יום שני!

מגישים אותי על 68 באזרחות!!!!

סעמקקקקק. ולמדתי,לא סתם. אין לי כוח יותר]:

linoy7

New member
הייתי היום בבי"ס, יום עיון בהיסטוריה../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

יום שישי המתכונת
וואי, ממש כואב לי הראש! אממ.. ותיכף אני הולכת לתקן את הפלאפון המטומטם שלי
יומטוב
אין שאלה יומית היום?

Efrat K

New member
לנו ביום חמישי

המורה לא מסכימה לדחות לנו,כי היא טוענת שהיא לא תספיק לבדוק. האמת היא שזה די מלחיץ לבדוק כשזה נורא קרוב לבגרות,אחר כך יכולים לצאת טעויות בחישובים.

linoy7

New member
דווקא כי זה קרוב לבגרות זה מצויין!../images/Emo41.gif

ולא כמו בספרות שעשו לנו אותה חודשיים לפני הבגרות! טיפשים!
אם יש טעות בחישובים אפשר לערער, במילא לא יחזירו ביום של הבגרות, נכון?

Efrat K

New member
לי החזירו ביום של הבגרות בתנ"ך אתמול

ולא יכולתי לערער,היא לא הסכימה להעלות לי מ78 ל80. אני עושה ספרות שבוע הבא ב13 שזה 5 ימים לפני היסטוריה ואני לא מאמינה שכ"כ חיכיתי לבגרויות האלה.

linoy7

New member
אוף! אני אף פעם לא מצליחה להבין את המורים../images/Emo41.gif

האלה! מה הבעיה שלהם לעגל את המגן?!?! מה, הם לא קולטים שהנקודה או השתיים האלה משמעותיות?! סתומים!
ומה זה הדבר הזה להחזיר מתכונת ביום של הבגרות?
בהצלחה בספרות

linoy7

New member
בהצלחה לנבחנים מחר בכימיה../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

m i c k e y 15

New member
כמההה שעותתת אפשר לבלות בצו ראשון הזהההההה

שזה לא יאומןןןןןןן איזה 6 שעות הייתי שם... לא מספיק שחיכיתי לאמא שלי שתחזור מקרית ביאליק לחיפה כי היא הלכה להביא את התעודת הזהות שלי ששכחתי!
ואז חיכיתי עד שיקראו לי...וכל התורותתת והרופא הפדופיל הזהההה חחחחח סתםסתם הוא היה נורא נחמד.. גם כשהייתי מאוד חשופה חח ולא אהבתי את זה
אבל זה מה יש.. והפרופיל שלי הוא 82....זה טוב? זה רע? מה זה? הכל בגלל אלרגיות מטופשות
ואז המבחןןן במחשב....זה היה מעייף כל כך....והחישובים..וכל הצורות...הלכו לי העיניים
אבל חייבת לציין שהחיילים שמה מאזה חמודיםםם דיברתי איתם בזמן ההמתנה לת.ז שלי..נחמדים כאלה.. וגם כל הילדים שם....היו..
חחחח קיצר אני שמחה שחזרתי סוף סוף...לפני איזה שעה ככה..מ-10 בבוקרררר אי עייפה.....אני אלך לאכול..ואז לישוןן...לא צריך מחר ביצפר..בשביל מהההה...אוף

Efrat K

New member
אני צריכה לחזור ללשכת הגיוס בחיפה שוב

ב11 ליוני,כי לא עשיתי בדיקת עיניים ועלה לי המספר מ4 ל5. מי שיש לו מספר יותר גדול מ4 מורידים לו פרופיל,אז תתנחמי.

Wild Eye Joker

New member
זה לא כולל מקרי צילינדר וכאלה

לי למשל יש מעל 4 אבל זה עם צילינדר אז זה לא נחשב אז אם חשוב לך שלא ירד פרופיל תבררי אם יש לך צילינדר.

Wild Eye Joker

New member
אצלי לא החשיבו את הצילינדר

בלעדיו יש לי 3 ומשו..ואיתו 4+ ולא הורידו לי פרופיל

לאחי בזמו היה מעל 4 והוא קיבל רק סעיף.

זאת אומרת, היה לו פרופיל 97 עם סעיף משקפיים [שמנע ממנו ללכת לטייס וכו']

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif היום הראשון בעבודה ../images/Emo9.gif

(אבל זה נחשב התלמדות רק היום. וכן אני יודעת שזה לא חוקי ובלה בלה). התעוררתי ב8 וחצי
(זה לא אנושי).. התארגנתי מהר מהר, הסתדרתי, אכלתי, עניינים, וב9:30 התחלתי לעבוד.. כל היום הייתי על הרגליים בלי פעם אחת לשבת מאותו רגע עד 3 בצהריים, וסידרתי את החנות וכאלה. זה היה קשה]; סיימתי ב3 וטסתי הבייתה בזמן שאני שרה (באמת!) את השיר "עבדים היינו, היינו, עתה בני חורין" (זו העבודה הראשונה שלי אי פעם, נו]; תנו להתבכיין מעט), ונרגעתי לשניה, בזמן שאיחרתי בטירוף לשיעור הפרטי שהיה לי ב3 וחצי בגבעתיים.. לקחתי מונית, ראיתי שמצלמים לי מתחת לבית תוכנית לערוץ 10 או 2 או מה שזה לא יהיה עם הכתבת הזאת- דנה וייס (אמא אמרה את השם
).. חח וואו ממש מעניין
והגעתי לשיעור. היה פסדר חח.. חזרתי באוטובוס הבייתה]; עכשיו אני נרגעת קצת. מחר שוב עבודה על הבוקר. אני לא רגילה לזה! אאאאא! אני מה זה רואה את עצמי נשברת מהר, אני לא אוהבת מסגרות. ל-א ל-ה-ש-ב-ר.
מוווו-אה!

Simply Blonde

New member
איפה את עובדת?

שילמו לך על ההתלמדות? משלמים לך נסיעות? המנהלים הם מאפיונרים? אם הם מאפיונרים שלא משלמים לך על נסיעות והתלמדות ולא נותנים לך הפסקה וכיסא תברחי.

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיוט בעולם הממתקים 2, עכשיו בבתי הקולנוע

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif חנות בגדי ספורט,

הוא לא מאפיונר חח הוא לא שילם על ההתלמדות אבל הוא משלם לי בונוסים, זה בסדר והוא לא משלם נסיעות כי זה ליד הבית שלי
אבל זה בסדר, היום יצאתי לבית קפה ליד לקנות קפה וקרואסון (הוא לא נותן לי ללכת עד לארומה
5 דקות משם- אכל זין- תכף תבינו למה)- ובזמן שחשבתי לי מה לקנות, האחראי שם דיבר איתי, הציע לי עבודה, ולקח את הפרטים שלי
להלהלהלהלהלה חחחחח

איזה כיף לך

גם אני רוצה עבודה... יש לי רק קייטנה מפגרת שקורעים ת'צורה ובקושי מקבלים משהו...

למעלה