כמה שאלות

geni1

New member
../images/Emo153.gifכמה שאלות

השבוע אני מתחילה לקחת זריקות גונל F לקראת הזרעה שנייה , לאחר שאיק' לא עזר בהזרעה ראשונה ואף פגע ברירית הרחם! אני מקווה שההזרעה הזאת תעבוד. אם נכשל גם הפעם , יש לנו
ישיר להפרייה(איכות זרע גרועה). אני נורא לחוצה לקראת הזריקות ומקווה שלא יהיו יותר מידי תופעות לוואי כי אני בתקופת מבחנים כרגע. בכל מקרה , קניתי את המשחה אמלה 5% , כפי שהומלץ בפורום , ולא הבנתי כמה דברים: איפה בדיוק למרוח אותה , באיזה כמות , וכמה זמן לפני הזריקה? האם צריך לשים מעליה ניילון? (אל תצחקו עליי,אני חדשה בעסק...). כדאי לנסות להזריק לבד? בטיפול הזה יש לי רק 5 זריקות + כוריגון , אבל אם נלך להפרייה...כמות הזריקות תגדל ואז אני אהיה חייבת לדעת להזריק לעצמי (נכון?). תודה !

היי ג'ני ../images/Emo140.gif

כפי שהבנתי עם המשחה, שמים על העור, כמות די נכבדת, שמים שקית על האזור שאת רוצה להזריק בו, כדי שלא ילכלך את הבגדים, ומחכים נראה לי משהו כמו 30-40 דקות (לא בטוחה לגבי הזמן) ואח"כ מנקים ומזריקים. עדיף להזריק באזור הבטן, הכי פחות כואב. בכל האזורים סביב הטבור. אני עוד לא הזרקתי, מתחילה שבוע הבא, אבל יכולה להגיד לך, שאני החלטתי שאני הולכת להזריק לבד, נראה לי לא ביג דיל, צריך רק להתאמן. ואני לא חושבת שכמות הזריקות תגדל ב=IVF זה פשוט לפי איך שהגוף שלך מגיב. יכול מאד להיות שעם אמפולה אחת תפתחי זקיקים יפים. אמן מקווה שעזרתי ובהצלחה גדולה לטיפול

קוקיקית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נצל"ש לגבי הזרקות

טוב, אז היום עשיתי זאת, הלכתי לקופ"ח וקיבלתי הדרכה מקיפה וענינית מהאחות, וממחר לבד
. (למען האמת סחבתי את הבנזוג, אבל נראה לי שלו זה יהיה יותר קשה מאשר לי (הוא הציע להכין לי את החומרים
). בכל אופן כמה שאלות לי אליכן: 1. האם יש משמעות לשעה שבה מזריקים? האחות אמרה שבדר"כ הרופא ממליץ אחה"צ, אבל אני לא בבית בשעות אלו. 2. מאיזה יום התחלתן את המעקב והאם צריך גם בדיקת דם ( E2.) 3. כמה ימים בממוצע כל אחת מכן היתה צריכה להזריק? 4. האם כדאי לבצע הזרעה ע"מ להגיל את הסיכויים (אין בעית זרע). ואם יש עוד טיפים, דברים שאתן יכולות לעזור, אשמח לשמוע.

מנוסה ביותר בהזרקות

שלום קוקיקית כמזריקה מנוסה אני מנסה לענות לך, קודם כל 2 3 כוסות יין מאוד עוזר לפני ההזרקה - סתתתם. 1. באמת כדאי להזריק בשעות האחר הצהרים או הערב כי צריך לקבל מהרופא או מהיחידה הנחיות לגבי הכמויות לאחר בדיקת הדם והאולטראסאונד, אם את מטופלת ביח' בדרך כלל את מקבלת הנחיות בשעות הצהרים, אם אצל רופא אז לא תמיד ובגלל שצריך להזריק כל יום בסביבות אותה שעה אז כדי לא להיות בלחץ אם לא תופסים את הרופא - וזה באמת מנסיון. 2. המעקב אצלי מתחיל בדרך כלל לארח שבוע של הזרקת הגירוי וכלל גם בדיקת דם וגם אולטראסאונד, אבל יש רופאים שמספיק להם רק אולטראסאונד. 3. תלוי בהתפתחות - בדרך כלל שבועיים. 4. גם אצלנו אין בעית זרע, אז לא היינו צריכים הזרעות, פעם אחת ממש התעקשנו והוזרענו , ללא הצלחה וחזרנו לשיטה הרגילה, את יודעת מיטה, איש אישה ..... את הרופא השארנו לאישתו. המון בהצלחה, המון המון

תמרלה

New member
כמה תשובות לכמה שאלות

GENI1 - אני יכולה לענות לך רק לגבי הזריקות- מאוד כדאי ללמוד לבד או ללמד את הבעל!! זה חוסך זמן והתרוצצויות לקופות חולים ולמרמי"ם וכל השאר! אז ראשית תקחי את בעלך ותלכו לאחות במרפאה שלך ותבקשו שתלמד אותכם דבר נוסף יש פה בפורום מצגת מאוד מוצלחת שמלמדת איך להזריק- אומנם צריך לשים לב שזה גונלF ולפעמים יש הבדל - אני למשל כך ביום שישי הושבתי את בעלי מול המצגת והוא למד איך להזריק לי בבטן ( בישבן הוא כבר נהייה מומחה) אבל צינתי בפניו שההבדל הוא שצריך זוית של 45מעלות זה היה ציטרוטייד! אז אם לך אין בעיה עם זה אז תלמדי זה עושה את החיים יותר קלים קוקית - 1.כמו שכתבו לך לגבי השעה אז באמת רצוי שעה קבועה אפשר בהפרש של שעה -שעה וחצי משהו כזה אז אם את מזריקה לבד אז אפשר גם בערב, ואז בעלך יכול לעזור לך ובכלל למה שתעשי את הכל לבד, לפחות שיחזיק לך את היד. 2. לגבי הבדיקות זה תלוי מה הרופא שלך יגיד, אני עשיתי גם בדיקות דם וגם US והתחלתי ביום ה- 7 והמשכתי ביום ה:-9-11-14 3. אני חושבת שהזרקתי במשך שבוע רצוף ואחרי ההזרעה כל 3 ימים משהו כזה. 4. תלוי בכם! יש שיקולים שונים לגבי ההמעבר להזרעה - ואומרים שזה מגדיל את הסיכויים, אני עברתי אחרי סיבוב של איקקלומין לסיבוב של איק+כוריגון להזרעה במקרה שלי גם אין בעית זרע או בכלל איזו בעיה מוסברת - והסיבה שאני עברתי להזרעה ועכשיו עוברת אחרי 2 הזרעות להפריה זה הגיל שלי! אז מקווה שעניתי על כל השאלות, שיהיה בהצלחה

בולה101

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo24.gif

המזריקות. אחרי שכבר ענו לך נשאר לי לאחל לך הצלחה כן, עדיף ללמוד להזריק לבד. ככה את לא תלויה באף אחד . ושיהיה הכי פחות כואב.

סנונית 1

New member
היי ג'ני

מאחר וכולן ענו על הכל אני אענה לגבי המשחה. את המשחה את מורחת כ10 ס"מ מהפופיק לא צריך למרוח הרבה משחה ואז את מכסה את המקום עם ניילון נצמד לכ-40 דקות. כשאת באה להזריק נקי את המקום והמשחה ממש עושה פלאים. ברוכה הבאה למועדון המזריקות וכל הכבוד על האומץ אני הייתי מוכנה לנסוע לאילת רק שלא אצטרך להזריק לעצמי אז בעלי לקח את התפקיד. בהצלחה.

geni1

New member
תודה לכולן על התשובות../images/Emo140.gif ובקשה

הלוואי שהייתי מצליחה לשבנע את בעלי ללמוד להזריק לי... הוא מפחד יותר ממני. נראה לי שאני אהיה חייבת ללמוד להזריק לבד,אבל אני נורא מפחדת שאני לא אעשה את זה נכון. אולי יש כאן מישהי מנוסה מראשל"צ שאני אוכל להעזר בה? זה נורא ירגיע אותי! תודה!

קוקיקית

New member
ג'יני!

מי היה מאמין שאני, שרק אתמול התחלתי להזריק, מלאת חששות ופחדים, אענה לך. אז זה לא כ"כ נורא, בכלל לא. להזרקה הראשונה הלכתי לאחות בקופ"ח (מרפאת נשים) לקחתי את הבעלול והיא הסבירה לשנינו הכל עם המון סבלנות. ואתמול היה היום הגדול של ההזרקה הראשונה לבד. חששתי מאוד. הבעלול הכין את החומרים אבל התעקשתי להזריק לבד. היה ממש בסדר, באמת, הכנסת המחט ממש לא כאבה והכנסת החומר רק שרפה קצת. באמת לא סוף העולם ואני מאמינה שעוד יום יומיים זה כבר יהיה ענין שבשגרה, גם אצלך. ולא, אני לא מאזור ראשל"צ.

bapi

New member
סליחה ברחה לי ההודעה....

אבל אני מפ"ת. מחזקת את קוקיקית ומציעה ללכת ללמוד מהאחות ומקסימום ללכת פעם להזריק לידה אח"כ כבר לבד תרגישי שזה שטויות ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה