פינת דיבוב אוקיי אני שמה תמונה אתם מדובבים
R Ray Toro New member 25/9/08 #1 ../images/Emo152.gif ../images/Emo41.gifפינת דיבוב../images/Emo41.gif אוקיי אני שמה תמונה אתם מדובבים
../images/Emo152.gif ../images/Emo41.gifפינת דיבוב../images/Emo41.gif אוקיי אני שמה תמונה אתם מדובבים
M MomijiSan New member 25/9/08 #2 צריך לשנות את השם של הפורום ל: "בולט פור מיי ולנטיין\ מי כמיקל רומאנס" מאט:"שלי הכי גדול#$^" פאדג':"לא כיאלו של מוס הכי גדול!" מוס:" ידעתי שיש לך נטייה להציץ לי במקלחתOOO:" ג'יי:"וואו גם אני רוצה סוכרייה*ריר*" כן כן העילגות תתמודדו.
צריך לשנות את השם של הפורום ל: "בולט פור מיי ולנטיין\ מי כמיקל רומאנס" מאט:"שלי הכי גדול#$^" פאדג':"לא כיאלו של מוס הכי גדול!" מוס:" ידעתי שיש לך נטייה להציץ לי במקלחתOOO:" ג'יי:"וואו גם אני רוצה סוכרייה*ריר*" כן כן העילגות תתמודדו.
M MomijiSan New member 25/9/08 #3 תראו#$% יאעהייDDD: דרךאגב ואעוווו 50 אלף בהופעה של פולOO: זה נראה בטלויזיה כמו הופעה ברוק אמ רינגO:
F Fake Reflection New member 26/9/08 #11 ../images/Emo79.gif D:: יום אחד גם A7X יהיו שם ^^ ולמה לעזאזל ממליצים לי על פורום סקס לנוער? Oם ולהיות אבא? אני לא רוצה להיות אבא
../images/Emo79.gif D:: יום אחד גם A7X יהיו שם ^^ ולמה לעזאזל ממליצים לי על פורום סקס לנוער? Oם ולהיות אבא? אני לא רוצה להיות אבא
D DemolitionLovers New member 26/9/08 #14 XDDDDDD../images/Emo55.gif "אני לא רוצה להיות אבא" ס'סתומה הפיצה הזאת יוו
R Ray Toro New member 27/9/08 #21 ../images/Emo152.gif זה בערך כמו כמות האנשים בRAR באלי כ"כ לסוע לשם אני חייבת פעם אחת בחיים אולי אחרי צבא
../images/Emo152.gif זה בערך כמו כמות האנשים בRAR באלי כ"כ לסוע לשם אני חייבת פעם אחת בחיים אולי אחרי צבא
L LPMCR New member 25/9/08 #6 ../images/Emo163.gif הם חייבים להפסיק למשש את עצמם בתמונות XD [טוב בעצם הם לא, יש אישור ] מאט: ג'י אם אתה עוד פעם תיגע לי בזין אני יחטיף לך! ג'יי: טוב, רק עוד פעם אחת! מוס+ פאדג': ידענו שיש בינהם משו
../images/Emo163.gif הם חייבים להפסיק למשש את עצמם בתמונות XD [טוב בעצם הם לא, יש אישור ] מאט: ג'י אם אתה עוד פעם תיגע לי בזין אני יחטיף לך! ג'יי: טוב, רק עוד פעם אחת! מוס+ פאדג': ידענו שיש בינהם משו
R Ray Toro New member 26/9/08 #7 ../images/Emo152.gif XDDD ומצטערת ששבוע אחרי שבוע הבטתי לכם לדובב תמונות שברור לכל עין שהיו צריכות להישאר במצלמה שלהם ולא להתפרסם
../images/Emo152.gif XDDD ומצטערת ששבוע אחרי שבוע הבטתי לכם לדובב תמונות שברור לכל עין שהיו צריכות להישאר במצלמה שלהם ולא להתפרסם