יום שני

hadarinke

New member
היום הכי חופר בחיים!!

באמצע שיעור הסטוריה המורה אמרה "אני יודעת להקיא ואני כבר חוזרת" יצאה להקיא, ואז פתאום נכנסת אלינו איזה מורה ללשון שמלמדת אותנו 349862 שעות בשבוע והיא כולה כזה עם חיוך של מבסטוה ואומרת "שלום!!
נתקלתם במורה שאוהבת ללמד" XD זה היה רגע ממש הזוי! טיפ חשוב- לחפש בבית מלא מלא כסף קטן כזה שתמיד תוקעים במתקן של השלטים והקופסאות כאלה- אתמול מצאתי ככה 283 שקל!

hadarinke

New member
אני אסביר ../images/Emo3.gif

נכון יש את המקומות האלה שתמיד שמים שם כסף? נגיד מעל המקרר, על השולחן כתיבה, במתקן של השלטי טלויזיה, ליד המכונת כביסה, כיסים של מכנסים, תיקים, ג'קטים וכו...

How I Disappear

New member
אה

מעל המקרר אנחנו לא שמים כסף חח גם לא על השולחן אין לנו מתקן של שלטים ליד המכונת כביסה אנחנו גם לא שמים כסף .. לאבא שלי כסף קטן במכנסיים, אז אני לא אקח לו חח תיקים, לכל אחד בתיק שלו יש את הכסף שלו חחח ג'קטים גם לא בקיצור, אני לא יכול להרוויח מזה שום כלום XD

יום שני |סינית|

איזה יום נחמד ^^
קיבלתי 82 במבחן במת'!!!!!- ציון מאוד לא רגיל- חברה שלי קיבלה 32..
כאב ראש כל היום..
קיבלתי אישור לחזור הבייתה עם האוטובוסים של היסודי (זה נימצא ממש ליד הבצפר שלי) באחת!- שעתיים אחרונות התבטלו

How I Disappear

New member
88 במבחן במתמטיקה, 100 בבוחן במתמטיקה

ו19 במבחן בשפת #C
אני עובר לקבוצה של מי שלא הולך לבגרות בשפת #C בטוח ! שעתיים ראשונות- לווינים וחלל, הייתי צריך להציד את העבודה שלי אבל שמרתי את הקובץ פאורפוינט בזה של 2007 במקום של הישן יותר ולכן לא ראו את הקובץ במחשב שם אז לא הצגתי
שעתיים שלישית ורביעית- מבחן במערכות ספרתיות, כלכך גרוע, אני עושה מועד ב' בטוח ! שעה חמישית- אנגלית, היה משעמם שעה שישית ושביעית- מתמטיקה, איזה צחוקים היה

soon

טוב. ממ. אני אנסה להיזכר. אה כן. התחלתי ב10. שעה וחצי מערכות ספרתיות. היה בחן!!!! הלך לי כ"כ חרא שזה עצוב. באמצע פשוט התחלתי לצעוק על הדף והעפתי אותו לפח. ואז נרגעתי והתחלתי מההתחלה ובאמת יצא לי XOR.
אחרי זה היה איזה סרט. אבל... לא ממש הסתכלתי. בהתחלה ניסיתי להעתיק איזו עבודה ואז הרכזת אמרה לי להעיף את זה ואז שיעמם לי אז שיחקתי בפלאפון. אז היא העיפה אותי החוצה
העתקתי את העבודה ונתקעתי שם בחוץ איזה... שעתיים וחצי.

pRimaVeriTaVIV

New member
מחר מבחן במת' ../images/Emo12.gif

שעה ראשונה: ביולוגיה. עדיין לא קיבלנו מבחנים ואני ממש במתח
דיברנו דיי הרבה על איידס
למי שלא יודע, היום יום האיידס הבין לאומי שעה שנייה: חשבתי שיהיה מעבדת ביולוגיה, אבל היה מעבדת פיזיקה
מ-ש-ע-מ-ם! אני לא מבין כלום, רק חבל לי שלמרות שאני לא ארחיב את המקצוע הזה, הוא יופיע לי בתעודת בגרות
אלוהים יודע איך אפשר להרחיב את החרא הזה
לפחות אם היינו לומדים משהו שימושי, אבל לא, חייבים ללמד אותנו על כל מיני דברים מטומטמים
שעה שלישית: לשון. אני מתחיל קצת לזכור
תאריכים זה בספירה מונה-זכר (לא שאני זוכר מה זה ספירה מונה או כל החרא הזה
אבל אני יודע איך אומרים), ומשהו בנקבה שאני לא זוכר............ שעה רביעית: ערבית. נו טוב
עשיתי היום שעתיים בסידור ספרים בספרייה
גם מחר
מחר נוירולוג, מקווה שלא יעשו לי בעיות וסוף סוף יהיה לי אבחון של הADD

How I Disappear

New member
חח אני מרחיב פיזיקה ../images/Emo6.gif

למרות שאני לא הכי מבין אבל ככה זה הבצפר, מרחיבים מתמטיקה, אנגלית ופיזיקה/ כימיה זה תלוי במגמה ואצלי במגמה לומדים פיזיקה

Ditz 93

New member
היום למדתי בבר אילן לראשונה D:

והרגשתי כמו גדולה. והעובדה שנעלתי עקבים בפעם הראשונה ביום יום גם עזרה. ^^

hadarinke

New member
למה לא קפצת להגיד שלום?../images/Emo3.gif

אני גרה 5 דקות משם D: מה את לומדת שם.?

למעלה