חדשה בפורום

• פותח הנושא hugs
  • פורסם בתאריך

hugs

New member
../images/Emo153.gifחדשה בפורום

היי חדשה בפורום - אישהו היום לא הצלחתי להתרכז בשומדבר והשיטוט ברשת הביאני הלום.בת 26 נשאוה ללא, ספירת זרע נמוכה, מחכה להתחלת טיפול הזרעה ראשון. וזהו פחות או יותר. אם מישהי מוכנה לחלוק לגבי הזרעה אשמח לקרוא תגובות

limor1975

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לגבי ההזרעה - את בטח רוצה לדעת על התהליך אז אני אפרט כאן בקצרה: אחרי טיפול קצר לגרימת ביוץ (ויש מס´ מסלולים כאלה) מביאים את הזרע למעבדה שם הוא עובר טיפול "השבחת זרע", נותנים לך חזרה את הזרע בקופסית קטנה ואת נדרשת לשמור אותו בחזייה, כן בחזייה כיוון שהזרע צריך להשמר בטמפרטורת הגוף. באמצעות מכשיר כמו שבבדיקה גניקולוגית מרחיבים מעט את הנרתיק וע"י צינורית קטנה הזרע מועבר ישירות לרחם. הפעולה עורכת דקה ואח"כ את נחה שעשר דקות, וזה הזמן להתפלל להצלחת הטיפול... הפעולה לא כואבת רק יש מעט הרגשה לא נעימה לדעתי בגלל הלחץ שמפעיל המכשיר שמרחיב את הנרתיק.....
בהצלחה!!! מקווה שאת וגם אני נעבור במהרה לפורום ה ה ר י ו ן השכן!!!

מיכל25אב

New member
הי ברוכה הבאה

מחר וכבר סיפרו לך על ההזרעה אני לא אחזור -רק אגיד לך שהפורום הזה הוא מקום מצוין לשוטט בוואני מאחלת לך שבקרוב תשוטטי לפורום הריון... בהצלחה מיכ.

אולה *

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

כמישהי שעברה הרבה הזרעות - אני יכולה להעיד שהשד לא נורא בכלל. לי הפעולה אף פעם לא כאבה, אולי לפעמים גרמה לאי-נוחות. איפה את מטופלת? בהצלחה!

hugs

New member
לכולן תודה../images/Emo23.gif

למי ששאל - אנחנו די חדשים בתהליך - ההשבחה ברמת מרפא, מעקב זקיקים וההזרעה עצמה אצל הרופאה שלי - דק´ שיריזלי-פינקל מבילינסון - אשה מקסימה וחויה מתקנת לכל מי שנפגשה בגניקולוגיות נשים מהסוג ששכח מזמן איך זה להיות בצד ה"מקבל" מקווה לטוב - ועד שתגיע המכשפה עדיין מקווה שאולי הצלחנו בכ"ז החודש, למרות שכמו שאני מכירה את הגוף שלי - ממש לא

saga

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קודם כל הגעת למקום הנכון, תמצאי כאן תמיכה, הבנה ומענה לכל שאלה מאחלת לך הרבה הצלחה, ומעבר מהיר לפורום הבא

מיקי 2

New member
ברוכה הבאה, הגעת למקום הנכון

אני אומנם נמצאת כאן רק כמה שבועות, אבל יכולה להעיד כי זה פשוט בית, כאן תקבלי תמיכה ועידוד לאורך כל הדרך, על כל דבר, גם אם אנחנו חושבות שאין עוד כוחות, תמצאי כאן והרבה. שיהיה בהצלחה, אני.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ונקוה שאת השיטוטים הבאים שלך תעשי בפורום הריון. הזרעה היא אומנם תחליף גרוע לחיי מין
אבל היא בהחלט דרך יכילה לעשות ילדים כשיש בעיות זרע. כאן יש לך אוסף הודעות מהפורום הישן שלנו שעוסקות בהזרעה. ובנתיים תקראי את שני כללי הברזל של הפורום. שיהיה בהצלחה נועם

hugs

New member
../images/Emo5.gifביוץ טבעי או איקקלומין

מה דעתכן? הרופאה שלי הציעה טבעי כיון שהמחזורים שלי עם ביוצים טובים (לפי רמות E2 ופרוגסטרון) והזרע שלי באיכות סה"כ טובה - רק הכמות נמוכה. מצד שני אחרי הטיפול הנוכחי תהיה לנו הפסקה של חודשיים בטיפולים כי בעלי נוסע לעבוד בחו"ל - אלא אם יסכימו לממן לנו את ההשבחה שם או טיסה נוספת לארץ (אני אעבוד בבי"ח במיילדות או ביח´ פריון כך שלא נראה לי שאם היחסים יהיו טובים תהיה בעיה עם ה-US או ההזרעה עצמה)ואני כבר כל כך רוצה...

נועם@בת

New member
אם הזרעה מביאה את הזרע למצב טוב

עדיף ביוץ טבעי. האיקקלומין יכול לפגוע ברירית הרחם, ולהקטין את הסיכוי לקליטה. כמה שיותר טבעי יותר טוב. קודם כל לא תצטרכי הזרעה נוספת, כי ברור שזאת תצליח
, אבל למרות שחודשיים נראים המון- זה עובר מהר מאוד. שיהיה בהצלחה נועם

orp

New member
ברוכה הבאה הגעת למקום הנכון../images/Emo45.gif

ושיהיה בהצלחה בהמשך!!!!

למעלה