Daniel MSG

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

אז באיזה מסיבה הייתם אתמול?! איך היההההה? ספרו חוויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני הייתי במועדון "חממה" והיה מממשש כיףף!!!!!!!!!!
נהינתי לאלללה

גם אני הייתי בחממה..

היה ממש כיף.. אחלה מסיבה
גם פגשתי כמה מהפורום (בין היתר, גם אותך:) ובכללי היה כיףףף חוצמזה שלקחו לי בכניסה את השרשרת שאני הכייי אוהב וכשיצאתי מהמועדון השרשרת נעלמה

i l0ve u

New member
הייתי בסוהו...והיה ממש ממש טוב../images/Emo70.gif

הייתה מסיבה משו בססטטט!! משובחחח חחח אחלה דיג'יים אחלה הופעות אחלה מקום...היה מעולהה
אממ גם הרגשתי טוב עם איך שהלתבשתיי -אישית זה היה נראה לי ממשש מתאים לפורים ויצא ממש טובב !!.. דאטס אולל..מה איתכם גאייס??

Daniel MSG

New member
../images/Emo182.gif הם ממש דפוקים!

הם גם איבדו לחברה שלי את התיק בשמירת חפצים.. והיה לה שם איזה 40 שקל והמפתח של הבית שלה והמפתח של חברה

היא הייתה מתכתית?!

כאילו מברזל, או שהיה בה משהו מחודד?! הם נוטים לקחת דברים כאלו למניעת נזק. נניח, אתה הולך מכות עם מישהו אתה יכול לגרום לו לנזקים נוראיים. אפילו סתם בלי מתכוון... זו הסיבה שידועה לי ממועדוני רוק וכאלה (פוגו עם ניטים זה שלילי ביותר) אבל במועדונים רגילים, בדרך כלל לא לוקחים לכולם... יכול להיות שאתה נראה כמו אחד שמחפש מכות?

חחח מפתאום..

וזה לא היה מחודד זה סתם היה שרשרת כזו מברזל (סוג של ברזל קל) לא היה דוקרנית ולא הייתה פוצעת אף אחד.. אם הייתי רוצה לפגוע במישהו עם השרשרת ובלי השרשרת הייתי מצליח לעשות את זה.. זה לא בעיה..

i l0ve u

New member
ילד אחד "שכח" להוציא את האולר מהכיס

ולא הכניסו אותו וואי איזה בלאגן חח ראינו בכניסה כי הוא היה מלפנינו............וגם שהלכנו לשירותים ראינו שעצרו מישהו ..:\

No BoDy1

New member
../images/Emo124.gifאני הייתי בסוהו ובשפיים

בסוהו במוצאי שבת.. שפיים הייתי אתמול. הייתה מסיבת שמניסטים.. בסוהו היה גדול.. נהנתי חבל על הזמן.. Dj asi c. היה תותח הרבה אנשים... לא צפוף מאוד.. ושפיים.. אוקיי.. כמה מילים בדיוק: מועדון שפיים.. איכות של אנשים.. מוזיקה טובה.. מסיבת שמיניסטים.. חינם.. צריך יותר מזה?

i l0ve u

New member
נכון היה ממשש טוב בסוהו???

Dj asi c באמת היה מעולה והיה הרבה אנשים אבל לא צפוף מאוד טוב אולי בגלל שהמקום ענקק גם היו הופעות טובות ..אין הכל היה פצצה.. המסיבה שהכי נהניתי מהמוזיקה והמקום..<למרות ששפיים הכי שווהה>

timbaland

New member
אני הייתי בכיכר ציון....

למי שלא יודע-ירושליים, אז שם ביליתי את כל הלילה עם חברים ובקבוק ( או שתיים או שלוש.....) וודקה. אין על זה. ....טוב אולי יש....

i l0ve u

New member
אני חייבת לאמור...

אנשים -אתם יבשים!!!!! כאילו פווריםםםםםםםם!!!!!! ואני לא מדברת עליכם ספציפית אלה על כולם במסיבות - חוצ מכמה בודדים כולם היו כאלווו יבשיםםםם עם ג'ינסים וחולצות ועשו טובה ששמו משו על הראש רבאקק פורים יש פעם בשנה מה הקטע להשקיע קצת ולתת אווירה??? לא יפה ..חייבת להגיד שהתאכזתי עמוקות...

ayelet 1

New member
אני הייתי ביום ראשון ב...

שברולט בחולון.. האמת שזה לא מועדון גדול כזה.. אבל היו שם אחלה חברה ומוזיקה ממש ממש ממש טובה!! וממש נהנתי.. ואחר כך גם ישנתי מלא - כך שהיה מאוד נחמד!!!

למעלה