MY SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo152.gifMY SuperNatural Weekend ../images/Emo152.gif

* אני לא הייתי הרבה זמן בפורום,כי המחשב שלי היה בתיקון ובגלל זה לא פתחתי שבוע שעבר את סלקציית השבוע וממש התגעגעתי
* דבר טוב\רע שקרה השבוע: * התחדשות השבוע: * וידיאו השבוע: * שיר שעשה לכם ת'שבוע: * ספר\סרט\סדרת השבוע: * רוצים\ות להוסיף משהו:

רעותוש02

New member
לא ממש סופ"ש אבל בקטנה :p

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: יומולדת! והיה לי שעיור ראשון עם המורהל מתמטיקהו היה נחמד * התחדשות השבוע: הספר דמדומים!!! והביאו לי כסף לקנות ספרים אז יש לי תחושה שאני אבזבז הכול XD * וידיאו השבוע: אין * שיר שעשה לכם ת'שבוע: אמריקן אידיוט של גרין דאי XD * ספר\סרט\סדרת השבוע: על טבעי דוקטור הו ודמדומים [ למרות שאני בעמוד 80 XD] * רוצים\ות להוסיף משהו: יו רוק~

becker16

New member
כל יום סופשבוע

* דבר טוב שקרה השבוע: חבר טוב שלי שהיה בצבא 42 יום (חצי מהזמן בעזה) ,יצא לרגילה.. מבלה איתו הרבה * התחדשות השבוע: יותר נכון שבוע שעבר,החלפתי פיקאפ לחשמלית שלי! * וידיאו השבוע: קטעים נבחרים מסיינפלד ביוטיוב * שיר שעשה לכם ת'שבוע: the tremeloes - here comes my baby * ספר\סרט\סדרת השבוע: אליפות אוסטרליה הפתוחה!! אני רואה את כל המשחקים * רוצים\ות להוסיף משהו: חודש פברואר אצלי יהיה עמוססססס כ"כ! אני בקורס פסיכומטרי (מועד פברואר),המרתון מתחיל עוד שבוע בערך.. ועל הדרך אחותי הגדולה יולדת פעם שניה,לאחותי השניה יש יומולדת, גם לסבא שלי.. ויש לי ביקור עוד שבועיים בבית חולים (עברתי ניתוח,סיפור ארוך)

to the end1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב מזל טוב ומזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

A m e l y

New member
סופ"ש ביום שלישי ../images/Emo6.gif

*דבר טוב\\רע שקרה השבוע: שום דבר טוב לא קרה השבוע...סתם שבוע מעפן /המורה למתמטיקה מאיים במבחן על כל החומר של 006 ואני יודעת רק אינדוקציה,וגם זה בצליעה...
* התחדשות השבוע: שום דבר,כל הכסף שאני מרוויחה מתבזבז על המורה הפרטית...למה אני צריכה ללכת לבצפר?בחיים אני לא אבין * וידיאו השבוע: יש וידאו די ישן שנקרא "שלושה ימים בישראל" שהיו את הפיגועים בי-ם,בת"א,ובישיבה בעותניאל...קשה מאוד לצפיה אז אני לא נותנת לינק * שיר שעשה לכם ת'שבוע: Mystical Complex-super sonic,אדי זלצמן תותח על!!!
* ספר\\סרט\\סדרת השבוע: אין,כי בשעה טובה סיימתי את פרנויה//אין //נשואים פלוס 4 * רוצים\\ות להוסיף משהו:מתמטיקה ופיזיקה הם 2 המקצועות הכי חשובים לחיים,אבל משום מה דווקא בהם יש את המורים הכי מטומטמים ומטמטמים בארץ...מישהו יכול להסביר לי למה??
עזבו אני מוציאה את כל התסכולים על הבצפר המפגר שלי

to the end1

New member
נשמע שממש קשה לך בבית ספר,מבחינת הלימודים

אני מקווה שבקרוב יהיה לך יותר טוב פחות לחץ

A m e l y

New member
תודה

האמת היא,שלא כזה קשה,פשוט המורים הם חסרי תועלת...

to the end1

New member
כן גם אצלי זה פחות או יותר ככה נראה כאילו

התלמידים הם אלו שיוזמים יותר,או שאכפת להם יותר מהלימודים

darklighter

New member
מצטערת לשמוע על המורים שלך../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif

בהצלחה בכל זאת

to the end1

New member
תורי../images/Emo13.gif

* דבר טוב\רע שקרה השבוע: הלכתי אתמול לקנות הרבה בגדים אחרי תקופת בצורת
* התחדשות השבוע: ז'קט שחור,ווסט אפור,חצאית שחורה,חולצת גולגולת שחורה וזהו.
* וידיאו השבוע: כול השבוע לא היה לי מחשב אבל אתמול ראיתי ווידיאו של רוברט פטינסון שר שיר שלו שהיה גם בסרט
http://www.youtube.com/watch?v=7H47oQH1TW4 * שיר שעשה לכם ת'שבוע: THE END-MCR * ספר\סרט\סדרת השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה,
אורות ליל שישי,איש משפחה * רוצים\ות להוסיף משהו:שיהיה לכולכם שבוע טוב
*אניאוהבת אותואניאוהבת אותואני אוהבת אותואני אוהבתאותו

עונה

דבר טוב\רע שקרה השבוע: "האח הדול" בביה"ס. סיפור ארוך. * התחדשות השבוע: קפוצ'ון של האח הגדול (?) XDDD * וידיאו השבוע: The Diary Of Jane - Breaking Benjamin * שיר שעשה לכם ת'שבוע: From Yesterday - 30 Second To Mars * ספר\סרט\סדרת השבוע: על טבעי, גוסיפ גירל ובטי * רוצים\ות להוסיף משהו: לא :p

למעלה