סיכום

2MayaN2

New member
../images/Emo152.gifסיכום ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\סרט\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): שבוע טוב

YARDEN268

New member
סכמ"ש ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של פארמור: misery buisnees
שיר השבוע לא של הלהקה: Useless ID- Blood Pressure שייגעצ- את יפה שייגעצ- המילים הכי היפות שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-מרלין מונרו יוני בלוך- אחריות מופע הארנבות של ד"ר קספר- תראו אותי
השבוע היה כיף כי: רוקעצ ^^
השבוע היה באסה כי: אני מצוננת ><
תוכנית\\סרט\\ספר השבוע: ספר: הארי פוטר ואבן החכמים
, תוכנית: בנות גילמור
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא: סרט, סופ"ש
משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים...כרגיל
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\משהו מגניב שקרה לכם\\מוטו לחיים): חח ציטוט של ילדה מהכתה שלי: "מה רוק עצמאות?! למה לא מזרחית עצמאות?!" XD

YARDEN268

New member
ושחכתי את השירים של הדג נחש

חח רוק עצמאות השפיע עלי xD

:p

כשחוזרים מהופעה של הדג נחש מעריכים אותם יותר! זה מה שקרה לי אחרי מופע האביב של הנוער העובד והלומד D:

2MayaN2

New member
תרגישי טוב:) ../images/Emo221.gif

בנות גילמור
חח אני לא בקטע של מזרחית אבל יכול להיות נחמד שיעשו כזה דבר..בשביל אלה שכן אוהבים:)

YARDEN268

New member
תודה ^^

התאהבתי בתוכנית הזאת
חח גם אני לא בקטע של מזרחית אבל זה הצחיק אותי P:

2MayaN2

New member
Can we pretend that airplanes../images/Emo41.gif ../images/Emo221.gif

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now, wish right now, wish right now שיר השבוע של פארמור:לא חושבת ששמעתי השבוע
שיר השבוע לא של הלהקה:שייגעצ-מרלין מונרו,אבא עורך דין,ניו-יורק רפיח,המילים הכי יפות. הדג נחש-עוד אח אחד,שירת הסטיקר,הנה אני בא,מה נעשה,לזוז,גבי ודבי יוני בלוך-מכיר אותו,נוף אחר,הקנאה,אחריות,מגרד לי בגב. מוניקה סקס-מכה אפורה,גשם חזק,על הריצפה B.o.B ft Hayley Williams & Eminem – Airplanes Part 2 (חח רוק"צ עשה את שלו
) השבוע היה כיף כי:יום העצמאות וכל מה שכלול בו
השבוע היה באסה כי:יום הזיכרון היה קשה,לחץ בלימודים. תוכנית\סרט\ספר השבוע:חברים,שנות ה-70 וכל מיני תוכניות של יום העצמאות ויום הזיכרון. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:בת מצווה לאחותי וקצת שקט אחרי המתכונות. משהו שאתם לא מצפים לו:מתכונת במתמטיקה ואנגלית. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): מרסדס בנד מסיימים לשיר איזה שיר: הסולן:"וואי ניהיה אור!" מישהי לידי:"באמשך!" (נו זה היה מצחיקXD) יובל מנדלסון:"הוכחה לכך שאנחנו כבר לא צעירים-1:הכרס הקטנה שלי (מרים את החולצה ומראה את הכרס)" זה היה משהו כזה
שבוע טוב

YARDEN268

New member
../images/Emo45.gif על כל השירים :)

הכרס המפורסמת ------>
מזל"ט לאחותך

2MayaN2

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

מגניב,לא ידעתי שכבר שמו תמונותD: ותודה (גם על הבהצלחה
)

נסטי XD

New member
אני לא מפסיקה לשיר את זה ><

can we pretend that airplanes in the night skies are like shooting stars, i could really use a wish right now, wish right now wish right nowowow

shaharEB

New member
זה היה נראלי ככה-

"רוצים לראות את הכרס הקטנה של יובל מנדלסון?" חח זה הרג אותיי XD

shaharEB

New member
סיכום XD

שיר השבוע של פארמור:thats what you get ו ignorance שיר השבוע לא של הלהקה:נוף אחר-יוני בלוך,הנה אני בא,שיר הסטיקים-הדג נחש,the lonly island-im on a boat השבוע היה כיף כי:ראיתי ריממבר מי סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע היה באסה כי:אתמול הסרט של ריממבר מי התקלקל בקולנוע אז הייתי צריכה לראות רק היום חח.. תוכנית\\סרט\\ספר השבוע:remember me!! תמונת השבוע:=>סתם כי זה מריממבר מי:] ציפיות לשבוע הבא:לקנות את ברייקינג דון בעברית..למרות שכבר קראתי באנגלית XD משהו שאתם לא מצפים לו:מבחנים:[ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\משהו מגניב שקרה לכם\\מוטו לחיים):יש לי מוטו חדש- "gandi once said that whatever you do in your life will be insignificant..but its very important that you do it.-cause if you dont no one else will.."

YARDEN268

New member
יצא כבר בעברית?

שווה ללכת לראות את ריממבר מי או שכולם רק הולכים לראות אותו בגלל רוברט פטינסון?

shaharEB

New member
שווה ועוד איך!! ואני לא אומרת את זה סתם כי

אני אוהבת את רוברט... זה פשוט סרט כל כך יפה ומרגש ועצוב- זה סרט שצריך לעכל כי כל התהליך המטורף הזה.....יואו!! את חייבת לראות זה ממש סרט טוב

Hell YA!

שיר השבוע של פארמור: brighter שיר השבוע לא של הלהקה:לא יודעת :| השבוע היה כיף כי: סיימתי שיעורים ! וגם הלכנו להתנדב בעמותה של חיות :p השבוע היה באסה כי: לא היה ממש מבאס:O תוכנית\סרט\ספר השבוע: לא ראיתי או קראתי כלום תמונת השבוע: אין! ציפיות לשבוע הבא: שיהיה כיף! משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים =\ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\משהו מגניב שקרה לכם\מוטו לחיים): פופציייייייייייייק! ( אל תשאלו ) אה והיי ישלי בלוג והייתי שמחה אם תכנסו ותגיבו :p http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=684989 תודה ושבוע מעולה ^^

2MayaN2

New member
איזה כיף זה להתנדב בשביל חיות../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

פעם רציתי גם ללכת להתנדב אבל אני פשוט לא מסוגלת לעזוב שם את כל החיות...זה שובר לי את הלב:/ תתחדשי על הבלוג..הוא מעוצב ממש יפה ואני מסכימה עם מה שכתבת:) זו את בתמונה?

למעלה