למישהו יש ...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif למישהו יש ...

את המילים של שיר הפתיחה של הסידרה?

השיר:

חלומות.... הם המבט לעתיד ניסים קוראים... סאקורה זה שמי... לוכדת הקלפים ... ואפילו אני ... איני יודעת מה צפוי... רק אור מהבהב... לי בלב שאומר.. בחלום אומר פתאום.. יהיה בסדר בסדר בסדר בסדר גם מה שלא ידוע כי ניסים קוראים הם קוראים הם קוראים הם תמיד קוראים..... אני סאקרוה לוכדת הקלפים.... יודעת זה בטוח שמשהוא מחכה.... כי כי כי חלומות הם המבט לעתיד... ניסים קוראים....

ExtreamGirl

New member
בלעע...מה קוראים?

אה הניסים קוראים ספר? כמה תיקונים חלומות.... הם המבט לעתיד ניסים קורים... סאקורה זה שמי... לוכדת הקלפים ... ואפילו אני ... איני יודעת מה צפוי... רק אור מהבהב... לי בלב שאומר.. בחלום אומר פתאום.. יהיה בסדר בסדר בסדר בסדר גם מה שלא ידוע כי ניסים קורים הם תמיד הם תמיד הם תמיד קורים..... אני סאקרוה לוכדת הקלפים.... יודעת זה בטוח שמשהוא מחכה.... כי כי כי חלומות הם המבט לעתיד... ניסים קורים...

ayeletkl 5

New member
לאלאלא

זה "רק אור מהבהב לי בלב שאוההב..." ואז "בחלום, חושך פתאום... יהיה בסדר..."

אני אחדש.... שיר העונה הראשונה

עיניי עוצמת, אני חולמת איך יום אחד אומר לך הכל ואז בלי פחד, נצור ביחד את הרגע הזה הרגע הגדול! נתפוס (נתפוס) אותם (אותם) נתפוס יחדיו את כל קלפי הקלאו נתפוס אותם נחזיר אותם סאקורה היא לוכדת הקלפים!! יש לי חברים אני כאן לא לבד! סאקורה מצילה הכל במשפט אחד עם דובון קטן שגילה לי את הסוד! שתמיד עוזר לי לכולם כל הקלפים תמיד תמיד נלכוד! את כולם נלכוד! ואני יודעת שאם יש פה טעויות זה באשמת אמא שלי... אין לי מושג למה אבל הכל באשמתה לא?!

למעלה