מה שחיכיתם לו הגיע

swirrrly

New member
ו-../images/Emo5.gifזה פשוט אייקון מאומץ ../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

קוראים אותו "קקי"...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gifחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
סבבה
!!!

Fozzie

New member
אוקי.. איך אני פותחת פורום?????

איפה אני מוציאה טופס???

וואייי אני לא מאמינה!!!

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!! כל הכבוד!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיצי007

New member
מזל טוב לכן בנות

סוף כל סוף הגיע לכן מה שציפיתן לו אני מניחה שעכשיו נראה אתכן פחות

מיצי007

New member
עד שיפתח פורום לג'וני דפ../images/Emo8.gif

ואז בכלל לא יהיה מה לראות אותך כאן

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif חחחחחחח, לא לדאוג !!!

תמיד זוכרים את השורשים
!!! תמיד נישאר !

פרפר15

New member
ברור שנישאררררררררררררררר

אני מתה על הפורום אבק כוכביםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Runaway Train

New member
אני שונאת את תפוזזזזזזזזזזזזזז

יצא לי דם מהעיניים מרוב שאני כותבת לחראות האלו מכתבים והם לא שמים זין!!! נמאס לי!!!!! זהו הולך להיות טופס אחרון והם יקבלו אותי!!! כמו טטלה הם יקבלו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויוקם פה סופסוף פורום לג'וני דפ!!!!!! נכון ג'וני!?!? כן!!! נכון אנשים?! כן!!! יופייייייייייייייייייייייי עכשיו זהו!

King Of Kromags

New member
Roswell../images/Emo153.gif../images/Emo103.gif

זה סוף סוף קרה - פורום רוזוול נפתח
רוזוול, לבורים שבינינו (
) היא סדרה המספרת על חייהם של שלושה אחים חייזרים, שגרים, איך לא - ברוזוול. אז אם אתם מכירים את שירי אפלבי, ג'ייסון בר (הופיע גם בבאפי) ושאר הקאסט, אם אתם צמודים לטלוויזיה כל ראשון ב-21:15 כשהטלוויזיה פתוחה על ערוץ 3 [וגם אם לא
] - אתם מוזמנים לבוא ולקחת חלק פעיל בקהילת רוזוול! מקווה לראות אתכם שם, נדב.
פורום רוזוול ב-
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", סידרת המד"ב של הWB - מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

למעלה