יום שישי

© h i l a ©

New member
../images/Emo153.gif יום שישי ../images/Emo153.gif

יכול להיות שאני ארשם היום לחדר כושר :O. זה תלוי אם אח שלי יחליט לקום ויזיז תתחת שלו לפה. די, אני אעשה כאלה בושות בהתחלה :|, אבל לא נורא זה שווה את זה, לא? איזה מגניב, זה פתוח כל הזמן (גם בשבת ^^) וכמעט כל היום :O חוץ מזה משעמם לי ואפילו לא התחלתי להתאמן לבגרות בספרות (שזה ביום רביעי) :D

DanieLushka

New member
מתכונת בתנ"ך, הלך לי ממש טוב במפתיע o_O

הייתי *בטוחה* שאני הולכת לקבל גג 30 ובהתחשב בעובדה שלא למדתי שנה שעברה תנ"ך והגעתי לבית-הספר הזה לקראת אמצע שנה, ולא הגעתי חודשיים לשיעור תנ"ך, ולמדתי בערך 4 שעות למתכונת הזאת, אני ממש גאה בעצמי XD נראה לי שאני אקבל לפחות 85 בעזרת השם.

שרון710

New member
מתכונת בתנ"ך.

היה דווקא ממש טוב
מצפה ל80 לפחות. החלטתי שאני בנאדם בריא, אז אני יושבת וטוחנת גזר כבר חצי שעה. ונחשו מה? זה לא להיט. בצהריים נתחיל ללמוד למתכונת במת' (אמא:| ) ובערב יומולדת לאופיר

Snow fairy

New member
מתכונת בתנ"ך [מפתיע!]

היה קל, ובכל זאת לא נראה לי שאני מקבלת יותר מ80:|

Liron04

New member
=S

אחרי כמה ימים שלא הייתי פה ארועי יומולדת ומתכונת בביולוגיה אני כאן אז נגמר ביולוגיה עד הבגרות =] והיה סביר - הרסו לי תבריאות עם המבחן הזה חחח...

Double U

New member
מבחן במתמטיקה

היה היום מבחן במתמטיקה, שיעור לפני המתכונת. אבל המורה אמרה שלא חייבים להגיש. התחלתי לפתור וראיתי שאני לא מצליח כלום אז חשבתי שככה גם יילך לי במתכונת שבוע הבא...בסוף בחצי שעה האחרונה איכשהו הצלחתי לפתור הכל:X לא ברור איך. אחרי בית ספר היה לי שיעור נהיגה והיה מעולה!

mikmikonet

New member
מתכונת בהסטוריה, הלך פשוט גועל נפש.

אחר כך היה מקהלה... לא הייתי מרוכזת בגרוש. פיתוח קול עוד שעה בערך ואז הולכים להיות אצל סבא וסבתא בשבת

היה לי טסט שני...

והטסטר היה ממש ממש נחמד אבל בגלל איזה בן זונה אחד קיבלתי ברקס ו...נכשלתי [אני מאמין,אלא אם יהיה נס וזה...אבל זה כבר אופוריות...] אחר כך באתי לקחת את המתכונת בתנך והוצאתי 98!!! פאקינג 98 במתכונת שהיתה סיוט פשוט... [תנו לי להשוויץ ולהגיד שזה הכי גבוה בכיתה
? בעצם עזבו להשוויץ זה לא טוב....] ואז הלכתי למנהלת,ז"א לא אני חברים שלי הלכו להתלונן על מתמטיקה...ואז חזרתי.

© h i l a ©

New member
לא נורא :)

זה בדיוק מה שקרה לי! טסטר נחמד (הוא התחיל לשיר באמצע הטסט!) ואיזה בן זונה אחד שביגללו קיבלתי ברקס תתעודד, קיבלת 98 בתנ"ך! וחוץ מזה, לכולם בסוף יש רשיון, לא?

גם אצלי הוא התחיל לשיר

תאכלס אני לא מבואס... רק מעצבן אותי שהפסדתי אחלה טסטר,כמה אני שונא את הנהג הזה... 98 בתנך זה אחלה בחלה [: ובאמת באמת לכולם יש בסוף רישיון.

אוף עם הלימודים האלה, שיגמרו כבר!

היום הייתה המתכונת במתמטיקה....הלך על הפנים. כאילו, טוב שהתרגילים לא היו קשים יותר! אמרו לי שגם שנה שעברה במתכונת היא נתנה להם תרגילים קשים כמו החיים ובבגרות כמעט כולם קיבלו 100 :| נו, נקווה לטוב. אחרי המתכונת הייתה אמורה להיות לנו שעה היסטוריה וסתם ישבנו ודיברנו עם המורה. אח"כ הביתה, סידרתי קצת את המקלחת שלנו ועכשיו אני על המחשב שומעת מוזיקה. הלכו לי הציפורניים הכה יפות שלי
(טוב נו הן התחילו להיות ארוכות מדי ואחת נשברה לי אז לא הייתה לי ברירה. וגם אני לא ממש מצליחה לנגן על הגיטרה איתן
) בצהריים אני אשתדל לסיים את התוכן של האתר וככה באמת ישאר לי רק הASP שעדיין לא הבנתי ונראה לי שבסוף אני אשאר בלי זה.

B a m b o o k

New member
קמתי ברבע ל9 כי אמא וסבתא עשו רעש../images/Emo7.gif

וחשבתי שאחרי כל השבוע הזה והקפהסטיבל אתמול אני אשן עד הצהריים
עזרתי לאמא וכאלה, היא הכינה כ"כ הרבה אוכל כאילו גדוד שלם בא לאכול כאן.. וכולה דודים באים
מעניין אם נעשה משו בערב..

giraffeeeee

New member
יום מיותר לחלוטין.

מסתבר שהחומר שלמדנו היום בהיסטורי המותאמים לא צריכים אותו אז סתם הלכתי. אסף:"קבלו אותו ממש יפה פה" לידיה המורה:"קבלו אותו מאוד מאוד יפה, בסוף הוא נרצח" - על ביקורו של אנואר סאדאת בארץ- אחר כך שער מנשה, ניצולי שואה. בית? קוש? - אנארף!

dcohn

New member
אזכרה לסבתא..../images/Emo16.gif

ואי כמה בכיתי=\ נראה לי פרקתי את כל השבוע... אח"כ ישבנו בקניון חולון ואכלנו וגם קניתי חולצה חמודה מקסטרו.. היה מין יריד כזה:]

R a n d a l l

New member
יהי זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

אני שמחה בשבילך שסוף סוף פרקת..
[את מחזירה לי שלא אמרתי לך כשהייתי בטעם העיר?
]

dcohn

New member
גמאני שמחה בשבילי../images/Emo9.gif..../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif#&!!

[ולא, ממש ממש הייתי בראש אחר, ואת יודעת שאני שוכחת שאת גרה בחולון!
] [מבטיחה להודיע לך פעם הבאה ולהפגש איתך אפילו בפארק פרס!
(או במקום קצת פחות מאיים
)
]
!

למעלה