" לאאא " נגד " חחחח "

Drenthe

New member
../images/Emo152.gif " לאאא " נגד " חחחח "

הנושא של השרשור ווירדו לאללה, אבל מה, אלה תגובות טבעיות לתלמידים כאשר מקבלים הם ציון נמוך במיוחד; יש כאלה שזה לא מזיז להם כלל ולהפך, דווקא צוחקים, ויש כאלה שנכנסים לדיכאון עמוק של כמה חודשים
. אז יאלה ובכנות, מה הציון הנמוך ביותר שהיה לכם
( אני תכף עף למבחן ומצאתי לי רעיון לעודד את עצמי ).

Insanity Is Me

New member
זה מה שמרגיז,

שהציון הכי גרוע שהיה לי בחיים היה אולי 45, וזה לא ציון שאפשר לצחוק עליו, הוא סתם גרוע
נגיד 8. 8 זה ציון מצחיק! למה לי אין כאלה? זה כבר עדיף על 40, במילא הם על אותו משקל אצלי. מי איתי?

המממ

נראה לי ש50:p יכול להיות שפחות.. לא זוכרת והממ בד"כ שאני מקבלת ציון נמוך אני צוחקת:p אלא אם כן זה לא מה שמגיע לי ואז זה הופך להיות מעצבן

tamaguchi girl

New member
30..במתמטיקה השנה ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

ואני מאלה שנקרעים מצחוק למרות שזה מאכזב, אבל אני לא אתן לנכשל להרוס לי את המצברוח ליותר מחצי שעה וגם זה יותר מדי P:

Rioter

New member
האמת (../images/Emo18.gif חפירה לפנייך)

פעם הייתי מאוד מתבאסת מציונים (ברמה של 70). מאוד מאוד מאוד.. ממש לוקחת ללב. לא בוכה בהיסטריה (ולא בוכה בכלל) - אבל מאוכזבת מעצמי מאוד. היום פחות מזיז לי, וזה לא כ"כ טוב... אולי כי פעם הייתי ממש לומדת ומצפה מלכתחילה לציונים גבוהים, ועכשיו אני די מזלזלת ולא מצפה יותר מדי.
הכי נמוך? 22, בוחן במתמטיקה השנה. אבל הקטע שרוב הכיתה היו עם ציונים כאלה (17, 30 וכד'..) אז לא התרגשתי ודפדפתי הלאה. מה שכן, ציון נמוך כששאר הכיתה עם ציונים גבוהים- זה מבאס אותי. כמעט ולא קורה לשמחתי. אבל כשהציון שלי נמוך ושאר הכיתה עם ציונים די דומים לשלי, זה "בסדר"... (מבחינת איך שאני תופסת את זה).

o p c

New member
אצלי הפוך, בז'-ח' לא היה לי פחות אכפת מ70

וכאלה ומאז שעברתי בי"ס אני ממש מתבאס מזה... אבל מאז שעברתי בי"ס אני כמעט ולא רואה את הציונים האלו (-:

43 בפיזיקה, השנה.

זה הצחיק אותי
האמת שגם תוך כדי המבחן כשלא ידעתי כלום התחלתי לצחוק מכמה שאני גרוע ><

eliav16

New member
../images/Emo45.gif

דווקא כשאני כ"כ גרוע בחומר אני מתפוצץ מצחוק

LOLI152

New member
אני פעם קיבלתי 9!

מתוך 100, באיזה כיתה ח' במתמטיקה. ולא הפסקתי לצחוק לשניה. 9!
תודו שזה ציון מקסים.

eliav16

New member
חחחח 9??

מישהו שאני מכיר קיבל בבגרות במת' -03 ציון 1!

LOLI152

New member
על תרגיל אחד+השם שלי! חחחח! XD

סתם, זה ממש מגניב לקבל 9, לא?
זה לא חזר מאז, הציונים שלי דווקא אחלה. 80+ וזה שאני לא לומדת לשום מבחן חוץ מפרסום (95) .XD

למעלה