חדשים

נאממ שאלום ^_^

אני חיפשתי בהמון אתרים של הילארי דאף ושל מילים לשירים את המילים לשיר hey now ואם מישהו יכול אז להביא לי קישור לאתר אומשו ...? מקווה שתוכלו כי אני צריכה את זה בשביל חברה שלי לכשרונות !

ChOcOlAtE gIrL2

New member
היי../images/Emo9.gif אני חדשה../images/Emo13.gif

אממ היי. קוראים לי אירנה, אני בת 12 וחצי, מכפ"ס וממש אוהבת את הילארי דאף
אזז... מקווה להשתלב פה

חדשה../images/Emo9.gif

נממ רונה,עוד מעט בת 12 מכפ"ס..
כמובן שאני חולה על הילארי..
מקווה להשתלב

simsit3

New member
חדשה =] ../images/Emo8.gif

אממ היי.. אני בת חן.. אני לא כל כך בטוחה שאפשר לרשום פה הודעות "חדשים-חדשות" אז אם אסור אז אני מצטערת... אממ גמאני חולה על הילארי דאף המושלמת! =] ואני מקווה להשתלב מהר =] נ.ב הוספתי תמונה של חתימה שעשיתי להילארי..

חדשה

קוראים לי שלומית, אני בת 13 ומרחובות וגמאני חולה על הילארי דאף! כבר הרבה זמן אני מבקרת בפורום הזה, ועכשיו החלטתי להצטרף...

MYHOT3

New member
היי ברוכה הבאה לפורום

אני גל (זה בן) מקווה תשתלבי מהר ובקשר לשאלה שלך לא קוראים לשיר קודם כל HEY NOW אלא What Dreams Are Made Of ומכוון שפרסום של מילים של השירים נוגד לחוקי הפורום אני יביא לך אתר בעברית שיש בו את כל מילים של השירים של הילארי מקווה שתהני

MYHOT3

New member
ברוכה הבאה רונה

אני גל ( בן) ברוכה הבאה לפורום מקווה שתהנני

MYHOT3

New member
ברוכה הבאה לפורום חן ../images/Emo140.gif

אני גם (זה בן) מאני חולה על הילארי איך היא אפשר לא לאהוב אותה? מקווה שתשלתבי מהר ותהני

MYHOT3

New member
ברוכה הבאה לפורום JOYE האחת

אני גל (זה בן ) השתלבות מהירה ומקווה שתהני ויהיה לך כיייף וואי כמה חדשים בזמן האחרון זה מצוין

MYHOT3

New member
ברוכה הבאה אוהבת את לוקאס

אני גל (זה בן ) חולה על הילארי יש לי 30000 תמונות בחדר של הילארי את הדיסק של האספנים החדש שאין בארץ ועוד דיסקים של הילארי וDVD של הסרטים שלה... ובקשר לתמונות תכנסי לגלריה ותראי

tamir107

New member
../images/Emo27.gifנ"ש../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

בסרט של הילארי דאף, "בקול גדול" בסוף הסרט היא שרה שיר אני מתכוון מתי שיש כתוביות לכול השחקנים וכול התודות. אז בחוץ היא שרה שיר מישהו יודע איך קוראים לו?

למעלה