סכמ"ש

hadarinke

New member
../images/Emo152.gif סכמ"ש ../images/Emo152.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- דיסק השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - מארגן דברים אחרונים למעבר דירה. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אין. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- System of a Down- Vicinity of Obscenity דיסק השבוע שלכם- System of a Down-Hypnotize בילוי השבוע שלכם- הלכתי לראות 2012. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול ו2012 סקופ השבוע שלכם- אין. ציטוט השבוע- מישהי אמרה באמצע השיעור "נפל לי הסיליקון".
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- 2012?
משהו שהרס לכם את השבוע- 56 בתנ"ך... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לעבור דירה

How I Disappear

New member
smelly cat, sme-lly cat ../images/Emo108.gif

what are the feeding you ?? מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - עבודה , להתכונן למבחן בתנ"ך .. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אין מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- meet me half way- black eyed peas i gotta feeling- black eyed peas דיסק השבוע שלכם- אין בילוי השבוע שלכם- עבודה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- 90210 עונה 2, חברים עונה 2 סקופ השבוע שלכם- אין ציטוט השבוע- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- טיול שנתי

How I Disappear

New member
אה וכמובן ../images/Emo26.gif

סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- 90210 עונה 2, חברים עונה 2, האח הגדול עונה 2 הכל עונה 2

hadarinke

New member
עונה In the name of love.

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - רועי פה, אחר כך ענת. מחר ברנוער ויומלדת וקצת תומר וקצת רועי. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- שיר ערס דווי של שלומי שבן מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- Sodom, South Georgia של Iron And Wine דיסק השבוע שלכם- אין דיסק ספציפי. אבל קניתי שלושה ספרים! בילוי השבוע שלכם- ג'פאניקה ברוטשילד עם חמודה'לע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ישנן בנות, חברים, דברים נדושים כאלה... סקופ השבוע שלכם- אביב הוא מגניב! והוא גם חמודע. ציטוט השבוע-:רועי: גם אני יכול להיות אינטלקטואל תל אביב ולהוציא אלבום על שם אמא שלי שחולה בצינון בינוני - שירים לאלזי! [שיהיה בריא הילדון] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המבצע בסטימצקי! קונים ספר אחד ומקבלים 2. משהו שהרס לכם את השבוע- אי הבנה מחורבנת שנפתרה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום הולדת, מבחן במטמתיקה שצריך להיכשל בו... הרבה דברים.

אחחחחח אחחחח היה פשוט מדהיםםם

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - אוקייייי שישי לפני כניסת שבת נסענו לכותל, נפגשנו עם כל המסעות של השבוע, והתפללנו ביחד ושרנו שירים ושמתי גם פתק חחחח והחלטתי פעם ראשונה בחיי להתחבר לדת ולשמור שבת... היה ממש כיף! והיו הרבה שיחות קבוצתיות בשבת, וסיכום מסע וכאלה. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- שיר הג'מוס מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- שיר הג'מוס בספרדית? דיסק השבוע שלכם- אין בילוי השבוע שלכם- מסע ישראליייייייייייייייי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כלום סקופ השבוע שלכם- הייתה מאבטחת כלכך יפההה
ההיייייייייייייי D: ציטוט השבוע- היו המון ואין לי כוח להפעיל תתאים האפורים כדי להיזכר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- וואי אם יש לכם הזדמנות לצאת למסע הזה מהבית ספר..אל תהססו לרגע...פשוט מסע מדהים ותאמינו לי שיותר מחצי שיכבה חזרו אנשים חדשים. באמת חווייתי ומדהים מה שאתה מגלה על עצמך ועל הסביבה שלך במסע הזה. משהו שהרס לכם את השבוע- שלא יצאתי לאיזה מסלול במדבר כי אסור לי להיות בשמש בגלל הרוקאטן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לחזור לשגרה

Flaming Pie

New member
../images/Emo209.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - אוו היה לי יומולדת. יום שישי עשיתי מסיבה (השכרתי מועדון) והזמנתי מלא חברים והגיעו 230 איש. D: והיה ממש כיייייף. יום שבת היומולדת האמיתי וחגגנו עם המשפחה. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אנצל - מוש בן ארי. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- I'm only sleeping - The beatles. דיסק השבוע שלכם- A day at the races - Queen. בילוי השבוע שלכם- המסיבה בלי ספק. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אממ.. האח הגדול! סקופ השבוע שלכם- אנערף. ציטוט השבוע- לא זוכרת. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חברים והחבר.
משהו שהרס לכם את השבוע- לימודים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משהו ספציפי.

למעלה