סיכום שבוע!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo153.gifסיכום שבוע!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע מעולה לכולם!:]]

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אממ... שבת? הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אוכל ספר השבוע: "המחוננים" שהלך לאיבוד, מצאתי אותו. אני באמצע. סרט השבוע: לא ראיתי אבל יש כמה שצריך לראות סדרת השבוע: שום כלום שיר\דיסק השבוע: האם תשמע- שילה פרבר. אני חורשת על השיר הזה. ציטוט השבוע: "ימינה, פנייה שניה ימינה, מדרגות למטה, שמאלה ושמאלה" מדאוס
תמונת השבוע: זוהר, שימי תמונה של הפיצה! שבוע טוב!

ranch22

New member
סיכומשבוע

היום הכי טוב בשבוע:שישבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיום כמעט כל העבודות, שבוע לסיום סמסטר, פגישה עם חברה, שיחה ממש טובה עם עוד חברה והשבת עצמה. ספר השבוע:"מישהו לרוץ איתו"., עדיין. סרט השבוע:לא ראיתי.. סדרת השבוע: גם לא... שיר\דיסק השבוע:"את לא כמו כולן", "בתוך", "כל מה שתרצי". ציטוט השבוע:"שבוי שלי" תמונת השבוע: אין...

שלגיה 14

New member
מסכמת..

אוקיי, אז הייתי חולה בערך כל השבוע, אז לא עשיתי הרבה דברים מעניינים.. אבל אני אנסה בכל זאת: היום הכי טוב בשבוע: שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ציון טוב במבחן. הרבה מעל הממוצע הכיתתי..
הייתי בשוק! ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: הפרקליטים שיר/דיסק השבוע: נגיעה אחת רכה ציטוט השבוע: "את רואה כמה טוב שבאת?!" או.."אתה שה תמים שפועה באחו.." תמונת השבוע: אין שבוע נפלא!!

ZoHaRoT

New member
להלה:]

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת... אבל היה אחלה שבוע:]]] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אמממ.. לא זוכרת. ספר השבוע: - סרט השבוע: - סדרת השבוע: - שיר\דיסק השבוע: מוניקה סקס- הרעב ציטוט השבוע: א': "אני מרגישה כמו שייק פירות" ב': "טוב, החלטתי. אני לא מקשיבה לך יותר" א': "למה?" ב': "נראה לי שזה יותר בריא בשבילי" א': "גם שייק פירות זה בריא!" תמונת השבוע: תגיע כשאעלה מהמצלמה בע"ה:]

למעלה