|חמוס| חדשה P:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חדשה P:

[סער הכריח אותי
] אני עדן ואני בת 16 ו- 9 חודשים [ו- 3 שבועות ויום אבל מי סופר
] מאשדוד ו... ו... אואזיס שולטים
מקווה להנות בפורום! זהו

sok777

New member
היי!

אני לא הכרחתי
אני הצעתי. היא אוהבת את אואזיס אז למה שלא תצטרף? תהני! ואם תצטרכי משהו או אם יהיו שאלות אז בכיף כולנו פה
אגב, תדרגי בטורניר שירים [לקחתי את הרעיון ממך].
סער

RoySupernova

New member
שלום שלום

ברוכה הבאה עדן..
אני רועי מהרצליה, ואני בן 16 ו- 3 חודשים ו- 3 שבועות פחות יום בלבד ואני מקווה שתישארי כי יש פה אחלה פוטנציאל אם יהיו הרבה אנשים..
ואני לא מבין למה התחלתי להשתמש בסמיילים פה.. עדיין לא התחברתי לכל הקטע הזה...

sok777

New member
נצל"ש

אני נוסע היום עד ליום חמישי [ב12 בלילה, כלומר, אבוא ביום שישי בחזרה] אז שמרו על הפורום [ואו אני לא יהיה רגיל לא להיות פה:\] ואל תעשו בלאגנים! סומך עליכם! אהה ועוד משהו, כשאני חוזר אני רוצה לראות שעוד 2 לפחות דירגו! אני כבר מתגעגע! סער

RoySupernova

New member
אללללה בלאגןןןן!!! ../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif

איפה הוודקה והחשפניות איפה!
וד"א אחלה לוגו.. who made it?

sok777

New member
חחחח.. הלוגו מאתר אואזיסינט מחתימה

של מישהו בפורום

YOasis

New member
אהלן ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! אני יונת, מעומר. בת 16 ,שלושה חודשים ו27 ימים (אם חישבתי נכון כמובן... אל תסמכי על זה P:) אבל מי באמת סופר הא?!
תהני לך
איזה כיף זה לגדול במס' חברי הפורום... אני מחכה ליום שאני ממש לא אצליח לזכור שמות מרוב שיהיו פה אנשים P:

RoySupernova

New member
חח ואני מחכה ליום שאני

אצליח לזכור כמה.. חח ותגידי, יונת, מה התאריך לידה שלך? היש מצב שאת גדולה ממני בשבוע?

RoySupernova

New member
12/4/1990 ../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

ואני מכיר גם מישהו שנולד ב19/4/90.. שבוע אחריי... טוב נו ואני מכיר גם ב- 2/4 וב- 6/4 וב- 7/4 וב- 11/4 וב- 13/4 וב-/17/4 וב-21/4 וב- 26/4.. חח טוב זהו אני לא זוכר עוד.. בקיצור מזל טלה זה אחלה מזל אזז סחטיין..

YOasis

New member
חח וואלה, מגניב!!! ../images/Emo98.gif

עכשיו יש לך רצף של אנשים שנולדו באפריל בהפרש של שבוע מכל אחד
אחת החברות הטובות שלי נולדה ב-19/04. לא חסר בני מזל טלה, יש לי בכיתה איזה 6-7, אחותי נולדה ב-3 באפריל... (גם אני מכירה מה-07 ומה-21 לאפריל... D:). וברור שהוא אחלה, אני בו

RoySupernova

New member
אני לא מאמין..

מצאת שימוש לסמיילי של האיש שאוכל עוגה כמו ילד קטן! חח וכן גם אצלי תמיד היה פול אפרילים בכיתה אבל עכשיו יחסית המצב חלש.. רק איזה 3-4.. ונראה לי שההוא שב21 הוא בכלל שור מניאק.. מסכן.. P=

YOasis

New member
חח כן :)

זה השאריות של המסטיק (שהפך לחום) מהפיצוץ של הבלון! והשורים ממש מעצבנים! אחותי שור

למעלה