נכנעתי ללחץ

ninelives99

New member
../images/Emo152.gif נכנעתי ללחץ ../images/Emo27.gif

בלי שרשור חדש... רק סיפור טוב ותמונות זדוניות: טוב אז הכל התחיל היום הרבה יותר מדיי מאוחר... התעוררתי בפאניקה ב 12 בצרחות של "פאק אני לא הולכת להפסיד את זה!!!", ההתארגנות המהירה בחיי וכבר הייתי בחוץ, תופסת את החברה הקרובה לביתי ומזרזת אותה לעבר החנות האלוהית. אז הגענו קצת באיחור, שיט! פספוס של אחד השירים שאני יותר אוהבת," אליהו", נכון? דאמ! אבל הגענו. וזה היה שווה כל טיפת זעה קרה! נעמדנו לנו במדרגות ואני חייבת לציין שמהרגע הראשון לא הפסקתי לחייך! מזמזמת את המילים, מצטופפת ככה בין כולם. ההופעה היתה בקומה השניה והמאוד אינטימית של החנות. כולם ישבו על הרצפה שם ולמען האמת היתה אחלה אווירה. אווירת יום שישי בתל אביב! במתכון המושלם ל"כיף חיים". הם עשו את הסט ליסט שמופיע באלבום פלוס מינוס, תקנו אותי אם טעיתי פה, והגירסאות היו מדהימות! גירסאות אקוסטיות! ותנו לי לספר לכם שהעוגיות הם אלופי האקוסטיקה! הביצוע ל"תאמיני" ו"דפנה פיק" היו עיבודים מוצלחים ברמה היסטרית. בהחלט לא משהו ששומעים כל יום. חוץ מזה היה את "חבר ערבי" ו"אנרגיה פוטנציאלית" ועם אלו אי אפשר לפספס וגם "מיליון" נוגן עם... קסילופון ופיילוטים lol. המדהים הוא שגם בלי חשמל הם נשמעו כל כך טוב!! הקול של דפנה שפשוט פוגע במקום הנכון והגיטרות? מחשמלות גם בלי חשמל! טוב, לא קשה לראות שממש נהנתי ושזאת היתה חוויה עילאית בשבילי... המפ. ההופעה מושלמת ובהחלט היתה סיום חינני ומרומם רוח אחרי שבוע מפרך! פעם הבאה באוזן השלישית? מה אתם אומרים?! זה כבר ממש יעשה לי את היום. נגמרה ההופעה ויצאנו משם דיי ממהרות ככה שלא הספקתי להנות מכל הנאות ה"After Party" חחחח.... מממ... המצלמה שלי גרועה, אני צלמת גרועה ולכן: הנה שתי תמונות שיצאו עוד איכשהו לא מטושטשות... סוף שבוע מעולה!

ninelives99

New member
המפ.

אז בסוף כן פתחתי שרשור חדש?!... אופס. טוב הזהרתי מראש. חחחחחחחחח..... "העוגיות בפלאש"

clyps

New member
מגניב../images/Emo13.gif

ממש רציתי לבוא, אבל רק סיימתי לימודים ב-12 וחצי.... אז. באסה
שמחה מאוד שנהנת! תודה על הדיווח! שיר
.

נעמקה19

New member
אחלה סיכום ואחלה תמונות D:

מעניין מי את היית.. אני מתארת לעצמי שאת זאת שעמדה מאחורי XD

ninelives99

New member
כן, כן, רוב הסיכויים שאני הייתי

זאת שעמדה מאחורה. מי היו אלו שכל הזמן צילמו מקדימה?

Stillwater

New member
אני חייבת, אבל ממש חייבת

להתחיל לקום בשעות נורמליות גם בימים שאני לא עובדת! אני מפספסת כנראה הרבה דברים בחיים...

למעלה