שאלון

דנה 74

New member
../images/Emo152.gifשאלון../images/Emo163.gif

הנה שאלון שיעביר את היום חלק א' שם: מה עושה בחופש? מה עשית היום? ברכה לכבוד האדום בפורום(טל)0.o מ1 עד 10 כמה אתה מחכה לעונה ה-4? מה אתה מתכננ/ת לעשות מחר? מה האכזבת השבוע שלך? מה שימח אותך השבוע? חלק ב' יבוא בהמשך...

עונה ../images/Emo121.gif

שם: אורי מה עושה בחופש? שומדבר מיוחד... מה עשית היום? עדיין כלום... ברכה לכבוד האדום בפורום(טל) כל הכבוד! הגיע לך!!! מ1 עד 10 כמה אתה מחכה לעונה ה-4? 10!!!! מה אתה מתכננ/ת לעשות מחר? כלום... מה האכזבת השבוע שלך? לא יודע... מה שימח אותך השבוע? |הדגA|קנו לי MP4
-הצביעו לאירוויזיון הפיג'מות-

דנה 74

New member
אז אני עונה ראשונה../images/Emo108.gif

שם:דנה מה עושה בחופש?כרגיל מה עשית היום?לישון טלוויזיה מחשה הפיג'מות... ברכה לכבוד האדום בפורום(טל)0.o -כל הכבוד טל מגיע לך מ1 עד 10 כמה אתה מחכה לעונה ה-4?10+ מה אתה מתכננ/ת לעשות מחר?ללכת לקאנטרי עם חברים מה האכזבת השבוע שלך?אה אני לא אומרת... אני יודעת למה גם... מה שימח אותך השבוע?שאני הולכת לקאנטרי

B o N u s

New member
יש עליי שאלה ../images/Emo24.gif

שם: טל
מה עושה בחופש? ישן/מחשב/טלויזיה/ישן/מחשב/טלוייזיה/ישן
מה עשית היום? ישן/מחשב/טלוויזיה/מחשב
ברכה לכבוד האדום בפורום(טל)0.o
מ1 עד 10 כמה אתה מחכה לעונה ה-4? 100000000000000000000
מה אתה מתכננ/ת לעשות מחר? לישון
מה האכזבת השבוע שלך? אין
מה שימח אותך השבוע? עודד, כל הברכות שלו וגם פה התחרות עם האדמה

מ א מ י2

New member
../images/Emo99.gifOMG! אולי אני בסוף..../images/Emo219.gif

הולכת להחתמות של הראלי בראשל"צ!!!! יששששששששש שם:לוטן מה עושה בחופש?המון,ברוב הזמן אני בכלל עם מחשב נייד
. מה עשית היום?קאנטרי קאנטרי (אני עדיין שם D: עם מחשב נייד חוחו) ברכה לכבוד האדום בפורום(טל)0.o "סתום ת'פה שב בצד" (צביקה הדר,"פיג'מת הזהב") חח..לא סתם סתם..כל הכבוד
. תהנה מהאדמה! מ1 עד 10 כמה אתה מחכה לעונה ה-4?10 + מה אתה מתכננ/ת לעשות מחר?נמ,לא יודעת כנראה ללכת לקניו ןרוטשילד להחתמותת מה האכזבת השבוע שלך?נמממ...לא היו
מה שימח אותך השבוע?כתבתי בכותרת,היה לי טוב :) הראלי רולזזזז

מ א מ י2

New member
טאפ ^^ ../images/Emo219.gif

ראשל"צ זה קיצור של ראשון לציון,ראשון לציון זה ראשון D: ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

B o N u s

New member
נו.. אני מראשון לציון [אומרים ראשון פה]

אבל איפה זה יהיה ההחתמות
באיזה מקום

מ א מ י2

New member
בקניון רוטשילד,ככה שלא נראלי ../images/Emo219.gif

אני יודעת שאומרים ראשון -.- מי טו. סופסוף

B o N u s

New member
קניון רוטשילד זה לידי ../images/Emo2.gif

כאילו בערך חצי קילומטר.. טוב אני אבוא.. תלבשי איזה חולצה קליטה כדי שאני אראה אותך.. באיזה קומה זה יהיה
אני אשתדל לבוא ^^'

מ א מ י2

New member
חחחחח ../images/Emo219.gif

אינלי מושג.. נראה בחנות דיסקים משו.. חולצה קליטה?! (תבין,לי אין חולצות קליטות-יש לי מיוחדות מדי..:/) ואין טעם שתבוא D: פשוט יהיה שם נוראי..בקושי יהיה אפשר להכנס.. (תאמין לי,חברה שלי הייתה בגראנד קניון,חזרה עם שריטות ומכות..) אז..לא כדאי לך לבוא חיחי ^^'

B o N u s

New member
אני מוכן להסתכן.. :)

רק תבואי אם חולצה קליטה, כן? שאני אדע איך למצא אותך.. בעיקרון אם תראי ילד עם שיער ארוך שלא קשור ושהוא בטח יבוא אם אבא שלו, אז תדעי שזה אני. אני כבר מזהיר אותך לגבי הגובה שלי.

מ א מ י2

New member
משתתפת בצערך? ../images/Emo219.gif

אני לא מציעה לך לבוא,אתה לא תזהה אף אחד,ואני לא רוצה שיאשימו אותי. חוצמזה,אני צריכה להסתכן יותר,להכנס בתוך כולם,להשתדל לבוא הכי מוקדם שאפשר (משו כמו להיות בין 30 הראשונים) ולצרוח "קוראים לי לוטן! ב-ט'!" אז,תבין אותי,טוב?

B o N u s

New member
עכשיו אני אחשוב על זה..

מה לא תעשי כדי לא לפגוש אותי
אולי אני אבוא ואולי אני לא אבל תני בפרטים אלייך. מראה חיצוני כדי שאזהה אותך

מ א מ י2

New member
חח D: ../images/Emo219.gif

לאנכון,פשוט אני לא רוצה שיאשימו אותי שבאת סתם אח"כ. (אשכרה-אנחנו מנהלים פה שיחה ואפחד לא שם לב חחו) נמ,אין לי איך להסביר. אם תראה ילדה גבוהה יותר מדי,עם מבט רצחני,וצורחת על כולם בשיא הלחץ- זאת אני

B o N u s

New member
וואו את גבוהה? טוב אין מצב שאני בא

אה ואגב, למה יצרחו עלייך? אני בא בסה"כ כדי להגיד שלום.. באיזה שעה זה מתחיל?

מ א מ י2

New member
לא הבנת אותי..../images/Emo219.gif

אמרתי שאני יצרח על אחרים. ככה זה,כולם בלחץ ורוצים כבר לפגוש אותו (זה רק המעריצים,בעיקרון מעריצות של הראל..) וגם דוחפים בשביל להיות יותר קרוב. נו,ככה זה
. לא אכפת לי שתבוא,אבל אתה לא תוכל לראות כלום..זה יהיה כ"כ הרבה אני מאמינה.. חחחח..זה שאני גבוהה לא אומר כלום
. העיקר האופי. ויש לי
.

למעלה