סיכום שבוע

ZoHaRoT

New member
../images/Emo153.gifסיכום שבוע

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב!:]

וקמח. הרבה קמחים של קמח ../images/Emo6.gif

אל תאשימו אותי. זוהר התחילה עם החייזרים והחלליות!
היום הכי טוב בשבוע: כל השבוע
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול לילי בגן הבוטני (פגשתי תן ודורבן!!!), הופעת מחול של פרסקו שמשלבת צילום... סרט השבוע: אוסטרליה!!! סדרת השבוע: דקסטר ברבאק... שיר\\דיסק השבוע: השיר על תוכי יוסי- אריק איינשטיין. שיר מדהים. חרשתי עליו כל השבוע, וכל זאת הודות לאוהד (ששר אותו בהופעה...). ציטוט השבוע: "בשביל מה?!". חח השבוע החלטנו שזה ה"עד מתי" של בנות השירות
תמונת השבוע: עדיין לא על המחשב שלי. בקרוב בקרוב בקרוב!

שלגיה 14

New member
נראה לי שהיה לך אחלה שבוע!! ../images/Emo13.gif

אני חייבת לראות פעם דקסטר. ולו פעם אחת כדי להבין על מה כולכן מדברות.....
הביצוע של אוהד לתוכי יוסי מהמם! עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש. היתה הופעה אחת שהוא שר את תוכי יוסי ומיד אח"כ את נהר האהבה!! עוד שניה הייתי מתמוטטת על הריצפה! אסור לו לעשות את זה יותר! ושירות לאומי בשביל מה? נראה לי שאתן יודעות למה אתן עושות את זה

../images/Emo13.gif

כשתתחילי עם דקסטר, את לא תפסיקי... אבל זה כ"כ שווה את זה. תוכי יוסי באמת היה מדהים... ואני חושבת שגם בהופעה בירושלים הוא שר אח"כ את נהר האהבה! היסטרי. ברור שיודעות, אבל גם חיילים יודעים עד מתי

../images/Emo199.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ארוחת צהריים עם המשפחה. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: חיים אחרים שיר\\דיסק השבוע: Papara americano ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
Papa Americano ../images/Emo13.gif

יש לי אחיין בן 7 חודשים שמאוד מאוד אוהב את השיר הזה! בכל פעם שהוא שומע אותו הוא צוחק. (זה בניגוד לשאר השירים. הוא יודעת לעשות הבחנות
) כפרה על הקטן הזה!! ומה יהיה? לדעתי אנחנו צריכות לקבוע יציאה משותפת כל הבנות. שיהיה לך סרט השבוע

ZoHaRoT

New member
מסכמת שבוע מטורף...

היום הכי טוב בשבוע:שלישי וחמישי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים... ספר השבוע: עיר המסכות. לקח שנים עד שהתחלתי אותו... סרט השבוע: - סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: מוניקה סקס- השמלה ממדריד. ציטוט השבוע: '"מי זה?" "אליהו הנביא." "טוב שהוא נזכר לבוא! אה, אנחנו מחכים למשיח בעצם..."' שיחה מרתקת עם חברה. תמונת השבוע: Nole

שלגיה 14

New member
אהבתי את השיחה שלכן!

אין ספק.. שונה מאוד מהשיחות שלי עם חברים שלי

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: דקסטר שיר\דיסק השבוע: אני עדיין עם "הכי טוב שאתה יכול"- בציר 76 ציטוט השבוע: “If that’s the watch that Lumen heard, I’ll make sure it accompanies you to the bottom of the Atlantic.” זה מדקסטר, סליחה. (עוד חודש זה נגמר, אל תדאגו. אהההההההה) תמונת השבוע: לי, אני יודעת שהבטחתי תמונה. היא תגיע... שבוע גשום הלוואי!

ranch22

New member
אני

היום הכי טוב בשבוע: רביעי, אבל זה גם היום הכי רע. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חתונה של חברים קרובים ופגישה קצרה עם אדם קרוב ואבא שלי שזכה בפרס החינוך. ספר השבוע:"מלך ישראל" ו"המרוץ אחר הטבעת" סרט השבוע:צ'ארלי סנט קלאוד סדרת השבוע:חיים אחרים ומאסטר שף, לא להאמין אבל מרוב כ"כ הרבה לילות שאני עובדת ואין הרבה מה לעשות התחלתי גם לראות עספור בעוונתי. שיר\דיסק השבוע:גיא-משה בקר ציטוט השבוע:"ואני ואתה ואתה ואני ו... די" תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
פשש...

על הפרס:) עספור זאת סדרה מצויינת והסרט זה סרט שאני רוצה לראות!

ranch22

New member
:)

תודה רבה!! :) ראית אותה? את כל הפרקים? וזה סרט חמוד, אבל ציפיתי ממנו ליותר. וד"א, אני ממליצה על "חיים כמו שמכירים", או איך שלא קוראים לו, סרט חמוד ממש.

למעלה