אביחי ואילן!! בהצלחה מחר במבחן במחשבים!! ולאילן(ואביחי?) שיהיה בהצלחה גם במתכונת!!
ה האחמית New member 8/2/04 #1 ../images/Emo153.gif אביחי ואילן!! בהצלחה מחר במבחן במחשבים!! ולאילן(ואביחי?) שיהיה בהצלחה גם במתכונת!!
../images/Emo153.gif אביחי ואילן!! בהצלחה מחר במבחן במחשבים!! ולאילן(ואביחי?) שיהיה בהצלחה גם במתכונת!!
C corrupted tomato New member 9/2/04 #3 ../images/Emo93.gifבסוף היה לי רק מתכונת המבחן במחשבים הוא ביום חמישי (אני סתם סנילי) והוא יהיה בן 3 שעות!! המתכונת היתה מפרכת והיא היתה בת 3.5 שעות! אני עשיתי אותה עם כיתות י"ב (אני בי"א) והחלק של הבנת הנשמה קרעה אותי מצחוק
../images/Emo93.gifבסוף היה לי רק מתכונת המבחן במחשבים הוא ביום חמישי (אני סתם סנילי) והוא יהיה בן 3 שעות!! המתכונת היתה מפרכת והיא היתה בת 3.5 שעות! אני עשיתי אותה עם כיתות י"ב (אני בי"א) והחלק של הבנת הנשמה קרעה אותי מצחוק
C Cheveux and Corps New member 9/2/04 #5 מוזר שאני צריכה לשמוע דברים כאלה פה נו שוין. שיחות עם בחור שישן חדר מתחתי זה עלוב, אני מסיימת את זה ככה ולא מגיבה יותר. אגב- הנשמע.
מוזר שאני צריכה לשמוע דברים כאלה פה נו שוין. שיחות עם בחור שישן חדר מתחתי זה עלוב, אני מסיימת את זה ככה ולא מגיבה יותר. אגב- הנשמע.
C Cheveux and Corps New member 12/2/04 #10 למה הזויה? תקראי אותה עכשיו כשאת יודעת שהעגבניה חולקת איתי מאגר גנים (יעני, זה אחי).
T The Fire Of Life New member 10/2/04 #7 תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif אממממ למרות שהמבחן ביום ה' תודה, כי אני אצטרך אותו ! ולי לא היה מתכונת באנגלית. אני לא חכם כמו אילן !
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif אממממ למרות שהמבחן ביום ה' תודה, כי אני אצטרך אותו ! ולי לא היה מתכונת באנגלית. אני לא חכם כמו אילן !