחרדים
האם לדעתכם הפורום תרם ל"קהילה" של בית שמש? ולכם? בערך...

קחי את הצפדרע שלך ותקעי אותו בקקי

לדעתי סקר כל שבוע זה בסדר גמור (
קחי מוקולית לשיעול, זה עוזר, אני מומחה לדבר) בית ספר- ברנקו וויס ב' מה דעתכם על הבית ספר? משתין עלינו בקשת (פרבולית בשיפוע של 58.345 מעלות [בקירוב]) מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש? הקן שלנו
מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? אשכנזים קניבלים (אני גזען אשכנזי) חברים בתנועת נוער כלשהיא? נוע"ל דבר חיובי לגביי בית שמש- לא מושפעת כ"כ מהערים הגדולות המושחתות דבר שלילי לגביי בית שמש- מושפעת מארה"ב המושחתת. האם לדעתכם הפורום תרם ל"קהילה" של בית שמש? ולכם? לקהילה, אולי, לי לא אימצתי מילה!!! קקי, זה כמו פאק או זיין אבל יותר מצחיק קקי... חחחחח

יאללה יאללה

אני לא מאמינה שאני חולקת איתך את הגנים יא מופרע אני לא מאמינה שלקח לך 17 שנה (בקירוב) לעלות על סגולתה של המילה "קקי" להטיותיה (קקה, קקה בלבן, קקה עליך וכיו"ב) זהו.

עכשיו תורי!!

..)- בית ספר- י.ת.ש.ת (אל תשאלו מזה!!) מה דעתכם על הבית ספר? מקום מפגש עם החברים שלי..... מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש? יש דבר כזה?? מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? מקומות בילוי!! חברים בתנועת נוער כלשהיא? בית"ר, בני עקיבא... דבר חיובי לגביי בית שמש- הנוף שנשקף מהמקומות הגבוהים מהמם!! דבר שלילי לגביי בית שמש- אין מקומות בילוי!!

yossi018

New member
עכשיו אני

בית ספר - חחחחחחחחחחחחח, אני???? מה דעתכם על הבי"ס - חחחחחחחחחחח (שוב.........) מקום בילוי - ביג המרכז, יש מלא...
מה חסר - audi TT תנועת נוער - בית"ר דבר חיובי - הפורום שבר שלילי - שהנוער לא מבי שהוא יכול להשפיע תרומה של הפורום - לקהילה? איך???

אַמִיר

New member
סופ"ש נעים לכולם

בית ספר- ברנקו וויס מה דעתכם על הבית ספר? חרא של הנהלה!!!!!! מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש? אמממ אממממ אמממ מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? כלום! היא מושלמת... כן בטח חברים בתנועת נוער כלשהיא? הצופים דבר חיובי לגביי בית שמש- עיר שקטה דבר שלילי לגביי בית שמש- קצת אנשים

shiroosh999

New member
תורי!!!!!!!!!!!!

בית ספר- ברנקו וייס מה דעתכם על הבית ספר? חרא של בצפר!!!!!!!!! מקום בילוי(?!) אהוב בבית שמש? אממ.. יש דבר כזה? אם כן אז בפארק שליד מגדל המים בשבת בבוקר.... מה חסר בבית שמש לפי דעתכם? ים!!!!!!!!!!!!! חברים בתנועת נוער כלשהיא? נוע"ל דבר שלילי לגביי בית שמש- אין ים, אין קניון... אין בריכה נורמלית... הפורום תורם לקהילה? שטויות... לא נראה לי שעוזר בכלל למשהו שקשור בבית שמש....

למעלה