כנסו....

האחמית

New member
../images/Emo153.gif כנסו....

אממ כמה דברים-
בעוד שבועיים אני נוסעת לחרמון עם הנוער העובד והלומד:):):)
שינו לי מערכת והיא ממש ממש סבבה:):) וזהו נראה לי...בלאט אנשים הפורום מת!!

green beetle

New member
אמממ

יום רביעי ככל הנראה אני הולכת עם אמא ואחותי בקטנה לחרמון וזה במצקום ללמוד למגן מזוין שיש לי יום למחרת... וגם אני רוצה שינוי מערכת!

../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

ואני יהיה בעוד שבועיים בחיספין!שתינו נהיה בשלג...תהני בובע
הלוואי שישנו לי מערכת....נשמאס לי להגיע הביתה בחושך..
הפורום לא ככ מת
תסתכלי למעלה...למטה...יש מספיק שירשורים

icודליה

New member
|תמנוןוהרי החדשות ../images/Emo88.gif

החלפנו מקומות ועכשיו אני ליד מישי שמציקה לי ואני לא יודעת איך אני אעבור את השבוע-שבועיים האלו!
היום, מחצית חדשה, התחלנו ללמוד אומנות. חצי שנה ראשונה היה תקשורת. התחלקנו ל2 קבוצות ואני נדפקתי עם המורה המעפנה
בכל מקרה, נתתי לה סיכוי למרות האף הענקי שלה (
) ולמרות שהיא גועלית ומעצבנת ורעה, אבל היא הראתה שהיא קצת נורמאלית. קצת. אבל הקבוצה? מתוך שעתיים היתה אולי חצי שעה של שקט...
גם בקשר לשינויים שבמחצית החדשה, שיעורי אקטואליה יועברו ע"י המנהלת!!!!!
ובדיוק קניתי מחברת חדשה שולטת
טבלאת היאוש עד ה14.2 נהיית קטנה מרגע לרגעעעעע!!!! יהההההההההופי!!!

עם המנהלת?!../images/Emo15.gif

ואנחנו צריכים לסבול 3 שעות בשבוע עם המנהל?ועוד הסטוריה?! לא פייר...איפה הצדק?! ושלא תעיזי לענות לי שהוא בירושלים.בדקתי,הוא לא שם. תחדשי על המחברת...
מה יש ב14.2?
הכל לטובה...גם המקום החדש
תני חיוך

icודליה

New member
../images/Emo110.gifחשבתי שלומדים ג"ג עם המנהלת

ואנחנו לא לומדות את זה בסוף
ו....עידן! תבדוק ביומן תגיד לה מה יש ב14.2!

ממממ מי צריך יומן?!?! דהה

הופעה של משינה דההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

חח

זוכרם את המורה למטתיקה שסיפרתי כאן??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים חחחח חבר של זרק פיקה על הלוח חזזק עם גומיה והיא התפוצצה לידה והיא קפצההה חחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיקקקקקקק וגם ילדה אחת כל הזמן מקלל אותה והיא לא שומעת..חחחחח וגם...היא כל הזמן אומרת:"דממה" כל הזמן ל]חות 100 םעמים בשיעור אז כולם אומרים אחרי שהיא אומרת דממה! "עופרה על הבמההה" חחח וגם שמנו פלאפון בתוך המסננת של המזגן והיא לא קולטת היא משתגעעעעעעעעעעעעעת מסתכלת על התקרה חחחחחחח

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאבל אין על מה שאנחנו עשינו

דבק בכל חור בכיתה...המורה באה לסגור את הדלת ונדבקה לה היד לידית

חחחח את יודעת מה אנחנו עשיונ?

יש איזה אחד שהתמודד לרשות המועצה...וכולם שונאם אותו!!!! אז לקחו מונה ענקית שלו: קוראים לו שמעון סוסן חחחחחחח אז אני וחברים שלי מחקנו את ה ש' ואת ה ן בסוף ואת ה ו' עשינו ק'... מה יצא??? מעון סקס. חחחחחחחח וגם למה כתוב:"מנהיגות מנצרת,חבל מודיעין. אז הוספנו ל' ל"חבל ויצא :"מנהיגות מנצרת לחבל במודיעין" חחחח זה היה במחיק וכמובן שעיוותנו אותו לגמריי והוספנו לו אוזניים של ארנב וכתבנו:"כוכב ערוץ הפלייבוי החדש" חחחחחחחחחח ומה שהכי מצחיק הוא שתלינו את זה בדלת שלנו וכל מורה שנכנסה צחקה חחחח וגם הרכזת שלנו שהיא הכי רצינית שבעולם!!!

icודליה

New member
../images/Emo110.gifחחחחח יקרועים!

זה מזכיר לי, הרחוב שלידנו - קוראים לו "הנרי מורגנטאו" או פשוט "מורגנטאו"...והוסיפו בשלט ן' סופית
חברה שלי גרה שם...וסבא וסבתא שלהן כזה "אבל פה זה רחוב מורגנאטון! איפה אתם גרים?!" נשפכתי מצחוק כשראיתי את השלט וכששמעתי את הסיפור

../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אנחנו עשינו ככ הרבה דברים,וזה בתיקצור,ורק דוגמאות: הפלנו את הארון של הלוקרים,זרקנו מיחקיפ על השכנים,שמנו דבק על הידית של החדר מדריכות,הצפנו את השירותים.. אם אתם רוצים עוד דוגמאות...-שאלו את רמי.הוא יודע.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifלפי האיבחון שלי...../images/Emo132.gif

אתה הופך ונהיה ל...... פרחה!

למעלה