אפשר לבקר?

דידית

New member
../images/Emo153.gif אפשר לבקר?

אני יודעת, אני יודעת, מלאן מלאן זמן לא הייתי! זה לא באשמתי! אני עסוקה כל היום ואין לי זמן להכנס. אבל נשבעת לכם אני חושבת על הפורום המון! המון דברים קורים לי בחיי היום יום, המון דברים שרציתי לספר לכולכם עליהם כי אתם הייתם חלק גורם ומשפיע על השינויים האלה. אני מרגישה שלמה ובטוחה בעצמי, אני יודעת בדיוק מה אני רוצה ולאיפה אני חותרת. אתם יודעים מה היה לי היום? מה גרם לי להכנס ולבדוק מה אתכם? היה פיגוע בתל אביב, הפלאפונים שבקו חיים, אחרי 5 שעות של נתק אני רואה 18 הודעות!!!! ואתם יודעים מה? התרגשתי! כל כך הרבה אנשים דאגו לי, וזה עשה לי טוב על הלב. חבל שהנסיבות כל כך כואבות, אבל לי זה עשה נעים לדעת שיש כל כך הרבה חברים מפה שדואגים לי. אוהבת אתכם! דידית.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה אני שמח לראות אותך. איזה קבלת פנים מגיע לך... אני אפילו לא יודע במה להתחיל. איזה כיף, חזרת. אני מתרגש, מותק.

איזה יופי! ../images/Emo140.gif

נשמע שאת עוברת תקופה מגניבה, מקווה שאת נהנת. |פרח אני אוהבת אותך
>ספל חמאה התגעגעה אבל לא דאגה<

רק לבקר??

חולה על הכתיבה שלך (חנפן שכמותי
) ואהבתי את מה שכתבת בענייני אונסין. מה זה נעלמת ככה?? כבר היה כאן מי שהספיד ואמר שככה זה בעולם הוירטואלי, אנשים נעלמים פתאום ואתה אף פעם לא יודע אם הם נמצאים בינינו בניק חדש (מעין גלגול נשמות היי-טקי) או שמא אבדו מאיתנו לנצח. אז ווקשה להישאר ולכתוב!!

בכייף! בכל עת!../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת, אחותי. התגעגעתי!!!!
<למיכלי עוד לא עבר המצב רוח הרגשני>

בטח ובטח, ולא רק...

ישנם כמה מאיתנו, ואני מקווה שאת ביניהם, שמרגישים תחושת בית בפורום הזה. זה קצת מוזר לקרוא לישות וירטואלית כמו פורום - בית. אבל זה מה שזה. גם בגלל שאנחנו מכירים, וגם בגלל שאנחנו אוהבים, וגם בגלל שטוב לנו כאן. בבית אתה פעם נחמד, ופעם כועס (בתחת שלי), פעם משתתף ופעם מסתגר, אבל תמיד תמיד זה הבית שלך... בני הבית - הזה - יכולים לבקר ולצאת כרצונם, להתחפש בניק כזה או אחר, או בניק לא להם, אנחנו אוהבים את האדם - בכל ניק/מראה/לבוש שבא לו. ברוכה תהיי, עוקבים ומתענינים על הקורות אותך (מכרתי זכויות לתסריט...)
ובהזדמנות זו לאלו שעדיין לא מרגישם כאן בבית, קחו ת´זמן, זה בוא יבוא.

אני מהחדשים יחסית אז לא מכיר אותך

אך אשמח תמיד לביקור, שהרי מצות אורחים הינה ...

למעלה